Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر ظرفیت تولید محصولات کشاورزی در فصول مختلف را برشمرد و گفت: کشاورزان این استان در حوزه تأمین آب، خرید تولیدات، بازاریابی برای صادرات، پرداخت تسهیلات و فرآوری محصول نیاز به حمایت ویژه دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، 340 هزار اراضی کشاورزی و سواحل بکر استان بوشهر ظرفیت‌های مهمی در تولید انواع محصولات در بخش‌های زراعی، باغی، شیلات، صیفی و سبزی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید 600 هزار تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل، 170 هزار تن خرما، 30 هزار تن میگو پرورشی و ده‌ها تن انواع دیگر محصولات زراعی، باغی، شیلات و جالیز از ظرفیت‌های استان بوشهر محسوب می‌شود.

کشاورزان این استان نیاز به حمایت ویژه دارند

نماینده شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر با اشاره به توانمندی کشاورزی بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان این عرصه تأکید کرد و اظهار داشت: ظرفیت‌های توانمند نیروی انسانی، استعداد نیروی جوان منطقه جنوب و زمین‌های وسیع، سبب رونق کشاورزی در استان بوشهر شده است که برای حفظ آن نیاز به توجه ویژه به مشکلات این حوزه است.

حجت‌الاسلام موسی احمدی ظرفیت تولید محصولات کشاورزی در فصول مختلف را برشمرد و گفت: کشاورزان این استان در حوزه تأمین آب، خرید تولیدات، بازاریابی برای صادرات، پرداخت تسهیلات و فرآوری محصول نیاز به حمایت ویژه دارند.

وی با اشاره به نشست بررسی وضعیت کشاورزی استان بوشهر با حضور وزیر کشاورزی خاطر نشان کرد: چالش‌های عمیق در حوزه کشاورزی، صیادی، دامداری و باغداری استان بوشهر وجود دارد و این درحالی است که شغل اصلی مردم جنوب بیشتر در حوزه‌ کشاورزی است.

نماینده مردم جنوب استان بوشهر در مجلس با اشاره به تلاش خستگی‌ناپذیر قشر کشاورزان به راهکارها برای حل مشکلات این حوزه پرداخت و ادامه داد: باتوجه به مشکلات بخش کشاورزی در استان بوشهر از وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید از شهرستان‌های جنوب استان دعوت شده و امیدوارم با حضور در استان، و بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم شاهد حفظ رونق کشاورزی منطقه شویم.

کشاورزان استان بوشهر، ظرفیت مهم کشور هستند

رئیس نظام صنفی کشاورزی استان بوشهر با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان این حوزه خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های ویژه استان بوشهر در حوزه کشاورزی، مشکلاتی وجود دارد که فعالیت کشاورزان منطقه را تحت شعاع قرار داده است.

یعقوب کرمی با اشاره به لزوم فراهم شدن زمینه صادرات محصولات تا پایان فصل برداشت برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی کشاورزان، افزود: کشاورزان با سختی‌های زیاد محصول خود را برداشت می‌‌کنند اما در پایان فصل با مشکلات و چالش‌های صادرات افزایش سرسام‌آور هزینه‌های تولید و حمل و نقل محصول گوجه فرنگی مواجه می‌شوند.

احداث کارخانه رب برای حمایت از کشاورزان گوجه فرنگی کار بوشهری

کرمی خاطرنشان کرد: از وزیر جهاد کشاورزی تقاضا می‌شود تا شرایط لازم برای احداث کارخانه رب گوجه فرنگی در منطقه توسط تعاون روستایی برای حمایت از تولید محصولات کشاورزان و حذف دلالان و هزینه‌های حمل و نقل را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه متولیان امر نباید از صادرات محصولات صنایع فرآوری گوجه فرنگی ممانعت کنند، تأکید کرد: صنایع فرآوری باید به‌صورت بهتری نظارت و مدیریت شوند و از دلالان این حوزه برای نابود کردن دست رنج کشاورزان باید جلوگیری شود، کارخانه‌های رب گوجه فرنگی در موقع اوج مشکلات کشاورزان، محصولات آنان را ارزان می‌خرند.

174 هزار تن محصول از نخلستان‌های استان بوشهر برداشت شدماجرای قطع درختان ‌نخل‌‌ در منطقه رودفاریاب دشتستان/ چوب حراج کشاورزان به نخلستان‌ها در پی تنش آبی‌ + فیلم292 میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور به طرح نخلستان استان بوشهر مصوب شد

رئیس نظام صنفی استان بوشهر با  اشاره به قطع کامل اعتبارات بیمه فعالان عرصه کشاورزی یادآوری کرد: بیمه محصولات کشاورزی به هیچ وجه متناسب با هزینه‌های تولید نیست و دولت و مجلس باید ردیف بودجه مناسبی برای پوشش تولیدات کشاورزی خارج از فصل در نظر بگیرند.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در جلسه‌ای با حضور نماینده مردم جنوب استان در مجلس شورای اسلامی، رئیس نظام صنفی کشاورزی و دیگر نمایندگان حوزه کشاورزی استان بوشهر بر توجه به زیر‌ساخت‌های کشاورزی تأکید کرد و افزود: برای رفع موانع و مشکلات حوزه کشاورزی به‌ویژه تعرفه‌های برق و عوامل محیط زیستی حمایت و با بررسی وضعیت آب‌شیرین‌کن‌های منطقه ضمن حفظ شرایط زیستی به پایش این موضوع رسیدگی می‌شود.

حذف دلالان در دستور کار ویژه وزارتخانه جهاد کشاورزی قرار گرفت

وزیر جهاد کشاورزی پیرامون مشکلات کشاورزان به‌ ویژه محصول گوجه فرنگی به‌عنوان یکی از مهمترین محصول کشاورزی منطقه جنوب استان بوشهر بیان کرد: موضوع بررسی کشت‌های گلخانه‌ای و رفع چالش‌های آن ، لغو برخی کاغذ بازی‌های کاذب اداری، حمایت از کشت گلخانه‌ای و اجرا بیش‌ از پیش تسهیلات بلاعوض در دستور کار ویژه قرار داده می‌شود.

سید جواد ساداتی‌نژاد ضمن تقدیر از ارائه جامع وضعیت کشاورزی استان بوشهر گفت: از مدیر ‌جهاد کشاورزی استان بوشهر درخواست می‌شود تا برای حل معضلات کشاورزان این استان، گزارشی مبنی بر چگونگی به صرفه بودن استفاده از آب‌شیرین‌کن چاه‌های کشاورزی تهیه کند.

وی افزود: همه درخواست‌های ارائه شده توسط نمایندگان بخش‌های مختلف کشاورزی استان بوشهر به حق است و در این راستا برای حمایت از کشاورزان استان بوشهر به‌زودی از بخش کشاورزی این استان بازدید می‌شود.

انتهای پیام/190/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استان بوشهر کشاورزان این استان نیاز به حمایت ویژه وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر حوزه کشاورزی جنوب استان گوجه فرنگی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ تمرکز بر تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه های منحصر به فرد برای همه فعالان اقتصادی در ایران، موضوع مهمی است که به دنبال نوسازی چارچوب نظارتی حاکمیت بر کسب و کار ها و استفاده از فناوری دیجیتال برای ارتقای اعطای خدمات دولتی و حمایت از فعالیت های اقتصادی است. معرفی مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربفرد مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و مزایای مهم را ارائه می‌دهد که از جمله آنها می‌توان به ایجاد بستری برای ارائه خدمات کارآمد و هوشمند دولتی به دارندگان مجوز، احراز هویت فعالان واقعی اقتصادی، شناسایی فعالیت‌های اقتصادی شفاف و مولد در جهت حمایت بیشتر، تخصیص حمایت های جدید برای ترویج سرمایه گذاری های قانونی و تولید واقعی در اقتصاد و پیشگیری از تخلفات غیرقانونی نظیر فعالیت های زیرزمینی و قاچاق اشاره کرد.

مزیت کلیدی این موضوع مقابله با بخش زیرزمینی اقتصاد است؛ تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربه‌فرد، گامی مهم در جهت افزایش حمایت از تولید شفاف، شفافیت و کارایی در چشم‌انداز اقتصادی ایران است. هدف نهایی تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیک حذف اقتصاد زیرزمینی و قاچاق است.

در همین رابطه پیرامون اهمیت این موضوع با علی کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

علی کریمی فیروزجایی در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، اظهار داشت: قانون تسهیل فضای کسب وکار و حذف بروکراسی اداری از طریق صدور مجوزهای الکترونیکی از مهمترین مصوبات مجلس یازدهم بود که در این راستا دولت موظف به تسهیل گری صدور مجورهای کسب وکارها شد و طبیعتا اجرای صحیح آن مستلزم بسترسازی و آماده سازی فرآیندهای مربوطه است.

وی ادامه داد: دولت باید تمامی مجوزهای مورد نیاز توسعه فضای کسب و کار را با ابزارهای قانونی در اختیار، بصورت الکترونیکی صادر کند که متناسب با شرایط روز و درخواست ها باید شفاف و بدون ابهام عمل کند و از این رو باید با حذف مقررات دست وپاگیر و زائد از حقوق مطالبه گران این بخش بویژه جوانان و کارآفرینان و نخبگان حمایت کند.

 

فیروزجایی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شفافیت نکته اساسی در این زمینه شفاف سازی در فعالیت های اقتصاد، گفت: مردمی سازی امور است که هدف مهم قانونگذار در این حوزه به شمار می‌رود و دولت باید در فضای جدید برای جلب نظر حداکثری اصناف و بازاریان بکوشد و موانع پیش روی این قانون را با همکاری بخش های دیوانی مرتفع کند.

کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا نیز اصل مهم شفافیت و رقابت پذیری در حوزه کسب وکارهاست که به نظر می رسد تحول بزرگی در این حوزه رخ داد و عرصه دیجیتال در حوزه اقتصاد دستخوش تغییرات بنیادین گردید و مهمترین دغدغه عمومی در این حوزه امنیت داده های مربوط به سرمایه گذاران  و کسب و کارهای اقتصادی است که نگاهها و تلاش ها باید معطوف به این حوزه راهبردی باشد و مجلس یازدهم در این خصوص تاکید مضاعفی در قانون مصوب داشته است.

وی بیان داشت: پیش نیاز توسعه اقتصادی در حوزه  کسب و کارها که صدور الکترونیکی مجوزها شرط اولیه آن است، با تمرکز و حمایت ویژه از مشارکت مردم در فضای تولید، ثبات قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را شاهد خواهیم بود و تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه موجب تحقق شفافیت اقتصادی، حمایت هدفمند از تولید و افزایش رقابت پذیری تولید خواهد شد.

عضو هیات رییسه مجلس اقتصاد زیرزمینی را از مشکلات ساختاری اقتصاد کلان دانست و عنوان کرد که ساماندهی آن نیازمند شفاف سازی و قانونمندی ساختارهای مربوطه است.

وی خاطرنشان ساخت: اصل محوری در این زمینه این است که دولت نباید در عرصه اقتصادی خود را رقیب بخش خصوصی بداند و از این رو اقتصاد را در حوزه اجرا و نه سیاستگذاری، تماما به عاملان آن واگذار کند و از این رو فعالیت های غیرمولد و خطرآفرین در حوزه اقتصاد به تدریج رخت بر خواهد بست و شفافیت مطلوب بر این عرصه حاکم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • سردار رادان از نمایندگان مجلس برای حمایت از «طرح نور» تشکر کرد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس برای حمایت از طرح نور
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز