Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا مقدم روز پنجشنبه در نشست با مدیر کل دفتر روستایی و شوراهای استانداری بوشهر افزود: روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت استان بوشهر در بسیاری از شاخص‌ها به نسبت سایر مناطق کشور رتبه قابل قبولی دارد و باید این جایگاه حفظ و ارتقا یابد.

وی بیان کرد: با توجه به اعتبارات قابل توجه دهیاری‌ها از محل ارزش افزوده تلاش می‌شود تفاهم نامه‌ای با حوزه امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر برای اجرا و تعریف پروژه‌های مشترک و موثر برای مناطق روستایی منعقد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقدم اضافه کرد: بنیاد مسکن برای اجرای پروژه‌ها اعتباراتی دارد و آن جایی که اعتبار ندارد نیز می‌تواند برای سرعت بخشی و ارتقای کیفیت اجرا بر پروژه‌های دهیاری‌ها نظارت داشته باشد.

وی یادآور شد: همچنین درحوزه ماشین آلات، بنیاد مسکن ظرفیت قابل ملاحظه ای دارد که باید از این توان و ظرفیت استفاده کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: با اجرای پروژه‌های ضروری و موثر و ایجاد بستر مناسب برای زندگی در روستاها ضمن جلوگیری از مهاجرت؛ پایداری اقتصادی روستایی نیز حفظ می‌شود.       

برچسب‌ها بوشهر بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی بوشهر بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان