Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایرنا، عبدالله سهرابی روز پنجشنبه در آیین هشتمین جشنواره ملی پسته ایران-دامغان که به میزبانی مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه دامغان برگزار شد، افزود: نگاه دولت سیزدهم به اقتصاد خارجی است که در این زمینه، تلاش‌های لازم در جهت صادرات محصولات غیرنفتی در دستور کار قرار دارد. 

وی با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه در موضوع برجام دست در پنجه استکبار دارد، افزود: در زمینه کشاورزی نیز بسیاری از کشورها دست در پنجه یکدیگر دارند و به دنبال سهم خواهی بیشتر از بازار صادرات محصولات خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: طبق اعلام سازمان توسعه تجارت و گمرک کشور سال گذشته ۶۵۷ میلیون دلار صادرات غیرنفتی از ایران به کشورهای هدف ارسال شد. 

سهرابی اظهار داشت: در زمینه پسته، ۵۶ درصد صادرات دنیا به آمریکا اختصاص دارد و کشورهای آمریکا، ایران، آلمان و ترکیه، کشورهای عمده صادرکننده پسته هستند و کشورهای چین، آلمان، ایتالیا و هند، به ترتیب بیشترین واردات پسته را دارند. 

وی اضافه کرد: در حال حاضر، بیشترین صادرات پسته از ایران مربوط به خام فروشی است که می‌توان با ایجاد ارزش افزوده، توسعه محصول پسته، سازندگی، درآمدزایی، ارزآوری و ایجاد اشتغال بیشتر را رقم زد. 

دستیار ویژه وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: در شهرستان دامغان که تمدن کهن دارد و از ظرفیت معدنی، کشاورزی و مجموعه ای از نعمت های الهی برخوردار است، فرصت های بسیاری فراهم است که باید تلاش شود تا با اقدام‌هایی در حوزه پسته، دیگر بخش ها را معرفی و تقویت کنیم.

به‌ گزارش ایرنا، جشنواره پسته امسال با توجه به شرایط ناشی از کرونا و ضرورت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و جلوگیری از تجمع‌ها به مدت ۲ روز، در تاریخ ۲۷ و ۲۸ آبان ماه به صورت نیمه‌مجازی برگزار می‌شود.

جشنواره پسته ایران-دامغان از سال ۹۲ کار خود را آغاز کرد. دامغان با تولید حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار تن پسته در سال ارزش افزوده ای به میزان ۳۰ هزارمیلیارد ریال دارد.

٨۰ درصد پسته تولیدی استان سمنان در دامغان قرار دارد و شاه پسند ، اکبری ، کله قوچی، احمد آقایی و عباسعلی از مهمترین ارقام پسته تولیدی در شهرستان دامغان است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها پسته انجمن پسته ایران تولید داخلی کشاورزی وزارت امور خارجه شهرداری دامغان اراضی کشاورزی دامغان پروندهٔ خبری عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی تولید و رونق اشتغال استان سمنان ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها پسته انجمن پسته ایران سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها پسته انجمن پسته ایران تولید داخلی کشاورزی وزارت امور خارجه شهرداری دامغان اراضی کشاورزی دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد

وزیرخارجه کشورمان در تماس تلفنی با همتای استونیایی خود ضمن بررسی روابط دوجانبه، اعلام کرد که ایران خدمه کشتی توقیف شده را آزاد کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در گفتگوی تلفنی امروز پنج شنبه مارگوش تاساکانا وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و احولات منطقه ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفتگو با اشاره به وجود فرصت ها و ظرفیت های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

 امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست ها در غزه می طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسراییل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضایی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوش تاساکانا وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران های منطقه ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ‌ در غزه شد. وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان