Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه سیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با یبان اینکه ۱۵ هزار و ۴۰۰ جلد کتاب در کتاب خانه های دانشگاه علوم پزشکی جیرفت موجود است، گفت: از این تعداد یکهزار و ۴۰۰ جلد لاتین و ۱۴ هزار جلد فارسی است.

وی تعداد کتاب خانه های این دانشگاه را سه عدد شامل کتابخانه مرکزی، بیمارستان امام خمینی (ره) و دانشکده پرستاری و مامایی برشمرد و گردآوری، سازماندهی، نگهداری و اشاعه منابع و اطلاعات پزشکی، ارائه خدمات امانت و برگشت کتاب و سایر منابع کتابخانه به اعضا و سرویس دهی به مراجعه کنندگان غیرعضو در محیط کتابخانه را از خدمات کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاریخ راه اندازی کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را بهمن ماه سال ۱۳۶۷ با پذیرش اولین گروه رشته پرستاری تحت عنوان کتابخانه دانشکده پرستاری اعلام کرد و کتابخانه مرکزی این دانشگاه را از مهمترین ارکان معاونت پژوهشی به دلیل تهیه منابع اطلاعاتی چاپی، الکترونیکی و هماهنگی امور کتابخانه های تابعه برشمرد.

امانت ۹۹۴ کتاب توسط دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به عملکرد واحد کتابخانه این دانشگاه اشاره کرد و گفت: امسال ۹۵۳ کتاب فارسی و ۴۱ کتاب لاتین امانت داده شد.

وی افزود: همچنین طی سال جاری ۳۰۱ نسخه شامل ۷۵ عنوان کتاب به مبلغ ۵۳ میلیون تومان برای کتاب خانه های دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خریداری شد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴۱ عنوان پایان نامه در نرم افزار کتابخانه ثبت شد.

فعالیت سالن آموزش الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

سیدی از راه اندازی سالن آموزش الکترونیک معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به منظور تکمیل فضای آموزشی کتابخانه با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این سالن یکی از نیازهای واحد کتابخانه بود که پس از پیگیری های مستمر محقق شد.

وی با بیان اینکه کتابخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به نرم افزار تحت وب مجهز شدند، افزود: مراجعه کنندگان بسیاری از خدمات مانند تمدید کتاب، اطلاع از موجودی کتاب های کتابخانه و رزرو کتاب را از طریق این نرم افزار به صورت غیرحضوری انجام می دهند.

وی به برنامه های در دست اقدام کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و گفت: راه اندازی کتابخانه بهداشت و بالینی و خرید ۳۰ میلیون تومان کتاب در دست اقدام است.

سیدی، سرانه مطالعه کتاب را در کشور پایین برشمرد و یکی از دلایل مهم پایین بودن سرانه مطالعه کتاب را در شرایط فعلی گسترش شبکه های مجازی عنوان کرد.

وی ضمن تبریک هفته کتاب، شعار این هفته را «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» اعلام کرد و بر ترویج فرهنگ کتاب خوانی در سنین پایین تاکید کرد.

وی بهبود مهارت نوشتن و مهارت ارتباطی، ایجاد اعتماد بنفس، کاهش استرس و افزایش آرامش، بهبود حافظه، گسترش دایره لغات، تحریک ذهنی و جلوگیری از آلزایمر، بهبود حافظه و مهارت تفکر انتقادی را از مزایای کتاب خوانی برشمرد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کتاب کتابخوانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کتاب کتابخوانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کتاب کتابخوانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۰۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود