Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی د درباره عضویت برخی از اعضای شورای عالی بورس در هیئت مدیره بانک‌‌ها به ویژه بانک‌های خصوصی، گفت: قطعاً این موضوع تعارض منافع است و نباید اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه تضاد منافع امروز یکی از چالش‌های اساسی در نظام اقتصادی کشور است، ادامه داد: برای از بین رفتن این تضاد منافع مجلس ورود کرده و طرحی نیز در این راستا تدوین شده که در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی شدن است برای جلوگیری از تعارض منافع قوانین محکم و اجرایی نداریم که باید قوانینی در این زمینه تدوین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده کرمان در مجلس با بیان اینکه در حوزه میدانی اگر رصد کنیم برخی از تعارض منافع‌ها را می توان مشاهده کرد،  افزود: به طور نمونه فردی تا چند ماه پیش مسئولیتش  صدور مجوز بوده  اما بعد از مدتی  در مقام مسئول سازمانی قرار می‌گیرد که خودش به دنبال مجوز است که این تعارض منافع است، اینگونه تعارضات در دنیا حل شده است و این کار ممنوع است، فردی که در شورای پستی دارد که سیاستگذار است حق ندارد دو سال بعد در جای که عملیات اجرایی انجام می دهد قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید براینکه در قوانین خاص مصوب مجلس نیز می‌توان جلوی اینگونه تعارضات منافع را گرفت، افزود: به فرض مثال کمیسیون اقتصادی اصلاح قانون بانک مرکزی را در دستور کار دارد که  در آن طرح این موضوع را دیدیم که اگر فردی رئیس کل شد نمی‌تواند بعد از آن پست مدیر عامل بانکی شود ممنوعیت قانونی برایش وضع کرده‌ایم .

منبع: فردا

کلیدواژه: اعضای شورای عالی بورس هیئت مدیره بانک ها تعارض منافع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

کد خبر 848125 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟