Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد کشور در جلسه تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد استان ایلام گفت: استان ایلام به لحاظ آمار جمعیتی در دانشگاه آزاد آخرین رتبه را دارد.

او با بیان اینکه استان ایلام پر از سرمایه است، اما از آن بهره‌ زیادی نمی‌برد افزود: چرخش تحول آفرین از ناکارآمدی فرهنگی به اجتماع فرهنگی ارزشمند، درون زا، پویا، اثر بخش و امید آفرین با تکیه بر نقش افراد اثرگذار یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه آزاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: ما باید با توجه به آمایش سرزمینی حرکت کنیم؛ در بسته اول برنامه‌ها، ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره‌های تحصیلی است؛ برای اینکار اطلس آمایشی سازمان مدیریت و استانداری توسط عزیزان ما در دانشگاه تدوین شده است.

او ادامه داد: استان ایلام امروز با جمعیت حدود ششصد هزار نفر در خود، ۱۴ درصد جمعیت کل را دانش آموز دارد، اما در کشور این نسبت ۱۷ درصد است یعنی به صورت پایه ایلام سه درصد کمتر از کشور جمعیت دانش آموزی دارد.

طهرانچی افزود: رشد جمعیت ایلام ۰/۲ درصد زیر سطح کشور است که یک فاجعه بوده؛ نرخ رشد در ایلام پایین‌ترین نرخ رشد کشور است.

او ادامه داد: جمعیت دانش آموزی فنی و حرفه‌ای و کاردانش در کشور به مراتب بیش از علوم تحربی است، ریاضی نیز در حال اتمام است، اما در استان ایلام جمعیت دانش آموزی فنی و حرفه‌ای به شدت پایین بوده که این موضوع برخلاف رویه عمومی کشور است.

طهرانچی بیان کرد: ۲۰۱۵ نفر در ایلام از پسران در رشته تجربی در حال تحصیل هستند و تنها ۷۴۶ نفر فنی و حرفه‌ای می‌خوانند.

او افزود: نرخ بیکاری استان ایلام بالاتر از متوسط نرخ بیکاری در کشور است و این یعنی دانشگاه و مدرسه نقشی در تولید مهارت نیروی کار ندارد.

او ادامه داد: در اطلس آمایش نظرسنجی سیمای زندگی تدوین شده که در آن کمترین نمره را نگرش دختران به ازدواج داشته‌اند؛ باید به فکر مردم ایلام باشیم، ما معلم هستیم باید این رویه را اصلاح کنیم.

او اظهار کرد: برای ایلام احساس خطر می‌کنم، در استان ایلام مشاغل اداری در حال نزول است و ما موظفیم رشته‌های مهارت و کارآفرینی را تقویت کنیم.

انتهای پیام/ ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد ارتقای کیفیت دانشگاه آزاد استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود