Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@07:14:11 GMT

جولان موج جدید کرونا در اروپا

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۰۹۴۱

جولان موج جدید کرونا در اروپا

موج جدید کرونا در اروپا در آستانه کریسمس همچنان جولان می‌دهد و رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان ضمن ابراز نگرانی درباره شرایط موجود، کریسمس بسیار بدی را در انتظار شهروندان دانسته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، موج جدید کرونا به صورت روزافزون در اروپا گسترده می شود و در آستانه کریسمس می رود تا روزهای بدی را برای شهروندان اروپایی رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالاترین رکورد ابتلای روزانه در آلمان از آغاز شیوع کرونا

انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز از ابتلای 65371 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد که رکورد بالای جدیدی از ابتدای شروع این بحران در این کشور محسوب می شود. به این ترتیب تعداد موارد ابتلای جدید 15175 نفر بیشتر از روز پنج شنبه هفته گذشته بوده است. نرخ مبتلایان در ازای هر 100 هزار نفر در عرض یک هفته هم رکورد 336.9 را بدست آورده است.

بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ آلمان 264 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

درخواست شهروندان آلمانی برای دورکاری مجدد

در این شرایط نتایج یک نظر سنجی نشان می دهد که حدود دو سوم شهروندان آلمانی با توجه به شمار روز افزون آمار مبتلایان به کرونا خواستار اجرای مجدد طرح کار از خانه برای شغل هایی که امکان پذیر است شده اند. این نظر سنجی که توسط موسسه سیوی انجام شده است نشان می دهد که 61 درصد شهروندان خواهان اجرای این طرح بوده و تنها 28 درصد با آن مخالفند.

هشدار درباره در پیش رو بدون کریسمس بسیار بد برای شهروندان

"لوتار ویلر"، رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان هم تصویر تیره و تاری از شرایط کرونایی در کشورش را ترسیم کرده و با نگران کننده خواندن اوضاع در درجه اول عرصه سیاسی را مقصر به وجود آمدن این اوضاع دانست.

وی درباره تشدید موج چهارم کرونا در هفته های آینده هشدار داده و گفت: ما در حال حاضر در شرایط سختی قرار داریم و اگر حالا اقدامات متقابل را انجام ندهیم کریسمس بسیار بدی را در پیش رو خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه آمار مبتلایان روزانه بسیار بالاتر از آمارهای رسمی اعلام شده است همچنین تاکید کرد که آلمان باید خود را برای مرگ های کرونایی بیشتر آماده کند.

لوتار ویلر شرایط در بیمارستان ها را جدی ارزیابی کرده و تاکید کرد: ما هرگز تا این اندازه نگران نبوده ایم. در کشور ما یک وضعیت اضطراری وجود دارد و کسی که آن را نمی بیند اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شده است.

وی از عرصه سیاسی خواست برای مقابله با این وضعیت هر چه سریع تر اقدام کنند.

اتحادیه پزشکان در آلمان هم عرصه سیاسی را به کوتاهی در سازماندهی واکسیناسیون مرحله سوم در اروپا متهم کرده است.

تشدید محدودیت‌ها در دستور کار دولت بلژیک

کشور بلژیک هم می خواهد با تشدید اقدامات کرونایی از قرنطینه جدید در این کشور به دلیل افزایش روزافزون مبتلایان جدید جلوگیری کند. دولت بلژیک روز چهارشنبه از تشدید محدودیت ها در این کشور از روز شنبه برای مهار این بحران خبر داد.

شرایط کرونایی دراین کشور با حدود 11.5 میلیون سکنه اخیرا شدید شده است. بر اساس جدیدترین آمارها در عرض 14 روز 1116 ابتلای جدید به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور ثبت شده که افزایش 38 درصدی را نشان می دهد. شمار بیمارانی هم که روزانه در اثر ابتلا به کرونا به بیمارستانها مراجعه می کنند اخیرا به 59 درصد رسیده است. همچنین بخش های مراقبت هتی ویژه هم مرتبا پر می شوند. 75 درصد جمعیت بلژیک تا به حال علیه کرونا واکسینه شده اند.

رکوردهای کرونایی جدید در چک، اسلواکی و هلند

در جمهوری چک و اسلواکی هم موارد ابتلای روزانه به کرونا رکورد زده است. این دو کشور حالا تشدید محدودیت ها را در دستور کار قرار داده اند.

کشور هلند هم با حدود 21 هزار نفر ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت رکورد جدیدی را از آغاز بحران ثبت کرده است. به این ترتیب شاخص ابتلا به کرونا در این کشور با حدود 17.4 میلیون سکنه به بالای 700 نفر رسیده است. در هفت روز گذشته بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور حدود 48 درصد ابتلای جدید بیشتر به کرونا نسبت به هفته پیش ثبت شده است.

موارد بستری و مرگ های کرونایی در این کشور هم روند روزافزونی را طی می کند. در 24 ساعت گذشته 44 مورد مرگ کرونایی در این کشور ثبت شده است که بیشترین میزان مرگ کرونای روزانه از ماه می بوده است. در مجموع در هلند حدود 19 هزار نفر پیامد ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند. دولت این کشور آخر هفته گذشته قرنطینه نسبی را در این کشور اعمال کرد.

شرایط حاد کرونایی در اتریش

مقامات اتریش هم درباره شرایط حاد کرونایی در کشورشان هشدار داده و شرایط را جدی ارزیابی کرده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کرده که اروپا در حال حاضر تنها منطقه ای در دنیا است که مرگ و میر ناشی از کرونا در آن روند افزایشی چشمگیری دارد. بر اساس اطلاعات این نهاد بین المللی آمار مرگ های کرونایی در این منطقه هفته گذشته 5 درصد افزایش پیدا کرده است. سازمان بهداشت جهانی 61 کشور از جمله روسیه و بخش هایی از آسیای مرکزی را در منطقه اروپا به حساب می آورد.

اروپا کانون فعلی کووید-19 در دنیا/ ثبت رکوردهای جدید کرونایی در قاره سبز استفاده از «FAN ID» در فینال لیگ قهرمانان اروپا محدودیت‌های کرونایی دوباره به اروپا باز می‌گردند

در این میان بخصوص موارد مرگ های کرونایی در نروژ 67 درصد و در اسلواکی 38 درصد افزایش پیدا کرده است. در دیگر مناطق دنیا آمارهای مرگ های کرونایی یا پایدار مانده و یا روند کاهشی داشته است.

سازمان بهداشت جهانی اروپا را کانون همه گیری کرونا نامیده و هشدار داده که در صورت عدم اتخاذ اقدامات سریع تا ژانویه 500 هزار نفر دیگر در این منطقه در اثر ابتلا به کرونا خواهند مرد.

از حدود 3.3 میلیون ابتلا به کرونا در سراسر جهان در هفته گذشته 2.1 میلیون نفر مورد از اروپا گزارش شده است. این افزایش موارد ابتلا به ویژه در آلمان، انگلیس و روسیه دیده شده است. در مقابل موارد ابتلای جدید در آفریقا، خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی از ماه جولای کاهش داشته است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا ابتلا به کرونا مرگ های کرونایی موارد ابتلا ابتلای جدید جدید کرونا محدودیت ها هفته گذشته هزار نفر بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف مهم در جولان اشغالی
  • حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به جولان اشغالی
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد