Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران،«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان روز چهارشنبه در گفتگوی تلفنی با «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهوری بلاروس از او خواست اجازه دسترسی نیروهای کمیسیون اروپا و سازمان ملل به مهاجرانی که در مرز بلاروس و لهستان گرفتار شده‌اند، فراهم شود.

خانم مرکل در این گفتگو که روز ۱۷ نوامبر انجام شد بر لزوم ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به مهاجران آواره در مرزهای لهستان و بلاروس تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی مرکل در توییتر ضمن تایید این تماس تلفنی نوشت: «صدر اعظم در این تماس تلفنی بر لزوم همکاری با کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، سازمان بین‌المللی مهاجرت و همچنین کمیسیون اروپا برای کمک‌های بشردوستانه به مهاجران آسیب‌دیده تاکید کرد.»

همچنین دو رهبر توافق کردند که در اسرع وقت مذاکراتی میان مقام‌های بلاروس و اتحادیه اروپا بر سر این مسئله انجام گیرد.

این تماس تلفنی در حالی صورت پذیرفت که اتحادیه اروپا هنوز انتخابات سال گذشته در بلاروس و پیروزی آقای لوکاشنکو را به رسمیت نشناخته است.

در همین راستا، روز چهارشنبه صدها نفر از مهاجرانی که در مرز لهستان و بلاروس در کمپ حضور داشتند به یک انبار در خاک بلاروس منتقل شدند. این اقدام پس از شدت‌گیری تنش در مرز لهستان و سنگ‌پراکنی مهاجران به سمت نیروهای لهستانی صورت گرفت. سربازان لهستانی هم در واکنش با شلیک توپ‌های آب و گاز اشک آور تلاش کردند اعتراضات مهاجرانی را که اجازه ورود به لهستان را پیدا نکرده‌اند، خاموش کنند.

ورشو بلاروس را متهم به تحریک پناهجویان و آغاز این درگیری‌ها کرده است. در مقابل اما مینسک اقدامات خشونت آمیز نیروهای لهستانی را محکوم کرده است. عمده این مهاجران که از خاورمیانه می‌آیند از روز ۸ نوامبر در این منطقه گرفتار شده‌اند. اکثر آنها می‌خواهند از این طریق خود را به آلمان یا سایر کشورهای اروپای غربی برسانند اما لهستان چنین اجازه‌ای به این افراد نداده است.

به گزارش یورونیوز، خبرگزاری دولتی بلاروس گزارش داده که مهاجران به یک ساختمان گرم ۵۰۰ متری در نزدیکی مرز Bruzgi منتقل شده‌اند. همچنین به گفته مقام‌های بلاروس قرار است این پناهجویان پس از چندین روز ماندن در چادر، در این ساختمان گرم استراحت کنند. گفته می‌شود پناهجویان در این ساختمان مورد پذیرایی قرار گرفته‌اند و آب، غذا و لباس گرم به آنها داده شده است. ویدیوهایی که از مهاجران منتشر شده نشان می‌دهد برخی از آنها از مقام‌های بلاروس به خاطر «مهمان‌نوازی» تقدیر می‌کنند.

در عین حال ادامه این وضعیت باعث شده برخی از پناهجویان تصمیم به بازگشت به کشور خود بگیرند. گفته می‌شود چندین پرواز به صورت اختصاصی از مینسک به مقصد عراق ترتیب داده شده تا شماری از کسانی که از رسیدن به اتحادیه اروپا ناامید شده‌اند به کشور خود بازگردند. لهستان همچنان اجازه ورود به این پناهجویان را نمی‌دهد و در مقابل اتحادیه اروپا بلاروس را متهم می‌کند که دست به تحریک پناهجویان زده و تلاش می‌کند آنها را به سمت مرزهای اروپا هدایت کند. مینسک این اتهمات را بی‌اساس دانسته و مدعی است که این کشورهای اروپایی هستند که با بستن مرزهای خود این بحران را ایجاد کرده‌اند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا صدر اعظم آلمان آنگلا مركل افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا اتحادیه اروپا شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به دستگیری چند مظنون به جاسوسی علیه چین این اتهامات را تهمت دانسته وتاکید کرد که آلمان موظف است به این طنز سیاسی ضد چینی پایان دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گره بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، خشم در برابر اتهامات جاسوسی وارد شده به چین از طرف آلمان افزایش یافته و لحن این کشور تشدید شده است. دولت چین اعلام کرده که اینها تهمت‌ هستند و آلمان موظف است "به طنز سیاسی ضد چینی پایان دهد."

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: پس از اتهامات جاسوسی علیه چین و احضار سفیر آلمان، پکن بار دیگر به صورت شفاهی بر بی گناهی خود در این ماجرا تاکید کرد: پرونده به اصطلاح جاسوسی چین یک اختراع خالص است.

وانگ ادامه داد: پکن قاطعانه از خود در برابر هرگونه تهمت و تحقیر چین دفاع می کند. پکن از آلمان می‌خواهد که در برابر تلاش‌ها برای آسیب رساندن به روابط دوجانبه هوشیار باشد و به نمایش مسخره سیاسی ضد چینی پایان دهد.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد. با این حال، فلور اجازه نداد این مانور او را بترساند وبا اعتماد به نفس گفت: این "یک حرکت بسیار روشنگر" بود، اما حداقل فرصت خوبی برای توضیح چند چیز بود. وی در پیام رسان X نوشت: "ما جاسوسی را در آلمان تحمل نمی کنیم. دموکراسی آلمان با ابزار قانون اساسی محافظت خواهد شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است. کارمندانی که در آلمان روی این پرونده ها کار می کنند باید "ذهنیت جنگ سرد خود را کنار بگذارند."

چهار شهروند آلمانی در ابتدای هفته به اتها جاسوسی برای چین بازداشت شدند. مورد بازداشت جیان جی، کارمند ماکسیمیلیان کرا، کاندیدای برتر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا، ، به ویژه برجسته است. به گفته دادستان کل فدرال، جیان متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است.

سفارت چین در رابطه با دستگیری اتباع آلمانی به اتهام انجام خدمات مخفی و جاسوسی برای چین گفت: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که از اتهامات جاسوسی برای دستکاری سیاسی وجهه چین و بدنام کردن این کشور دست بردارد.

دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از دستگیر شدگان را متهم می کند که به اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای دست یافته است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد. گفته می شود او برای این منظور از یک زوج آلمانی استفاده کرده است. هر سه مظنون متهم به عمل به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قانون تجارت خارجی هستند.

بعد از آن رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که دادستان کل فدرال آلمان جیان جی، دستیار نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا راهم با اتهامی مشابه بازداشت کرده است.

وی به عنوان دستیار ماکسیمیلیان کرا، نماینده پارلمان اروپا از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان کار می کند و گفته می شود که در بروکسل و درسدن زندگی می کند. بازرسان بر این باورند که وی در این نقش اطلاعاتی را از عملیات پارلمانی به وزارت امنیت دولتی چین (MSS) مخابره کرده است. بخصوص آنها او را به جاسوسی از اعضای مخالف چین در آلمان متهم می کنند.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

دیدار وزیر دفاع ایران با وزرای دفاع روسیه و چینچین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • شولتز: توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • هینن سرمربی تیم ملی والیبال چین شد