Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شصت و نهمین قسمت از برنامه تلویزیونی «نردبان»، فردا (جمعه ۲۸ آبان)، روی آنتن شبکه مستند خواهد رفت. این برنامه، اختصاص به پرونده «محیط زیست» داشته و مستندهای محیط زیستی را بررسی کرده است.

سیدمانی میرصادقی، مستندساز و فعال محیط‌زیستی، مهمان ویژه این قسمت از برنامه «نردبان» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در گفت‌وگو با حامد شکیبانیا، درباره فیلم‌های مستند خود و تجربیاتش از ساخت مستند درباره چالش‌های محیط زیستی صحبت می‌کند. وی هم‌چنین درباره تلخ و شیرینی‌های مستندسازی از حیات وحش ایران صحبت می‌کند.

میرصادقی، از مستندسازان فعال در عرصه محیط زیست ایران است که با تولید مستندهای متنوعی در دو دهه گذشته، تبدیل به منبعی مهم برای پژوهشگران و مورخان طبیعت ایران شده است. از جمله مستندهای ساخته شده او می‌توان به «حیات وحش ایران» با صدای پرویز پرستویی، «نگین تتیس»، «جان مرجان»، «تا به بیرجند» و ... اشاره کرد. این مستندساز دارای تجربیات بین‌المللی زیادی نیز هست. او به عنوان اولین مستندساز ایرانی پای به قطب جنوب گذاشت و مستند «جنوبگان» را تولید کرد.

در بخش ثابت برنامه ‌با عنوان «گفت‌وجو»، محمد حدادی و سیاوش جمالی، درباره امکان و فرصت‌های عرضه فیلم مستند در عرصه بین‌المللی صحبت می‌کنند. هم‌چنین در «کارگاه تجربه» این هفته «نردبان»، میزگرد «کلوزآپ» و انتخاب سوژه با بهره‌گیری از نظریات تنی چند از مستندسازان مطرح بین‌المللی برگزار می‌شود.

هم‌زمان با هفته کتاب، برنامه «نردبان»، با یک آیتم متفاوت به استقبال کتابخوان‌ها رفته است. برشی از کتاب «ایل راه تاراز»، مجموعه یادداشت‌های فرهاد ورهرام از دو سال کوچ همراه چند خانوار از ایل بختیاری به شکلی متفاوت تصویرسازی شده و به نمایش درمی‌آید. هم‌چنین کتاب «مباحثی در سینمای مستند» نوشته‌ کریم قربانزاده در برنامه معرفی می‌شود.

«مستندباز» با حضور فیلم مستند «دی‌پالما»، اثرِ میلاد شفایی و پیشنهاد تماشای فیلم‌های مستند محیط زیستی «اگر درختی بیفتد» و «خلیج کوچک»، از دیگر بخش‌های «نردبان» این هفته است.

«نردبان»، مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که تلاش می‌کند به فیلم و عکس مستند با نگاهی تخصصی توجه کند. این برنامه با اجرای محمد (حامد) شکیبانیا، کارگردانی و تهیه‌کنندگی اصغر احمدپور و فاطمه بوربور با آیتم‌هایی متنوع، جمعه‌ها ساعت ۱۸:۳۰ روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

۵۷۵۷

کد خبر 497176

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای مستند فیلم مستند تلویزیون محیط زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت