Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدامیر شهیدی نیا روز پنجشنبه در نشست بررسی اقدام های زیست محیطی منطقه ویژه اقتصادی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه ۱۱۱ مجتمع صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی وجود دارد، افزود: اشتغال ایجاد شده در این منطقه از ۳۰ هزار نفر فعلی به ۴۰ هزار نفر افزایش می یابد.

وی با بیان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندر امام در سال ۱۳۷۶ در یک هزار و ۷۰۰ هکتار تاسیس شده است گفت: تاکنون بالغ بر ۱۹ میلیارد دلار سرمایه گذاری در این  منطقه هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمیپتروشیمی ماهشهر با اشاره به زیرساخت های ایجاد شده در این منطقه ویژه اقتصادی افزود: امکان تامین۲۰ میلیون متر مکعب گاز و۳۵۰ هزار مترمکعب آب در روز و امکان تامین حداکثر تا ۱۵۰۰ مگاوات برق در ساعت، احداث و بهره برداری از ۱۶۵ خط خوراک از جمله زیرساخت هایی ایجاد شده در این منطقه است.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید مواد پتروشیمی این منطقه ویژه اقتصادی حدود۲۶ میلیون تن است گفت: ۳۵ درصد پتروشیمی کشور در خوزستان تولید می شود که این نشان از ظرفیت بالای این استان است.

جمع آوری ۴۵ هزار مترمکعب پساب ظرفیت سازی شده است

شهیدی نیا گفت: جمع آوری ۴۵ هزار مترمکعب پساب در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ظرفیت سازی شده است که با تکمیل تصفیه خانه در حال احداث در بندر امام، این ظرفیت به دو برابر افزایش پیدا می کند که با این کار بسیاری از نگرانی های موجود در بخش پساب صنعتی برطرف می شود.

وی افزود: ۱۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در ۱۵ پسماندسوز در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مدیریت می شود ضمن اینکه انجام روزانه ۱۰۰ آزمایش از آب، خاک و پسماند صنعتی در روز، سنجش برخط کیفیت هوای منطقه و همچنین اندازه گیری فلزات سنگین در خروجی این واحدها به صورت مستمر انجام می شود.

وی ادامه داد: احداث لندفیل پتروشیمی بندر امام با ظرفیت ۱۸۰ هزار تن پسماند صنعتی خطرناک از دیگر اقدام های مهمی است که در راستای رسایت محیط زیستی در این منطقه در حال انجام است.

شهیدی نیا، با تاکید بر اینکه بخش مهمی از طرح های زیست محیطی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تکمیل و یا مراحل نهایی خود را طی می کند، ادامه داد: هشت مجتمع پتروشیمی با احداث تصفیه خانه و تعریف طرح هایی در حال بهبود وضعیت پساب، پسماند و ضایعات خطرناک خود هستند.

وی اظهار داشت: ایجاد پارک ارم در حاشیه رودخانه جراحی با وسعت ۶۰ هکتار با بیش از ۸۵ گونه گیاهی، احداث پارک ۶۸ هکتاری در شهرستان بندر ماهشهر و همچنین مشارکت شرکت های پتروشیمی در احداث باغ موزه زیست محیطی از جمله اقدام های محیطی زیستی این منطقه در خارج از محدوده این منطقه اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، افزود: ۱۴ شرکت پتروشیمی فعال در این منطقه ویژه اقتصادی توانسته اند در سال های اخیر در لیست صنایع سبز قرار گیرند که این نشان از رویکرد پتروشیمی های منطقه برای انجام رسالت محیط زیستی آنهاست.

وی احداث صنایع پیشران را اولویت این منطقه ویژه اقتصادی دانست و اظهار داشت: برای اجرای طرح های توسعه ای در این منطقه نیازمند تامین زمین هستیم که متاسفانه این موضوع بیش از ۲ سال است که در حال چرخش میان دستگاه های مختلف است که درخواست ما تعیین تکلیف این موضوع است.

در این نشست به دلیل آلودگی های زیست محیطی فعالیت پتروشیمی ها، راه اندازی دو ایستگاه پایش هوا و استقرار در بندر ماهشهر و بندر امام توسط منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مورد تاکید قرار گرفت.

بازدید از کانون های فوق بحرانی گرد و غبار در جنوب شرق اهواز، بازدید از صنایع پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر، افتتاح مرکز آموزش و پایش زیست محیطی  شهرستان بندر ماهشهر و همچنین افتتاح و راه اندازی خط انتقال و تزریق گازهای اسیدی به چاههای نفتی مجموعه پالایشگاه بیدبلند از جمله برنامه های اعلام شده سفر یک روزه رییس سازمان محیط زیست به خوزستان است.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست بندر ماهشهر خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست بندر ماهشهر خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست بندر ماهشهر خوزستان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی بندر ماهشهر زیست محیطی بندر امام محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات