Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سایت کرملین بعنوان مرجع خبری رسمی برنامه های رییس جمهور روسیه گزارش این گفت و گو را در سایت خود قرار داد و نوشت: در گفت و گوی روز سه شنبه هفته جاری ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه با سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران، موضوعات اصلی همکاری های دوجانبه از جمله اجرای پروژه های بزرگ سرمایه گذاری مشترک و همچنین تعامل در زمینه مبارزه با شیوع ویروس کرونا مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در  ادامه این مطلب آمده است تا حد زیادی به لطف تلاش های هماهنگ روسیه و ایران بود که حفظ کشور سوریه و نابودی کانون بزرگ تروریسم بین الملل، میسر شد. هر دو طرف تمایل خود را برای هماهنگی بیشتر در مورد حل و فصل سوریه از جمله در چارچوب فرمت آستانه ابراز کردند.

کرملین نوشت: وضعیت برنامه جامع اقدام مشترک در مورد برنامه هسته ای ایران (برجام) مورد توجه واقع شد. روسیه و ایران خواستار اجرای کامل آن در همان چارچوبهایی هستند که از اول توافق شده است. ولادیمیر پوتین ابراز امیدواری کرد که مذاکرات درباره این موضوع که قرار است اواخر نوامبر در وین برگزار شوند، در فضایی سازنده به پیش بروند.

در جریان تبادل نظر در مورد وضعیت افغانستان، بر آمادگی برای کمک به برقراری صلح و ثبات در این کشور تاکید شد. رئیس جمهور روسیه از کمک های بشردوستانه روسیه به کابل شامل مواد غذایی و کالاهای ضروری خبر داد که قرار است در اسرع وقت ارسال شوند.

وضعیت پیرامون قره باغ نیز مورد بررسی قرار گرفت. ولادیمیر پوتین در مورد اقدامات طرف روسی برای برقراری آتش بس، رفع انسداد ارتباطات اقتصادی و حمل و نقلی و برقراری یک زندگی آرام در منطقه توضیح داد.

شبکه تلویزیونی یک روسیه از گفت و گوی دو رییس جمهور در مورد مبارزه با تروریسم بین الملل، امنیت سوریه، قره باغ، افغانستان، ارسال کمک بشردوستانه روسیه به کابل، برجام، همکاریهای دوجانبه و بویژه پروژههای سرمایه گذاری بزرگ و تعامل در مبارزه با کرونا  خبر داد.

سایت «لنتا رو» با انتشار خبری تحت عنوان « پوتین گفت و گویی تلفنی با رییس جمهور ایران داشت» از مذاکرات دو رییس جمهور در مورد مبارزه با کرونا، تصمیم دو طرف برای تقویت روابط دوجانبه و متقابلا سودمند در حوزههای مختلف، توسعه موفق پیوندهای اقتصادی، تجاری و تعامل ایجاد شده در حوزه مبارزه با کرونا و نیز وضعیت برجام، خبر داد.

خبرگزاری تاس خبری با عنوان «پوتین و رییس جمهور ایران وضعیت افغانستان را بررسی نمودند» منتشر کرد و از ابراز امیدواری پوتین به موفقیت مذاکرات برجامی پایان نوامبر، بررسی اوضاع افغانستان و اعلام آمادگی دو طرف برای مساعدت به برقراری صلح و ثبات در این کشور خبر داد.

تاس نوشت:  اقدامات روسیه برای برقراری آتش بس در قره باغ و رفع موانع ارتباطات حمل و نقلی و اقتصادی، توجه ویژه ۲طرف به بررسی وضعیت برجام، آمادگی دو طرف ادامه هماهنگی در سوریه و نقش این دو کشور در نابودی تروریسم در سوریه و حفظ حاکمیت این کشور، بررسی مسائل مهم دستور کار بین الملل بصورت مفصل، همکاریهای دوجانبه و بویژه پروژههای سرمایه گذاری بزرگ و تعامل در مبارزه با کرونا از دیگر محورهای این گفت و گو بود و تاریخچه مختصری از همکاری دو کشور در سوریه نیز تشریح شد.

روزنامه ایزوستیا با انتشار خبری تحت عنوان «پوتین و رییس جمهوری ایران وضعیت افغانستان را بررسی نمودند» گفت و گوی ۲ رییس جمهوری را در مورد وضعیت افغانستان، موضوعات همکاریهای دوجانبه، اعلام آمادگی دو طرف برای مساعدت به برقراری صلح و ثبات در این کشور، ارسال کمک بشردوستانه روسیه به کابل، ابراز امیدواری پوتین به موفقیت مذاکرات برجامی پایان نوامبر، بررسی مسائل مهم دستور کار بین الملل، نقش این دو کشور در نابودی تروریسم در سوریه و حفظ حاکمیت این کشور، مورد توجه قرار داد

سایت «کردستان دات رو» خبری با عنوان «دفتر رییس جمهور ایران: رییس جمهور ایران در گفتگو با پوتین اشاره کرد که تغییر مرزها در قفقاز مجاز نیست» منتشر و نوشت: رییس جمهور ایران در گفتگو با پوتین گفته است که هر گونه تغییر در وضعیت ژئوپلیتیک و مرزهای کشورهای قفقاز غیرمجاز است.

خبرگزاری بلومبرگ گفته است که احتمالا منظور رییس جمهور ایران قره باغ کوهستانی بوده است. به گفته طرف ایرانی رییسی از طرح روسیه برای صلح و ثبات در قفقاز استقبال کرده است. ضمنا طرف ایرانی آمادگی خود را برای نهایی نمودن تنظیم موافقتنامه همکاریهای دوجانبه طولانی مدت اعلام کرده است آقای رییسی همچنین از لزوم همکاری در مسائل منطقه ای و بویژه سوریه گفته است.

سایر رسانه های روسیه، نظیر شبکه های تلویزیونی «آرتی»، «رن تی وی» و «ان تی وی»، روزنامه راسیسکایا گازتا، خبرگزاری اسپوتنیک و سایت آرگومنتی ای فاکتی بخشهایی از این گفتگو را منعکس نموده بودند.

   

برچسب‌ها روسیه سید ابراهیم رییسی ولادیمیر پوتین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سید ابراهیم رییسی ولادیمیر پوتین روسیه سید ابراهیم رییسی ولادیمیر پوتین همکاریهای دوجانبه رییس جمهور ایران وضعیت افغانستان مبارزه با کرونا ولادیمیر پوتین صلح و ثبات رییس جمهور بین الملل گفت و گوی قره باغ دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین

آفتاب‌‌نیوز :

خبر هفته گذشته بدون شک در کیف با شادی و در کرملین با اندوه مورد استقبال قرار گرفت. کنگره ایالات متحده سرانجام طلسم شش ماهه خود را شکست و بسته جدید کمک نظامی به اوکراین (و همچنین برای اسرائیل و تایوان) را تصویب کرد؛ و این پیشرفت تنها چند روز پس از آن اتفاق افتاد که رهبران اتحادیه اروپا نیز متعهد شدند که علاوه بر بسته‌های کمکی بزرگی که اخیراً تأیید کردند، حمایت بیشتری ارائه کنند. این که این حمایت چگونه باشد هنوز مشخص نیست، اما آلمان پیشتر متعهد به ارسال یک سیستم دفاع هوایی پاتریوت دیگر شده است - یکی از فناوری‌های کلیدی که مانع از مزیت قاطع روسیه می‌شود- و سایر کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را برای کمک به تقویت دفاع هوایی اوکراین تحت فشار قرار داده است.

به نوشته پراجکت‌سیندیکیت، چنین حمایتی به شدت مورد نیاز است. اوکراین چند ماه سخت را تحمل کرده است. پس از آنکه حمله متقابل آن در سال گذشته تقریباً هیچ نتیجه‌ای نداشت، شکست آمریکا در توافق بر سر بسته کمکی، ضربه شدیدی به روحیه اوکراینی‌ها وارد کرد.

با بدتر شدن اوضاع برای اوکراین، کرملین توانست ادعای پیروزی تبلیغاتی کند. اگرچه بسیاری از روس‌ها خواهان پایان دادن به جنگ هستند، رئیس جمهور ولادیمیر پوتین توانست به آن‌ها اطمینان دهد که اراده غرب در حال فروپاشی است. نه تنها کارخانجات مهمات روسیه در حال تولید انبوه هستند، بلکه دونالد ترامپ شانس خوبی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و بازگشت به کاخ سفید در اوایل سال آینده دارد. به نظر می‌رسید که پیروزی روسیه در دسترس باشد.

جنگ اوکراین.

اما نباید فراموش کنیم که پوتین از زمان آغاز جنگ خود در فوریه ۲۰۲۲، مجبور شد تا حد قابل توجهی از اهداف خود عقب نشینی کند. او در ابتدا گفت که دولت ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ظرف چند روز حذف خواهد شد و تمام قلمرو موسوم به اوکراین، به روسیه بازگردانده خواهد شد. قرار بود ارتش روسیه وارد کیف شود و در آنجا به عنوان نیروی آزادیبخش از آن‌ها استقبال شود.

این یک اشتباه استراتژیک بود که در تاریخ نمونه‌های کمی دارد. حمله روسیه کمی بعد متوقف شد و نیرو‌های روسی مجبور به عقب نشینی کامل از مناطق کلیدی مانند اطراف کیف شدند. در ماه‌های بعد، آن‌ها از خرسون و منطقه خارکف نیز بیرون رانده شدند.

عزم راسخ اوکراین تنها چیزی نبود که کرملین دست کم گرفت. آن‌ها ظاهراً همچنین نتوانستند پیش بینی کنند که ائتلاف گسترده‌ای از کشور‌های غربی با کمک‌های مالی و نظامی جامع پاسخ می‌دهند. تا سال ۲۰۲۳، نیرو‌های روسی در موضع دفاعی قرار گرفتند و انتظارات فزاینده‌ای وجود داشت که اوکراینی‌ها - مجهز به تجهیزات غربی - مهاجمان را به طور کامل دفع کنند.

وقتی این اتفاق نیفتاد، درگیری به یک جنگ فرسایشی تبدیل شد. با کاهش اراده غرب، پوتین اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرد و به این نتیجه رسید که زمان به نفع اوست. در حالی که او بدون شک برای عملیات تهاجمی جدید آماده شده است، من گمان می‌کنم که او بیشتر از اینکه روی نیرو‌های خود حساب کند، روی کمک ترامپ حساب کرده است.

اما اکنون محاسبات بار دیگر تغییر کرده است. جمهوری‌خواهان کنگره، همراه با دموکرات‌ها، با سرپیچی از انزواطلب‌های ترامپیست و مماشات کنندگان با پوتین، حمایتی را تأیید کردند که اوکراینی‌ها به شدت منتظر آن بودند. اگرچه مدتی طول می‌کشد تا محموله‌های جدید مهمات و تجهیزات به خطوط مقدم برسند - جایی که نیرو‌های روسی در حال پیشروی تدریجی بوده‌اند- تأثیر سیاسی و روانی فوری آن قابل توجه است. شانس اوکراین برای حفظ خطوط خود و بقا پس از حمله جدید روسیه در سال جاری به طرز چشمگیری بهبود یافته است.

ناگهان، دیگر چندان مشخص نیست که زمان با پوتین است یا خیر. اگر این جنگ تاکنون چیزی به ما آموخته باشد، این است که دفاع آسانتر از حمله است. در میان مدت تا بلندمدت، تولید گلوله‌های توپخانه در اروپا و ایالات متحده به احتمال زیاد به تولیدات روسیه خواهد رسید، اگر نگوییم از آن پیشی می‌گیرد. علاوه بر این، توسعه مداوم قابلیت‌های حمله دوربرد اوکراین نتایج قابل توجهی را به همراه خواهد داشت؛ و بسیج اخیر پرسنل توسط اوکراین برخی از نیرو‌های رزمی خط مقدم و نیرو‌های ذخیره آن را دوباره احیا خواهد کرد. به طور خلاصه، امید پوتین برای رژه پیروزی در سال جاری از بین خواهد رفت. تلاش جنگی او سیر نزولی خود را از سر خواهد گرفت.

اما یک امید باقی خواهد ماند. کرملین ناامیدانه منتظر نجات دهنده خود از مار-آ-لاگو خواهد بود - که یکی از جمهوری‌خواهان او را «عیسی نارنجی» نامیده است. اینکه آیا بازگشت ترامپ به دفتر بیضی شکل، واقعاً به مصیبت‌هایی که پوتین برای خود ایجاد کرد پایان می‌دهد یا نه، داستان دیگری است. در حال حاضر، روسیه بار دیگر به سمت شکست در اوکراین پیش می‌رود.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • بازتاب قهرمانی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • بازتاب سیزدهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند