Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، در حالی زیبایی‌ها و جذابیت‌های طبیعت مازندران زیر بار انبوهی از زباله‌ها دفن می‌شود که طی سال‌های گذشته باید اتفاقات خوبی در زمینه جلوگیری از رهاسازی زباله در طبیعت رخ می‌داد.

این سرزمین زیبا که بخشی از آن در محاصره دریا و جنگل قرار گرفته به ناچار محل دپوی زباله نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا وجود زباله زخم عمیقی بر طبیعت مازندران کشیده که مرهمی برایش نیست؛ این معضل نه تنها زیبایی‌های این استان سرسبز را تحت‌الشعاع قرار داده بلکه پیامدهای زیست‌محیطی در دل طبیعت به یادگار خواهد گذاشت.

در مقابل پسروی‌هایی و عقب‌گردهایی که طی سال‌های گذشته در زمینه رفع مشکل پسماند رخ داد و منجر به گره کور در بحث حل معضل پسماند در مازندران شد.

با ادامه این فعالیت‌ها مازندران در زمینه حل معضل زباله به ۹ منطقه تقسیم شد که در شهرها براساس وضعیت بحث ساخت کمپوست، زباله‌سوز و سایر در دستور کار قرار گرفت که با وجود این اقدامات توقف و در جا زدن آن موجب پیشروی مشکل زباله و کند شدن سرعت فعالیت‌ها شده، است.

انتصاب استاندار جدید برای استان مازندران و صحبت‌ وی در مراسم معارفه که بر ساماندهی معضل پسماند تاکید کردند و وضعیت پسماند در استان را نامطلوب اعلام کردند نشان داده این است که ساماندهی پسماند موضوع دغدغه‌جدی بوده و اکنون مردم این استان انتظار دارند باتوجه به اشاره این معضل از سوی استاندار این مهم با جدیت در سال ۱۴۰۰ اتفاق بیفتد و شاهد گام‌های مثبتی در زمینه رفع مشکلات پسماند در استان مازندران باشیم.

سیدمحمد محمدی تاکامی مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: سطح بالای آب‌های زیرزمینی، نزدیکی به دریا، رودخانه و جنگل و تراکم و نزدیکی سکونت‌گاه‌ها به یکدیگر در شهرهای مازندرتن موجب تشدید بحران پسماند شده است که البته حضور مسافران و چندبرابر شدن زباله‌های تولیدی در تمامی ایام سال نیز مزید بر علت است.

وی در ارتباط با توقف کارخانه زباله‌سوز ساری با پیشرفت ۷۰ درصدی، گفت: با توجه به اینکه پیمانکار ابنیه کارخانه زباله‌سوز ساری برکنار شد و بسیج سازندگی به‌عنوان پیمانکار انتخاب شد.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با بیان اینکه مشکل پیمانکار جدید بحث پیش‌پرداخت بود که با پیگیری انجام شد، افزود: موافقت این پروژه گرفته شد و اکنون کارهای اداری در دست انجام است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: اگر هفته بعد منابع مالی برسد بسیج سازندگی اعلام کرد می‌تواند حدود دو یا سه ماه این پروژه را تعیین تکلیف کند چون در بخش ابنیه حدود ۳۰ درصد کار مانده است.

*حل مشکل پسماند در مازندران یک کار ملی است

غلامرضا شریعتی رئیس مجمع نمایندگان مازندران نیز در ارتباط با مشکل پسماند در مازندران در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: حل مشکل پسماند و زباله در مازندران یک کار ملی است.

وی افزود: مازندران استان گردشگرپذیر کشور است پس عزم ملی می‌خواهد و در این زمینه دولت باید ورود پیدا کند.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف پروژه‌های کمپوست و زباله‌سوز در استان، خاطرنشان کرد: باید حل مشکل زباله اولویت نخست استاندار مازندران باشد از این جهت که پذیرفتند کارهای اولویت‌دار را تعقیب کنند.

*افتتاح کمپوست نور طی هفته آینده/ گره پسماند با اعتبار

علی‌اکبر یداللهی معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران نیز در گفت‌وگو با فارس با اعلام اینکه بیشترین مشکل پسماند را مربوط به شهرهای ساحلی است و عدم مدیریت درست آن است، اظهار کرد: موضوع مهم، مکان‌یابی خوب برای دفع زباله بوده که در این زمینه اقدامات لازم در شهرهای استان در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه حل معضل پسماند مستلزم عزم استانی و ملی است، گفت: در کنار برنامه‌ریزی، همه مسائل با اعتبار گره خورده است که ضرورت دارد همه مسائل دست به دست هم دهند تا بتوان برای همیشه به مشکلات پسماند در استان پایان دهیم.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران در پایان از افتتاح کمپوست شهرستان نور طی هفته آینده خبر داد و گفت: امیدواریم با عزم و اهتمام مسؤولان شاهد بهره‌برداری پروژه‌ها در این زمینه باشیم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: معضل زباله در مازندران مشکل پسماند زباله سوز سوز ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟