Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی تقوایی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال ۵۲ طرح سرمایه گذاری خارجی در استان به ارزش ۴۳ میلیون دلار به تصویب رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ تعداد ۱۲۶ درصد افزایش دارد.

وی بیان کرد: همچنین تعداد ۱۶ طرح سرمایه‌گذاری خارجی برای تصویب به هیات سرمایه گذاری خارجی کشور ارسال شده است که میزان سرمایه گذاری آنها ۱۷ میلیون دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر اشتغال و سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی گفت: طرحهای سرمایه گذاری خارجی مصوب امسال مربوط به سرمایه گذاران کشورهای افغانستان، عراق، پاکستان، هلند، کره جنوبی , هند، آلمان، روسیه و چین بوده است.

تقوایی اظهار داشت: بیشترین طرحهای مصوب سرمایه گذاری خارجی امسال در استان ۳۰ میلیون دلار مربوط به صنعت، ۶.۹ میلیون دلار مربوط به بخش کشاورزی، ۲.۳ میلیون دلار مربوط به بخشهای حمل و نقل و ارتباطات، ۱.۸ میلیون دلار مربوط به خدمات و ۱.۱۵ میلیون دلار مربوط به بخش ساختمان است.

وی مهمترین چالش‌های پیش رو در حوزه جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی در خراسان رضوی را محدودیت های موجود در انتقال سرمایه به ویژه سرمایه نقدی سرمایه گذاران، متاثر از تحریم های ظالمانه علیه کشور ذکر و بیان کرد: بسیاری از اشخاص حقیقی و حقوقی متمایل به سرمایه گذاری نمی توانند در ایران سرمایه گذاری کنند، اما جدا از اثرات سوء تحریم ها، این موضوع به افزایش تولیدات داخل و کیفیت بخشی آن کمک زیادی کرده است.

مدیرکل دفتر اشتغال و سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به بسترهای آماده شده در استان به ویژه مرکز خدمات سرمایه گذاری و برنامه ریزی های انجام شده به منظور تسهیل صدور مجوزها و بهبود شرایط کسب و کار، پیش بینی می شود تا پایان امسال رقم سرمایه گذاری خارجی استان به ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یابد. 

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی رتبه نخست کشور را به لحاظ تعداد سرمایه گذاران خارجی دارد اما رقم سرمایه گذاری در این بخش کوچک است و این موضوع به سرعت اجرای طرحها در خراسان رضوی کمک زیادی کرده است به طوری که هم اینک اجرای نیمی از طرحها به صورت ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته است.

تقوایی، جذب نخبگان و توسعه تولید مبتنی بر هوش مصنوعی را از اولویت های خراسان رضوی برشمرد و افزود: هشت شیوه جدید برای جذب سرمایه گذاران در استان تدوین شده که یکی از آنها جذب متخصصان و نخبگانی است که بتوانند به هر نحو نیاز کشور در بخشهای مختلف را تامین کنند.

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی مشهد پاکستان افغانستان استانداری خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی مشهد پاکستان سرمایه گذاری خارجی مشهد پاکستان افغانستان استانداری خراسان رضوی میلیون دلار مربوط سرمایه گذاری خارجی سرمایه گذاران خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف

فرماندار شهرستان خوسف با بیان اینکه این شهرستان بهشت سرمایه‌گذاری استان است گفت: ظرف دو سال آینده کارخانه فرآوری معدن مس کیهان راه‌اندازی می‌شود و ۳۲۰ نفر در فاز اول مشغول به کار می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدعلی حسینی در جلسه شورای اداری شهرستان خوسف که با حضور نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار داشت: در یک سال گذشته میزان سرمایه گذاری در تاریخ شهرستان خوسف بی نظیر است. 

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی معدن مس کیهان در روز کار و کارگر و تجهیز کارگاه آن و اکتشاف 4 ماده معدنی ارزشمند طلا، مس، روی و سرب در محدود 28 کیلومتر مربع گفت: در کل خراسان جنوبی چنین محدوده معدنی وجود ندارد. ظرف 2 سال آینده کارخانه فرآوری مس این کارخانه راه اندازی خواهد شد و حدود 320 نفر در فاز اول آن مشغول به کار خواهند شد. 

فرماندار شهرستان خوسف با بیان اینکه بزرگترین مجموعه‌های اقتصادی در حال ورود به سرمایه گذاری در شهرستان هستند اظهار داشت: در آینده شاهد بزرگترین مجموعه و کارخانه‌های استان در شهرستان خوسف خواهیم بود، این در حالی است که این مجموعه‌ها زیرساخت را نیز با خود به همراه خواهند آورد. 

وی در این جلسه کلنگ‌زنی پست 132 برق در شهرک صنعتی شهید رحمانی در دهه فجر سال گذشته و ابلاغ اعتبار خط انتقال 60 مگاواتی از پست 132 کیلو ولت در بخش ماژان برای بخش معدنی و صنعتی در یک سال اخیر، برنامه‌ریزی برای انتقال پساب فاضلاب بیرجند در آینده، نزدیکی به مرکز استان، دسترسی هوایی و ... را مکمل پتانسیل و معادن ویژه موجود در شهرستان در راستای افزایش سرمایه‌گذاری در شهرستان برشمرد.

فرماندار شهرستان خوسف با اشاره به سیلاب اخیر و بی سابقه بودن میزان بارندگی در منطقه، به برگزاری جلسات و اطلاع رسانی قبل از بارندگی، جلسات و بازدیدها در حین بحران با حضور مدیرکل بحران استان، جلسات پس از بحران با حضور معاون عمرانی استاندار افزود: همدلی و هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی در استان و شهرستان منجر به مدیریت این بحران شد. فرصت‌ها برای خدمت‌رسانی مدیران فراهم شده و مدیران باید از فرصت‌های زودگذر بخوبی استفاده کنند.

انتهای پیام/254

دیگر خبرها

  • محکوم متواری ۳۰۰ میلیاردی در این شهر به دام افتاد
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد