Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اهمیت مساله کتابخوانی از مسئولان حوزه فرهنگ کشور خواست که به اهمیت مطالعه و حمایت از ناشران و فعالان حوزه صنعت چاپ و نشر کتاب توجه کنند.

حجت‌الاسلام مجید نصیرایی درگفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مشکل پایین بودن سرانه مطالعه در کشور، بر لزوم توجه به موضوع کتاب‌خوانی تاکید و عنوان کرد: متاسفانه از گذشته سرانه کتاب‌خوانی در کشور ما به نسبت برخی کشورهای دیگر پایین بوده است، این موضوع از گذشته برای ما یک ضعف بوده که اخیرا هم این میزان با توسعه فضای مجازی شاید بیشتر کاهش پیدا کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم فردوس و طبس در مجلس با اشاره به مشکلات ناشران و فعالان حوزه صنعت چاپ و نشر کتاب بیان کرد: البته مسئله شیوع کرونا هم در این دوسال اخیر شاید دلیلی مضاعف بر مشکلات دیگر باشد، قبل از همه‌گیری کرونا به بهانه های مختلف شاهد برگزاری همایش ها و نمایشگاه های کتاب و کتاب‌خوانی بوده ایم که این موضوع خود باعث می‌شد بخشی از مشکلات ناشران و فعالان این حوزه رفع شود، شیوع کرونا در این دوسال همچنین بر کاهش سرانه مطالعه هم تاثیر داشته است.

نصیرایی در خصوص اهمیت ابعاد مختلف حوزه فرهنگ در جامعه گفت: امروزه حوزه فرهنگ، ارزش های ایرانی و اسلامی در پیشرفت های جامعه در ابعاد مختلف نقش عمده ای دارد، طبیعی است هرچه باعث شود این پایه های فرهنگی ما سست شود قطعا آینده کشور را با مخاطره روبرو می‌کند و پیشرفت های آینده جامعه را با هزینه بیشتری همراه خواهد ساخت، طبیعی  است که باید در حوزه فرهنگ توجه و تلاش بیشتری را در دستور کار قرار بدهیم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: مسئولان این حوزه باید برای تقویت ابعاد مختلف عرصه فرهنگ همچون کتاب‌خوانی فکری کنند و بهره‌مندی از نگاه صاحب نظران را در دستور کار قرار بدهند، به گونه ای که سرانه کتاب‌خوانی، خرید کتاب و مراجعه به کتاب افزایش پیدا کند و به حمایت از ناشران و فعالان حوزه صنعت چاپ و نشر کتاب نگاه ویژه ای انجام شود.

نصیرایی بیان کرد: باید توجه کنیم که غنای فرهنگی و تقویت ابعاد فرهنگی در پیدایش و استمرار موفقیت ها و دستیابی به آرمان ها نقش مستقیم دارد بنابراین از بین تمامی ابعادی که در حوزه فرهنگ باید تقویت و حمایت شوند مسئله کتابخوانی به عنوان مهم ترین رکن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم استانی سیاسی کتابخوانی ناشران و فعالان حوزه فرهنگ کتاب خوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است