Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا شش شخص و یک نهاد ایرانی را به بهانه تلاش برای تأثیرگذاشتن بر انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، تحریم کرد.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک) مدعی شده است که افراد تحریم‌شده، مهره‌های ایران برای تأثیرگذاری و نفوذ بر این این انتخابات بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر ادعای اوفک، این شش شخص و یک نهاد ایرانی در بازه زمانی آگوست ۲۰۲۰ تا نوامبر ۲۰۲۰ هم‌زمان با اوج رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا، اهداف خود را به صورت آنلاین پیش بردند.

در ادامه این ادعاهای بی‌اساس آمده است که افراد یادشده موفق به دسترسی به حساب‌های برخی از رسانه‌های آمریکایی و ۱۱ پایگاه اینترنتی دولتی شده یا برای دسترسی به آن تلاش می‌کردند. آنها از جمله اطلاعات کذب منتشر کرده یا ویدیویی با محتوای جعلی و ای‌میل‌هایی تهدیدآمیز برای رأی‌دهندگان ارسال کردند.

 

سخنگوی وزارت خارجه: تلاش‌های جدید تحریمی آمریکا از روی استیصال و فاقد مشروعیت است

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت که جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های جدید تحریمی آمریکا را در ادامه سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری رئیس‌جمهوری سابق این کشور و اقداماتی از روی استیصال و فاقد مشروعیت دانسته و محکوم می‌کند.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص تحریم ‌های جدید ایالات متحده علیه شش فرد و یک نهاد ایرانی به بهانه واهی مداخله در انتخابات آمریکا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های جدید تحریمی آمریکا را در ادامه سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری رئیس‌جمهوری سابق این کشور و اقداماتی از روی استیصال و فاقد مشروعیت دانسته و محکوم می‌کند.

خطیب ‌زاده تاکید کرد: این نوع فرافکنی‌ها از سوی دولت آمریکا که خود سابقه طولانی مداخله در کشورهای مختلف به اشکال و انحاء مختلف را دارد، بی اساس و در راستای فریب افکار عمومی این کشور ارزیابی می‌شود.

رابرت مالی: با مقام‌های عرب و اروپایی درباره ۲ مسیر پیش روی ایران رایزنی کردم

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که برای رایزنی درباره برجام به منطقه سفر کرده است، اعلام کرد که با مقام‌های عرب و اروپایی درباره «دو مسیر پیش روی ایران» رایزنی کرده است.

«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که برای رایزنی درباره برجام به منطقه سفر کرده است، اعلام کرد که با مقام‌های عرب و اروپایی درباره «دو مسیر پیش روی ایران» رایزنی کرده است. 

رابرت مالی در پیامی توییتری در این‌باره نوشت: «برای رایزنی درباره دو مسیر پیش روی ایران، با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی و مقام‌های ارشد مصر، اردن و اعضای شورای همکاری خلیج فارس دیدار کردم: ادامه تنش‌ هسته‌ای و بحران یا بازگشت دوجانبه به برجام ایجاد فرصت‌ برای ارتباطات اقتصادی منطقه‌ای و دیپلماتیک. زمان برای انتخاب کوتاه است».

 

 

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا بار دیگر درصدد بحران‌آفرینی و فضاسازی علیه ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، گفت: آمریکا بار دیگر درصدد بحران‌آفرینی و فضاسازی علیه ایران است.

سعید خطیب زاده در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص بیانیه کارگروه خودخوانده آمریکا، تروئیکای اروپا و کشورهای شورای همکاری در خصوص ایران اظهار کرد : این نشست و بیانیه تنظیم شده، آنچنان ساختگی، نمایشی و فاقد مشروعیت است که ارزش پاسخگویی ندارد.  

وی تصریح کرد: دولت آمریکا به عنوان ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ و طرفی که از برجام خارج شده و مسئول وضعیت فعلی پیش آمده است، و به عنوان تنها کشور با سابقه استفاده از تسلیحات هسته ای، با سابقه ای  سیاه از  مداخله های متعدد در امور داخلی کشورهای مختلف و اصلی ترین فروشنده سلاح و مهمات به مناطق مختلف دنیا، بار دیگر درصدد بحران‌آفرینی و فضاسازی علیه ایران است.

این دیپلمات ارشد کشورمان در این رابطه افزود: کشورهایی که باید پاسخگوی ماجراجویی ها و تجاوزهای خود در منطقه از جمله تجاوز هفت ساله به سرزمین یمن باشند نمی توانند در مقام مدعی علیه دیگران اتهامات بی اساس مطرح کنند و مسئولیت این جنایت ها را از خود سلب و اذهان عمومی را منحرف کنند.

 

سخنگوی کاخ سفید: برخورد تحریمی آمریکا نسبت به ایران تغییر نکرده است

سخنگوی کاخ سفید در آستانه دور جدید مذاکرات برجامی وین که برای ۲۹ ماه جاری میلادی برنامه‌ریزی شده است، گفت که برخورد تحریمی آمریکا نسبت به ایران تغییر نکرده است.

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید در آستانه دور جدید مذاکرات برجامی وین که برای ۲۹ ماه جاری میلادی برنامه‌ریزی شده است، گفت که برخورد تحریمی آمریکا نسبت به ایران تغییر نکرده است.

وی با اشاره به برخی گزارش‌ها در خصوص احتمال تلاش دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا برای دستتیابی به توافق موقت با ایران ادامه داد: «خبری از هرگونه تغییر موضع واشنگتن در خصوص این موضوع و مذاکرات ندارم».

پیش از این وایگاه خبری آکسیوس گزارش داده بود که «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا در دیدار با مقام‌های صهیونیست، طرح توافق موقت با ایران با هدف خرید زمان بیشتر در مذاکرات هسته‌ای را مطرح کرده است.

لغو بعضی از تحریم‌ها علیه ایران و آزادسازی بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران، از جمله مفاد این توافق موقت عنوان شده است.

 

پاسخ خطیب‌زاده به اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه فرانسه

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان تصریح کرد که ایران به‌عنوان عضو مسئول آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، همواره تأکید دارد که حیثیت آژانس به‌عنوان یک نهاد فنی و تخصصی سازمان ملل متحد باید از شائبه هرگونه رفتار و کنش سیاسی به دور باشد.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه فرانسه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان عضو مسئول آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، همواره تأکید دارد که حیثیت آژانس به‌عنوان یک نهاد فنی و تخصصی سازمان ملل متحد باید از شائبه هرگونه رفتار و کنش سیاسی به دور باشد.

خطیب زاده تأکید کرد: بر این اساس هر گونه موضع‌گیری مقام‌ها و نهادهای سیاسی کشورهای مختلف با هدف تأثیرگذاری بر رفتار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خدشه به حیثیت فنی و تخصصی آژانس قلمداد شده و بدون تردید ترفند استفاده ابزاری از ظرفیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بیش از آن که موجب بهرمندی عاملان آن شود، مشروعیت بین‌المللی اقدام‌های آژانس را زیر سوال می‌‌برد.

 

آژانس سفر گروسی به ایران را تأیید کرد

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید کرد که مدیرکل آژانس سه‌شنبه آینده برای رایزنی با مقام‌های ایران عازم این کشور می‌شود.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید کرد که «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس سه‌شنبه آینده برای رایزنی با مقام‌های ایران عازم این کشور می‌شود.

بر اساس بیانیه آژانس، گروسی روز سه‌شنبه پس از بازگشت از ایران، در نشستی خبری شرکت خواهد کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا برجام توافق هسته ای توافق هسته ای ایران آژانس بین المللی انرژی اتمی تحریم های ایران رافائل گروسی سعید خطیب زاده جن ساکی رابرت مالی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا آژانس بین المللی انرژی اتمی سخنگوی وزارت خارجه مسیر پیش روی ایران یک نهاد ایرانی خارجه کشورمان برای رایزنی علیه ایران رابرت مالی خطیب زاده کاخ سفید تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی ایران خللی در عزم و اراده ایران ایجاد نمی‌کند.

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه‌ای اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد : تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • کنعانی: ایران برخورد پلیسی با دانشجویان را در دانشگاه‌های آمریکا نمی‌پذیرد
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان