Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، شانزدهمین نشست کارگروه ویژه تجاری سازمان ملل برای اقتصاد کشورهای  آسیای مرکزی در شهر تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار شد.

بنابر این گزارش، این اجلاس با مشارکت نمایندگان آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان و همچنین نمایندگان سازمان های معتبر بین المللی برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ریاست این جلسه را «عبدالرحمان عبدالرحمان زاده» معاون وزیر توسعه اقتصادی و تجارت تاجیکستان بر عهده داشت.

عبدالرحمان زاده ضمن افتتاح این جلسه همکاری تجاری بین کشورهای عضو  را با وجود دوره حساس بحران که تقریبا تمام کشورهای جهان را در بر می گیرد، ثابت عنوان کرد.

 در این اجلاس مسائل مربوط به همکاری بین کشورهای عضو برنامه ویژه تجاری سازمان ملل برای اقتصادی کشورهای آسیای مرکزی در چارچوب سازمان تجارت جهانی، استراتژی و نقشه راه برای تسهیل، گسترش و معرفی اصول های تجارت پایدار در منطقه، تحقیقات و توصیه هایی در مورد موانع غیر تعرفه ای تجارت، دیجیتالی سازی حوزه بحث و تبادل نظر کردند.

 وی در بخش دیگری وضعیت کنونی حوزه، ابتکارات دولت در زمینه جلوگیری از ویروس کرونا و دستاوردهای تاجیکستان در سال گذشته میلادی را به حضار ارائه کرد.

باید گفت که تاجیکستان ریاست گروه کاری برنامه ویژه تجاری سازمان ملل متحد برای اقتصاد کشورهای آسیای مرکزی را بر عهده دارد. نشست گروه کاری برنامه مذکور هر سال در قلمرو یکی از کشورهای منطقه برگزار می شود.

در پایان این جلسه عبدالرحمان زاده توصیه های مشخصی را برای تقویت بیشتر همکاری های تجاری بین کشورهای عضو برنامه ویژه تجاری سازمان ملل برای اقتصاد کشورهای آسیای مرکزی ارائه کرد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تاجیکستان تاشکند برنامه ویژه سازمان ملل آسیای مرکزی آسیای مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی