Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش اپوزیسیون ایران با راه‌اندازی سیرک مضحکی به نام «دادگاه مردمی آبان» در لندن با ارائه مستنداتی که از نظر حقوقی زیرسؤال است و همچنین دعوت از شاهدانی که هویت و چهره آن‌ها مشخص نبود، تلاش کردند تا در این سیرک، سران کشورمان را محاکمه کنند.

خبرگزاری میزان - خبرگزاری دانشجو نوشت: این روز‌ها درحالی می‌گذرد که در سالگرد حوادث آبان ماه سال ۱۳۹۸ که به‌دنبال اعتراضات افزایش نرخ بنزین رخ داده بود، قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش اپوزیسیون ایران با راه‌اندازی سیرک مضحکی به نام «دادگاه مردمی آبان» در لندن با ارائه مستنداتی که از نظر حقوقی زیرسؤال است و همچنین دعوت از شاهدانی که هویت و چهره آن‌ها مشخص نبود، تلاش کردند تا در این سیرک، سران کشورمان را محاکمه کنند.

نکته حائز اهمیت در این دادگاه جدای شاهدانی که مشخص نبود چه کسانی هستند و از کجا به‌صورت آنلاین در این جلسات شرکت کردند و شهادت دادند، اسنادی بود که در دادگاه به آن استناد می‌کردند.

اسناد ادعایی که پس از پایان سیرک به اصطلاح مردمی، به‌وسیله منابعی ناشناس منتشر شد که اصالت اسناد را زیر سؤال می‌برد و با استناد به لیست کشته‌شدگانی که در این دادگاه به آن پرداخته شده بود، به بررسی تناقضات این لیست پرداخته بود.

نکته‌ای که در این نمایش مضحک مهم است، ضعف برگزار کنندگان آن در ارائه مستندات محکمه پسند بود و صرفاً این سیرک را می‌توان اقدام رسانه‌ای جدید علیه ایران در نظر گرفت که نشان می‌دهد جریان معاند جمهوری اسلامی در حال ورود به عرصه جدیدی از مقابله با جمهوری اسلامی هستند.

در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نیز در واکنش به این دادگاه تعدادی از وب‌سایت‌های حقوق بشر بین‌المللی اصالت این دادگاه را مورد انتقاد قرار دادند و از نظر حقوقی آن را بی‌اعتبار خواندند. فعالان فضای مجازی در افشاگری پشت‌پرده این دادگاه با بازنشر اسنادی که حقیقت دادگاه را نشان می‌داد، به نحوه برگزاری دادگاه واکنش نشان دادند و آن را مصداق دخالت در امور داخلی ایران دانستند.

 

بیشتر بخوانید: پهپاد در ساک بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران؟!

 

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اپوزیسیون حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اپوزیسیون حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی

به گزارش همشهری آنلاین، صبح دیروز بی‌بی‌سی مدعی شد به اسناد فوق‌محرمانه‌ای درباره خانم نیکا شاکرمی دست پیدا کرده است؛ این شبکه در ابتدا اعلام نکرده بود که اسناد باسازی شده است و خبر منتشره به نحوی بود که گویا خودِ اسناد را در معرض دید عموم قرار داده است! اسنادی که با ادعاهای پرطمطراقی مثل «اختصاصی» و «فوق‌محرمانه»! منتشر می‌شد.

از همان ابتدای انتشار این اسناد، کاربران بسیاری با کمی بررسی آنها، به بی‌بی‌سی یادآوری کردند که حتی فونت نوشته‌های این سند هم کاملاً آشکارا ساختگی و غیرواقعی است و با فونتهایی که در ایران و در مکاتبات استفاده می‌شود تفاوت دارد.

بدون تاریخ و بدون شماره بودن سندی، آنهم فوق‌محرمانه، یکی دیگر از نشانه‌های جعلی بودن این اسناد بود. ضمن اینکه بی‌بی‌سی تلاش بسیاری کرده بود تا از طریق فوتوشاپ، برخی خط‌های این سند ادعایی را کم‌رنگ کند که مثلاً موضوع اسکن‌بودن آنها را تداعی کند، اما حتی همین فوتوشاپهای مبتدی هم از دید کاربران دور نماند.

پس از چند ساعت تمسخر این اسناد توسط تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی، بی‌بی‌سی نهایتاً نوشت که اسناد را خودش بازسازی کرده است!

و البته این نکته باز هم با تمسخر مضاعف روبرو شد؛ چه آنکه همچنانکه بسیاری نوشته‌اند، اگر قرار باشد چنین ادعایی را باور کنیم، به نحو بسیار ساده‌ای هر کسی می‌تواند اسنادی را با فوتوشاپ، و البته حرفه‌ای‌تر از بی‌بی‌سی، جعل کند و بگوید که برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آنها را بازسازی کرده است!

کد خبر 848576 منبع: تسنیم برچسب‌ها تلویزیون بی بی سی خبر ویژه

دیگر خبرها

  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • بی بی سی و اعتراف به جعل سند
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • سروش و خدابنده یک رقیب جدید پیدا کردند!
  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخری نیکا به مادرش
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • مقدمات برگزاری دادگاه‌های صلح در لرستان فراهم شود
  • سیلوا: دوران حضورم در چلسی به پایان رسیده است
  • رسانه‌های تل‌آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • رسانه‌های تل آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند