Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ،حسین زینلی در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و نهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی مشهد در با اشاره به توسعه صنعت گیاهان دارویی طی سالهای اخیر گفت: در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به طور متوسط سالانه ۲۰ هزار هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هم اینک سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن گیاهان دارویی تولید، ۵۰۰ میلیون دلار گیاهان دارویی به خارج از کشور صادر و ۳۵۰ هزار تن از گیاهان دارویی در چرخه صنعت فرآوری می شود که نمونه آن تولید انواع دمنوش، شربتها و محصولات زعفرانی است.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی به اهمیت بسته بندی گیاهان دارویی برای جذب بازارهای بیشتری در خارج از کشور گفت: نوع بسته بندی و فاخر بودن آن نقش مهمی در فروش محصول دارد که ارزش چند برابری به آن داده و زمینه فروش آن را بیشتر می کند.
زینلی اظهار امیدواری کرد که با ارتقای سطح کیفی در بسته بندیهای مربوط به گیاهان دارویی، ذائقه ها تغییر یافته و سطح سلامت جامعه ارتقا پیدا کرده و کشورهای مختلف به گیاهان دارویی ایران وابسته شوند.
وی ساده انگاری در بسته بندی گیاهان دارویی را از مشکلات این صنعت برشمرد و گفت: بسته بندی مطلوب می تواند مانع از فاسد شدن محصول شود، در دنیا روشهای متعددی برای انواع بسته بندی و حفظ سلامت محصول وجود دارد که باید تلاش کرد با بهره گیری از دانش جدید در ایجاد بسته بندیهای پیشرفته، بتوان مشتری بیشتری جذب کرده و کیفیت محصولات را ارتقا داد.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، برپایی نمایشگاه های چاپ و بسته بندی و صنایع غذایی را در فرهنگ سازی برای استفاده از بسته بندی های مختلف در تولیدات، جلب بیشتر اعتماد مردم و ارتقای سرانه مصرف غذاهای سالم و گیاهان دارویی توسط آنان، آشنایی سرمایه گذاران با فناوریهای جدید بسته بندی و ماشین آلات تولید بسیار موثر دانست.
زینلی با اشاره به مشکلات مربوط به فرمولاسیون و سورتینگ در حوزه گیاهان دارویی گفت: برپایی نمایشگاه مربوط به صنایع غذایی می تواند اطلاعات جدیدی در خصوص ترکیبات گیاهان دارویی و فناوریهای جدید در این زمینه را به علاقه مندان ارائه کند.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی همچنین اتصال نمایشگاه بین المللی مشهد به سامانه هوشمند برای بهره گیری مجازی علاقه مندان به نمایشگاه های مختلف را مورد تاکید قرار داد.
بیست و یکمین نمایشگاه صنایع غذایی و یازدهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی از ۲۶ تا ۲۹ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر است.


  



منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گیاهان دارویی تولید جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید

مغز عضوی است که ۲۴ ساعته، حتی زمانی که خواب هستید، مشغول به فعالیت است؛ کل سیستم عصبی را تنظیم می‌کند و سیگنال‌ها و دستورالعمل‌ها را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل می‌کند. بیشتر غذا‌هایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، حاوی مقادیر زیادی از این موارد هستند: آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین B، چربی‌های سالم، اسید‌های چرب امگا.

به گزارش خبرآنلاین، چند مورد از بهترین غذا‌هایی که مغز و حافظه را تقویت می‌کنند و سلامت آن را ارتقا می‌دهند، در ادامه به شما معرفی شده‌اند:

توت‌ها

انواع توت‌های غنی از آنتی اکسیدان مانند توت فرنگی، شاه‌توت و توت سفید، استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند. مطالعات نشان می‌دهد که آنتی اکسیدان‌های موجود در توت‌ها می‌توانند به: بهبود ارتباط بین سلول‌های مغز، تقویت یادگیری و حافظه با افزایش انعطاف‌پذیری مغز، جلوگیری یا به تأخیر انداختن زوال شناختی کمک کند.

غلات کامل

سطوح بالاتر قند خون با کاهش بازدهی و فعالیت مغز مرتبط است. بر خلاف کربوهیدرات‌های تصفیه شده، غلات کامل دارای شاخص گلیسمی (قند) پایینی هستند و برای همین به آرامی در بدن تجزیه می‌شوند، قند را به تدریج آزاد می‌کنند و به مغز اجازه می‌دهند تا عملکرد مؤثرتری داشته باشد.

برخی از جایگزین‌های سالم غلات کامل که برای تقویت ذهن مفید هستند، عبارتند از: نان جو، بلغور جو دوسر، برنج قهوه‌ای، گندم سیاه، کینوا.

آجیل و دانه‌ها

درست مانند ماهی‌های چرب، آجیل‌ها و دانه‌ها نیز حاوی سطوح بالایی از اسید‌های چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هستند که آن‌ها را به یکی از بهترین غذا‌ها برای مغز تبدیل می‌کند. این گروه هم‌چنین منبع غنی ویتامین E هستند که از مغز در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد.

گردو بهترین غذا برای مغز است و سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان را نسبت به سایر مغز‌ها و دانه‌ها در خود دارد.

قهوه

کافئین موجود در قهوه به تقویت عملکرد کلی مغز کمک می‌کند. قهوه هم‌چنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان است که [با افزایش سن]از سلامت مغز محافظت می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مادام‌العمر قهوه می‌تواند خطر زوال شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

با این وجود، در مصرف قهوه زیاده‌روی نکنید، چرا که کافئین می‌تواند چرخه خواب را مختل کند.

پرتقال

پرتقال سرشار از ویتامین C است و در بهبود توانایی‌های شناختی و تقویت سلامت مغز نقش دارد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از بالا رفتن سن محافظت می‌کند. هم‌چنین این ویتامین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک می‌کند. برخی از منابع سرشار از ویتامین C عبارتند از: کیوی، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی، انبه، آناناس.

دیگر خبرها

  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟