Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در دومین روز از سفر اعضای فراکسیون زنان به شهرستان خور و بیابانک ظهر جمعه در نشستی با بانوان فعال کارآفرین در حوزه فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، محیط زیست به بررسی مشکلات و دغدغه‌های مسائل مربوط به بانوان و شهرستان پرداخته شد. نماینده مردم نائین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به ابعاد ملی و شهرستانی این چالش‌ها اظهار داشت: مسائلی و پیشنهادهایی که در ابعاد ملی برای رفع بحران‌های فعلی مطرح شد به کمک اعضای فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی در کمیسیون‌های مختلف پرداخته و سعی در اجرایی شدن آنها خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دغدغه‌های شهرستان نیز به دلیل اینکه اعضای فراکسیون زنان از نزدیک با مشکلات روبرو و آنها را حس کردند، قطعاً به طور جدی پیگیری می‌کنند.

الهام آزاد با اشاره به اینکه امکانات فرهنگی، تفریحی و ورزشی در حداقل ممکن است، گفت: حق بانوان فرهیخته این خطه از سرزمینمان با وجود مهارت و دانش‌های بلقوه بیشتر از اینهاست و امیدواریم بتوانیم با کمک نمایندگان مجلس پیگیری مطالبات را انجام دهیم.

دغدغه‌مندی بیشتر بانوان نسبت به چالش‌ها

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس با اشاره به توانمندی بانوان این شهرستان گفت: باید این قابلیت‌های فرهنگی و هنری شهرستان‌ها در سطح ملی به نمایش گذاشته شود و حتی با دیگر شهرهای ایران کهن این توانایی‌ها بین بانوان مبادله شود.

وی ادامه داد: حضور در جمع بانوان فرهیخته باعث می‌شود که بهترین پیشنهادها و راهکارها به سمع و نظر نمایندگان برسد و ای کاش تعداد بیشتری از جمعیت نمایندگان مجلس را زنان تشکیل می‌دادند.

فاطمه محمدبیگی خاطر نشان کرد: تعداد مسائل مربوط به زنان و خوانواده بسیار زیاد است و باید نمایندگان به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند؛ از سوی دیگر با استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی و بسیج باید سبک زندگی دینی و اسلامی را بین خانواده‌ها و زنان نهادینه کرد.

وی بین ۴ تا ۸ درصد بین جوامع جمعیت سالمندی وجود دارد که بالای ۱۰ درصد را بحرانی عنوان می‌کنند و در این شهرستان حدود ۱۶ درصد جمعیت را سالمندان تشکیل می‌دهند که این امر ضرورت توجه بیشتر به طرح جمعیت و جوانی را می‌رساند و از دولت بخواهیم که دستورالعمل‌های تبیین شده را اجرایی کنند.

احیای هویت‌بخشی با شهرهای تاریخی

زهره الهیان، نماینده مردم تهران در مجلس در این نشست نیز با اشاره به اینکه نائین به شهر هزاره‌های تاریخی معروف است، گفت: بسیاری از ظرفیت‌های گردشگری این منطقه و حتی سایر شهرهای تاریخی نادیده گرفته شده است در حالی که کشوهای منطقه خاورمیانه برای بناهای تاریخی و شهرهای تاریخی خود هویت‌سازی می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: احیای هویت در بین جوانان ما با رونق گردشگری اهمیت فراوانی دارد و بسیج ظرفیت بالایی در ساماندهی گردشگری سالم و هویت‌بخشی دارد که ایجاد اشتغال را نیز به همراه خواهد داشت.

حل مشکل ساختار نظام بیمه در کشور

فاطمه قاسم‌پور به عنوان رئیس فراکسیون زنان نیز با اشاره به پیگیری پیشنهادات مطرح شده در مجلس گفت: در مسائلی که خلأ قانونی وجود دارد حتماً پیگیری خواهد شد اما مباحث مربوط به نظام بیمه‌ای که عمده مسائل مطرح شده را در بر می‌گرفت، نیاز به اصلاح ساختار بیمه‌ای کشور دارد که کارفرما امکان بیمه کردن را داشته باشد اما در حال حاضر با مشکل کمبود بودجه و منابع مالی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: قرار است که بیمه ۳۰ هزار قالیباف حل شود و از بعد نظارتی مجلس این مسئله پیگیری خواهد شد، زیرا تحت پوشش بیمه قرار گرفتن یک دغدغه ملی و حتی تاکید رهبر معظم انقلاب است و باید مشکلات مربوط به تأمین مالی آن حل شود.

کد خبر 5355509

منبع: مهر

کلیدواژه: نائین الهام آزاد زهره الهیان فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بیمه سالمندی زلزله ویروس کرونا بوشهر زمین لرزه هفته بسیج آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها کتاب و کتابخوانی مدیریت بحران استانداری هرمزگان شهیده فاطمه اسدی بسیج فراکسیون زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۸۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر چهارشنبه در اولین کنفرانس بین المللی موزه ها در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: موزه ها موسسه ای غیرانتفاعی برای نشان دادن سیر توسعه یافتگی هستند و در ایران و اردبیل این موزه ها از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.

وی با اشاره به قدمت موزه و ارتباط آن با تاریخ تمدن بشر خاطرنشان کرد: موزه‌ها در واقع موسسه ای غیرانتفاعی برای نشان دادن سیر توسعه یافتگی هستند و ریشه بسیاری از علوم، صنایع و هنرها همچون ابداع چرخ ارابه، تیر و کمان و کشف آتش که منشا توسعه بوده، از تمدن‌های شرقی نشات گرفته و سپس به غرب راه یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: نخستین شکل از موزه در هزاره اول قبل از میلاد در بین النهرین متجلی شده است و در دو سده آخر قرن بیستم مکان‌هایی متاثر از اسطوره‌های رومی و یونانی و به عنوان موزه وجود داشته است.

محمدی ادیب تصریح کرد: همزمان با قرن ۱۶ و به روز عصر صفویه در ایران موزه تجلی بیشتری یافته است و احداث مکان‌هایی برای نشان دادن اشیاء تاریخی و نفیس در فرانسه رایج بوده است.

وی به دوره قاجاریه و پهلوی اشاره کرد و افزود: از دوره قاجاریه و پهلوی واژه موزه در ایران رواج یافته و بررسی سابقه موزه در ایران، ما را به عصر صفوی بر می‌گرداند و در دوره شاه عباس، نسخ خطی و تاریخی در موزه ای در اصفهان به نمایش گذاشته شده و شاه عباس با علاقه به اردبیل به عنوان پایتخت فکری و عقیدتی صفویان و زادگاه اجدادش، تصمیم گرفته عمارتی بی نظیر در جوار مرقد نیاکانش به دست مهندسی سرشناس بسازد که همان چینی خانه امروز بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به قدمت تاریخی موزه چینی خانه شیخ صفی الدین اردبیلی گفت: صحبت از موزه در ایران، بدون اشاره به اردبیل حق مطلب را ادا نمی‌کند و موزه چینی خانه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی از قدیم محل نمایش هدایای امپراطوران چین بوده است و آن را به عنوان موزه فرهنگی هنری و قدیمی ترین موزه ایران معرفی می‌کنیم و امیدواریم امانتداری امین برای هویت و میراث فرهنگی کشور باشیم.

کد خبر 6087771

دیگر خبرها

  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • نالشکینه بخشی از هویت شهر بوکان است
  • قدردانی بانوان آستارایی از عوامل پلیس در اجرای طرح نور
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس