Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@17:38:09 GMT

مسئولان پاسخگوی مشکلات نخلداران تنگستان باشند

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۸۸۱۵

مسئولان پاسخگوی مشکلات نخلداران تنگستان باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب پهلوزاده در خطبه‌های این هفته اهرم اظهار داشت: در مسئله فرهنگ آنچه لازم است توجه شود این است که فرهنگ جهت دهنده همه اقدام‌های اساسی و زیربنایی جوامع بشری است و می‌تواند شتاب دهنده و هم کند کننده حرکت جامعه باشد.

امام جمعه اهرم بیان کرد: باید نگاه و احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصه‌های گوناگون کشور به این امر باشد که فرهنگ سازی در هر یک از اجزای تمدنی جامعه، برتری وسیله پیشرفت و موفقیت آن و بی نیاز کننده از ابزارهای الزام آور و تحکمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شاکله و آرایش عمومی فرهنگ و همه بخش‌های گسترده آن نیازمند نظم و محتوایی انقلابی است. اگر می‌خواهیم در برابر هجوم فرهنگی و رسانه‌ای برنامه ریزی شده دشمن مصون باشیم مسئله فرهنگ سازی انقلابی یگانه وسیله مصون سازی است.

امام جمعه اهرم افزود: در رابطه با مشکلات نخلداران اهرم باید اعلام کنم نسبت به آینده شغلی این نخلداران باید احساس خطر کرد چرا که آب خیلی شوری به نخیلات داد می‌شود و شوری سختی آن نزدیک به ۲۰ هزار است که اصلاً به درد کشاورزی نمی‌خورد. آبی که باید مایع حیات درختان باشد باعث از بین رفتن آنها و هم باعث افت باز دهی و کم ثمر شدن نخیلات می‌شود.

پهلوزاده یاد آور شد: مسئله آفات سر خرطومی سرطانی است که به جان نخیلات افتاده و عمر مفید نخل را کاهش داد و نخلداران و کشاورزان را نگران کرده است.

امام جمعه اهرم افزود: مسئله دیگر مانند بیمه، خرید تضمینی، بسته بندی و مشکلات مضمنی که نفس کشاورزان را به شماره انداخته است. همچنین مسئله سرشماری نخیلات که ۸۰ درصد مقدمات آن انجام شد هرچه سریع‌تر مرحله اصلی آن به اتمام برسد.

وی گفت: اعتراض بحق نخلدارن به این نقطه است که در مقابل آبی که تحویل نمی‌گیرند باید وجهی پرداخت کنند. قبلاً چشمه آب بود و سالهاست خشک شده و آب سدی هم که فعال نیست بنابراین پول گزافی در مقابل آبی که نیست پرداخت می‌کرد که منصفانه و عادلانه نیست.

امام جمعه اهرم افزود: نماینده دولت در استان و هم نماینده مردم در مجلس برای همیشه این مسائل را برای نخلداران استان حل کنند و اگر قرار باشد پول گرفته شود در مقابل حجم آبی باشد که تحویل می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: گره‌ی که به موقع می‌شود با دست باز کرد باید تدابیری اندیشیده شود که نخواهند با دندان باز کنند. پیگیری نکردن این مشکلات بیکاری تعداد زیادی از جوانان منطقه را به دنبال خواهد داشت و اعتماد مردم به نظام و انقلاب را نباید خدشه دار کرد.

کد خبر 5355608

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر خطبه های نماز جمعه اهرم تنگستان زلزله ویروس کرونا بوشهر هفته بسیج زمین لرزه آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها خطبه های نماز جمعه کتاب و کتابخوانی استانداری هرمزگان مدیریت بحران شهیده فاطمه اسدی امام جمعه اهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟

واشنگتن خواهان مهار پکن در تهران است، اما کارشناسان می‌گویند این موضوع به این سادگی‌ها هم نیست.

نشریه فارن پالیسی در مقاله‌ای با عنوان «چین واقعاً چقدر بر ایران اهرم دارد؟» نوشت: حتی قبل از اینکه ایران صدها هواپیما بدون سرنشین و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کند، مقامات آمریکایی از چین خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن تهران برای مهار اقدامات تحریک‌آمیز خود و گروه‌های مقاومت در سراسر خاورمیانه استفاده کند.

حمله انتقام جویانه ایران که اولین حمله مستقیم این کشور به خاک اسرائیل بود، ایالات متحده را به استفاده بیشتر از اهرم بالقوه پکن در خاورمیانه ترغیب کرده است. چین مدت‌هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است و مقامات ارشد ایالات متحده از جمله رئیس جمهور جو بایدن، به طور علنی از پکن خواسته‌اند تا به کنترل تهران کمک کند، به ویژه در حالی که ماه‌ها حملات گروه انصارالله در دریای سرخ که توسط ایران تشویق می‌شوند، حمل و نقل جهانی را مختل کرده است. جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: «حدود یک سوم از کل تجارت ایران با چین شکل می‌گیرد و این کشور به یک محافظ مهم برای منافع ایران در شورای امنیت تبدیل شده است. به نظر من چین تنها کشوری است که بیشترین توانایی را برای نفوذ بر ایران دارد، اگر بخواهد.»

با افزایش تنش بین اسرائیل و ایران، قانونگذاران آمریکا فشار را بیشتر می‌کنند. در تازه‌ترین اقدام، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قریب به اتفاق قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را تصویب کرد. این قانون برای هدف قرار دادن شرکت‌های چینی که نفت خام ایران را خریداری می‌کنند و در نتیجه پول را به اقتصاد ایران پمپاژ می‌کنند، طراحی شده است. این لایحه برای تصویب نهایی به سنا منتقل شده است.

جاش گوتهایمر، نماینده دموکرات کنگره گفت: «در حالی که ما اینجا هستیم، ایران از تجارت نفتی خود با چین برای آوردن درآمد ۱۵۰ میلیون دلاری در روز استفاده می‌کند. چین با واردات میلیون‌ها بشکه نفت در روز، ایران را در تجارت نگه می‌دارد و بودجه‌های مهمی را برای برنامه‌هایی چون توسعه موشکی و تسلیحات هسته‌ای فراهم می‌کند.

اگرچه ایالات متحده به طور فزاینده‌ای به دنبال چین برای تحت تأثیر قرار دادن ایران است، برخی کارشناسان هشدار می‌دهند که این موضوع به این سادگی‌ها نیست.

کمتر کشوری به اندازه چین با ایران روابط اقتصادی قابل توجهی دارد. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده است، یک رابطه طولانی مدت که عمدتا حول محور تجارت نفت بوده است. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳، شرکت‌های چینی واردات نفت ایران را بیش از سه برابر کردند و فروش را به بالاترین حد در ۱۰ سال اخیر رساندند.

اما روابط اقتصادی آن‌ها به لحاظ نفوذ نابرابر است. به عنوان مثال، سال گذشته بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت خام ایران به چین بوده است. با این حال، چین تامین‌کنندگان بسیار دیگری فراتر از ایران دارد و عرضه تهران تنها ۱۰ درصد از کل واردات چین را تشکیل می‌دهد.

پاتریشیا کیم، یکی از همکاران موسسه بروکینگز، به فارین پالیسی گفت: پکن به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری و حامی قدرت بزرگ ایران، از کانال‌های ارتباطی ممتاز با تهران برخوردار است و بدون شک نفوذ بیشتری بر این کشور نسبت به ایالات متحده یا متحدانش دارد.

او افزود: «اگر رهبران چین تصمیم بگیرند رویکرد مداخله جویانه‌تری اتخاذ کنند، سخت است بگوییم که پکن چقدر می‌تواند تهران را مهار کند.»

ویلیام فیگوروآ، کارشناس روابط چین و ایران در دانشگاه گرونینگن هلند، گفت: در حالی که چین از نظر فروش و تجارت نفت دارای اهرمی است، استفاده از این اهرم هم از نظر سیاسی و هم از نظر لجستیکی چالش برانگیز است.

به عنوان مثال، پالایشگاه‌های خصوصی چین که در بازار سیاه فعالیت می‌کنند، به طور غیرقانونی بیشتر نفت ایران را خریداری می‌کنند، نه پالایشگاه‌های دولتی. او گفت که این پالایشگاه‌های خصوصی «به‌شدت دشوار است که کنترل شوند» و کنترل مستقیم واردات نفت ایران از چین را برای پکن چالش‌برانگیز می‌کند.

مقیاس سرمایه‌گذاری چینی‌ها در ایران که عمدتاً توسط شرکت‌های خصوصی هدایت می‌شود، همچنان یک موضوع آزاردهنده در روابط بین دو کشور است. فیگوئروا گفت که چین به طور مزمن در ایران سرمایه‌گذاری ناکافی کرده است، که شکایت‌هایی را از سوی تهران برانگیخته و بر تمایل آن‌ها برای تن دادن به فشار چین تأثیر می‌گذارد.

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • پروژه نهضت ملی مسکن در تنگستان سرعت خوبی دارد
  • نقش مهم آموزش و پرورش در هویت بخشی به نسل نوجوان و جوان
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه