Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: توجه به فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی صیانت از عزت، شرف و یکپارچگی ملی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید برای این مهم راهبردهای موثر و کاربردی داشته باشد.

به گزارش برنا از اراک ، آیت‌الله  قربانعلی دری‌نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اراک در مصلی بیت‌المقدس این شهر، افزود: اعضای جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی که به تازگی از سوی رهبر معظم انقلاب معرفی شدند باید تمام تلاش خود را برای حفظ و اشاعه فرهنگ ایرانی، اسلامی، و منطبق با آموزه‌های اهل بیت و انقلاب اسلامی به کار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرهنگ شاکله حیات ملی حیات ملی و به مثابه اکسیژن سالم برای تنفس ملت و پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و حل معضلات اجتماعی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه دارد راهکارهای لازم برای توسعه فرهنگ ایرانی و اسلامی به عنوان مهم‌ترین دغدغه رهبر معظم انقلاب اندیشیده و در این مسیر گام‌های بلند بردارد.

امام جمعه اراک اظهار داشت: ملت ایران خود را پیرو آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری ، شهدا و اهل بیت(ع) می‌داند و این فرهنگ مقدس باید بیش از گذشته در جامعه جاری باشد و رسالت شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه سنگین است.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد:  ایران خاستگاه بزرگانی چون ابوعلی سینا، حافظ، سعدی، مولانا، پروین اعتصامی، علامه حلی، علامه طباطبایی و امام راحل است و گسترش آثار و اندیشه‌های سترگ هر یک از ده‌ها بزرگمرد ایرانی باید در شاکله فرهنگی ایرانی و اسلامی این مرز و بوم هویدا باشد.

وی در خصوص عملکرد شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی نیز گفت: این شورا تا کنون بیش از ۱۰۰ نشست تخصصی برگزار کرده که مصوبات مهمی را در بخش‌های مختلف به دنبال داشته اما، شورای عالی فرهنگ عمومی باید نسبت به تامین اعتبارات لازم برای برگزاری هر چه موثر بودن مصوبات اقدام کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در خصوص دیدار برخی نخبگان کشور با مقام معظم رهبری نیز گفت: در این نشست رهبر معظم انقلاب در مورد شعار «ما نمی‌توانیم» که القای دشمنان برای دستیابی به اهداف شومشان است هشدار داد و تاکید کرد که نخبگان باید با برنامه‌ریزی و  تلاش شبانه‌روزی این توطئه دشمنان را خنثی کرده و در راستای پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور اقدام کنند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: مشکلات اقتصادی و معیشتی کنونی کشور در گذشته نیز وجود داشته اما بزرگان و جامعه نخبه با همت‌های بلند و اراده‌های پولادین منشاء آثار و برکاتی شدند و اکنون نیز نباید مشکلات اقتصادی بهانه‌ای برای افراد در مسیر توسعه کشور باشد.

وی، بخشی از مشکلات اقتصادی را به‌دلیل مصرف‌گرایی دانست و گفت: با توجه به امکانات محدود داخلی، تجمل و زندگی اشرافی‌گری مانعی است که کشور را در بلندمدت با مشکلات اقتصادی مواجه می‌کند و مردم و مسئولان باید نسبت به صرفه جویی در منابع و استفاده بهینه از امکانات برنامه‌ریزی کنند.

امام جمعه اراک اضافه کرد: مصرف روزانه گاز در کشور به ۵۰۰ میلیون مترمکعب رسیده که در صورت تداوم آن واحدهای تولیدی و صنعتی در روزهای آینده با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و همه باید به خصوص در روزهایی که برودت هوا کمتر است، حجم سوخت مصرفی خود را کاهش دهند.

آیت‌الله دری نجف آبادی در خصوص اتفاقات روزهای گذشته در افغانستان نیز گفت: دولت مرکزی این کشور وظیفه دارد بدون تبعیض در راستای تامین امنیت و آرامش مردم گام بردارد و تمام تلاش خود را برای اجرای عدالت به‌کار بگیرد.

وی تاکید کرد: دولت مستقر افغانستان ۲۵ سال سابقه دارد و دولتمردان نباید فریب توبه کردن سران این حکومت را بخورند.

امام جمعه اراک اظهار داشت: برخی شهروندان عراقی نسبت به انتخابات اخیر در این کشور معترض هستند و توطئه ترور نخست وزیر این کشور با پهپاد در جهت به حاشیه بردن انتخابات است اما، مردم عراق در این شرایط باید همدلی و همبستگی خود را حفظ کنند.

آیت الله دری‌نجف آبادی عنوان کرد: وجود قبور مطهر اهل بیت(ع) دلیلی است که عراق پاره تن ایران است و همواره از آن‌ها حمایت خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی شورای عالی انقلاب فرهنگی آیت الله دری نجف آبادی مشکلات اقتصادی امام جمعه اراک اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار

به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با همشهری درباره اهمیت فرهنگ کار در سخنان رهبر معظم انقلاب اظهار داشت:همان طور که در فرهنگ دینی اسلام ، حرمت خاصی برای کار و کارگر قائل شده‌اند، قطعا در نگاه کشورمان و مخصوصا رهبر معظم انقلاب نیز این موضوع به صورت ویژه پیگیری می‌شود. حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با کارگران عزیز کشور، اهمیت کار و ارزش آن را به طور دقیق یادآور شدند. متاسفانه در برخی از بخش های کشور شاهد کمرنگ شدن فرهنگ کار هستیم. از سوی دیگر یکی از دلایلی که علاقه ی جوانان کشور به موضوع کار و کارگری را کاهش داده است، جا افتادن نگاه اشتباه و سطح پایین به کارگران کشور است. با ادامه داشتن چنین نگاهی، جوانان حق دارند وارد حوزه کار و کارگری نشوند و منتظر بمانند تا مسئولیت و جایگاهی در ادارات دولتی و خصوصی به دست آورند. لازمه نگاه جدید به فرهنگ کارگری در چند محور قابل تصور است؛اول، نگاه ویژه به معیشت کارگران و فراهم آوردن امنیت شغلی لازم برای کارگران است.یعنی همان موضوعی که رهبر معظم انقلاب به درستی هرچه تمام تر به آن اشاره فرمودند. بنابراین لازم است تا قوای سه گانه با همکاری های خود تلاش کنند تا در مقابل تورم سالیانه بایستند و مانع از تحت تاثیر قرار گرفتن معیشت مردم و به خصوص کارگران شوند. باید بپذیریم که در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، کارگران معیشت سختی دارند و این گونه، حل مشکلات کارگران در حد شعار باقی میماند و در عمل اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

وی ادامه داد: بخش دوم، تجدیدنظر در فرهنگ نگاه به کارگر است. چرا که نشان دادن کارگر به عنوان طبقه ضعیف جامعه و کسانی که از نظر ظاهری و طبقه اجتماعی در سطح پایینی قرار دارند، امری اشتباه است و مانع از درک زحمات این قشر بزرگ می‌شود. برای موضوع سوم در حوزه قانون گذاری نیز باید تلاش کرد تا قوانینی مناسب و درخور برای معیشت و کسب و کار کارگران تهیه و اجرا شود. تا دیگر نگاه از بالا به پایین به جامعه کارگری و مولد وجود نداشته باشد. بنابراین هم مجلس شورای اسلامی وظیفه دارد تا برخی از قوانین را در حوزه کارگری اصلاح و به روزرسانی کند و در موضوع اجرا نیز دولت به خوبی همکاری های لازم را انجام دهد. البته حق کارفرمایان نیز نباید فراموشان شود. چهارم، نگاه ویژه به اموال کارگران و بازنشستگان؛ در مدیریت اموال کارگران بازنشسته متاسفانه در برخی از بخش های تابع صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی، شاهد مدیریت مسئولینی بی تجربه هستیم. همین موضوع باعث شده است در واگذاری برخی از اموال کارگران بازنشسته به نظرات کارگران و سهام داران توجه نشود.

یوسفی در پایان یادآور شد: مورد پنجم، اصلاح بخش واسطه گری در کشور است. متاسفانه سیستم بانکی در تامین منابع تولید به خوبی فعالیت نمیکند و رهبر انقلاب نیز به این موضوع اشاره کردند. بنابراین لازم است یک بازنگری جدی صورت بگیرد تا بانک ها از بنگاه داری به سوی تامین کننده منابع مالی برای شرکت های تولیدی قدم بردارند.این موارد از جمله موضوعاتی است که باید فارغ از شعار زدگی و در سطح عمل به آن پایبند بود تا نقش کارگر و اتحادیه های آنان را جدی تر ببینیم. در حقیقت اگر حق و حقوق کارگران به درستی و در زمانی که باید به آنان پرداخت شود، در این صورت فرمایشات دقیق رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران محقق خواهد شد.

کد خبر 847032 برچسب‌ها کارگران رهبر معظم انقلاب مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان بانک توسعه تعاون با آرمان‌های امام راحل
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است