Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا در آستانه اجلاس ۲ دسامبر اوپک تلاش می‌کند با یارگیری‌های جدید ثبات قیمت نفت را بر هم زند. اعضای اوپک آن را ایجاد تنش از سوی آمریکا مطرح کردند.

به گزارش قدس آلناین و به نقل از رویترز، دولت آمریکا برنامه هماهنگ شده برای آزادسازی ذخایر نفتی آمریکا و دیگر کشورهای متحد خود را به عنوان هشدار و فشاری برای اوپک پلاس طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا می‌خواهد با این اقدام مانع افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی شود. هفته‌هاست که کاخ سفید و مقامات دولتی به کشورهای صادرکننده نفت، اوپک و هم‌پیمانان آنها مانند روسیه هشدار داده که افزایش تولید را برای تامین تقاضای جهانی افزایش دهند.

آمریکا می‌گوید: به دلیل بهبود اوضاع اقتصادی پس از پاندمی کرونا تقاضا برای نفت افزایش یافته است. پس از اینکه این تقاضای آمریکا از سوی کشورهای اوپک کنار گذاشته شد، دولت بایدن طرح جدیدی را برای تحت فشار قرار دادن اوپک پلاس در آستانه اجلاس ۲ دسامبر اوپک طراحی کرده است.

مقامات آمریکا از جمله مشاور امنیت ملی، مشاور ارشد در امنیت انرژی و مشاور اقتصادی کاخ سفید، ژاپن و کره جنوبی به عنوان هم‌پیمانان اصلی و نیز چین و هند را به بازی آورده تا آزادسازی همزمان و مشترک ذخایر نفت خود را کلید بزنند.

تحلیل‌گران معتقدند این کشورها و در کنار آن آمریکا ۵ کشور بزرگ واردکننده نفت در جهان هستند و در صورتی که ذخایر نفت آنها آزاد شود، می‌تواند به کاهش قیمت در بازار حداقل در کوتاه مدت منجر شود.

در این میان کوین بوک، تحلیل‌گر نفتی در گروه پژوهش انرژی پارتنر، معتقد است که این طرح آمریکا می‌تواند پاسخ برای اوپک پلاس باشد که درخواست آنها را برای افزایش تولید نپذیرفتند.

اوپک پلاس گفته است که تمایل دارد به همان طرح و نقشه خودش برای افزایش تدریجی عرضه نفت در بازار پایبند باشد که افزایش ۴۰۰ هزار بشکه در روز در هر ماه است.

یک منبع اوپک پلاسی هم اعلام کرده اقدام آمریکا مسیر تنش‌زا برای گروه اوپک پلاس است؛ چراکه تعداد مبتلایان به بیماری کووید۱۹ در حال افزایش است و بسیار محتمل است که اقدامات قرنطینه‌ای جدیدی از سوی برخی کشورها اعمال شود که در این صورت تقاضا کمتر می شود و تولید فعلی اوپک پلاس برای تامین بازار کافی  است.

بر اساس این گزارش، ژاپن و کره جنوبی اعضای اصلی آژانس بین‌المللی انرژی هستند و چین و هند جزو اعضای متحد محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا کاهش قیمت نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران،گلکسی A۵۵ تقریبا از یک ماه قبل در بازار حضور دارد و فعلا با ۲۵۶ گیگ فضای ذخیره‌سازی ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به‌فروش می‌رسد.

گلکسی A۳۵ که همزمان با A۵۵ روانه بازار شد، در دسته گوشی‌های ۱۶ میلیونی قرار می‌گیرد و A۰۵s که جزو میان‌رده‌های اقتصادی سامسونگ است، کمتر از پنج میلیون فروخته می‌شود.

پوکو X۶ پرو که جزو گوشی‌های نسبتا جدید شیائومی به‌حساب می‌آید، کمی بیش از ۱۷ میلیون قیمت دارد و رقیب گردن‌کلفتی برای میان‌رده‌های سامسونگ تلقی می‌شود.

ارزان‌ترین گوشی هوشمند شیائومی ردمی A۲ پلاس است و آنطرف می‌توانیم از آیفون ۱۳ پرو مکس به‌عنوان یکی از گرانقیمت‌ترین گوشی‌های فعلی اسم ببریم.

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار موبایل

گلکسی A۱۵ نسخه ۱۲۸+۴

شش میلیون تومان

گلکسی A۰۵s نسخه ۶۴+۴

چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان

گلکسی A۵۴ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

گلکسی A۵۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

گلکسی A۳۴ نسخه ۱۲۸+۸،

۱۱ میلیون تومان

گلکسی A۳۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون تومان

گلکسی S۲۴ اولترا نسخه یک ترابایت

۹۵ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳، ۴G نسخه ۲۵۶+۸،

۹ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس نسخه ۵۱۲+۱۶،

۲۳ میلیون تومان

ردمی A۲ پلاس نسخه ۶۴+۳ گیگ

چهار میلیون تومان

ردمی A۳ نسخه نسخه ۱۲۸+۴

پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

ردمی ۱۳C نسخه ۲۵۶+۸

شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

پوکو X۶ پرو نسخه نسخه ۵۱۲+۱۲،

۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ پارت‌نامبر CH

۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ پرو مکس نسخه یک ترابایت پارت‌نامبر ZAA

۱۳۵ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو