Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه سابق آمریکا در یادداشتی رئیس جمهور کشورش را به مماشات در قبال چین متهم کرد و درباره تضعیف جایگاه آمریکا در جهان هشدار داد.

به‌ گزارش مشرق، «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه سابق آمریکا روز جمعه در یادداشتی در وبگاه شبکه «فاکس نیوز» نوشت، دولت فعلی آمریکا رویکردی واقع‌بینانه در قبال چین ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پمپئو در یادداشت خود مدعی شده، «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین عصر دوشنبه بار دیگر برای «جو بایدن» همتای آمریکایی خود و متعاقباً برای مردم آمریکا قلدری کرد.

او می‌افزاید، رئیس جمهور بایدن ماه‌ها وقت صرف این کرد که آمریکا و جهان را متقاعد کند که در برابر رئیس جمهور شی ایستاده است و مسائل بین دو رهبر «صرفاً کاری» بوده و آن‌ها «دوست قدیمی» نیستند. اما شی گفت‌وگوی ویدئو کنفرانسی خود را با خطاب کردن جو بایدن با لفظ «دوست قدیمی شروع کرد که نوعی قلدری کلامی بود شروع کرد و در کل این گفت‌وگو فقط به نفع حزب کمونیست چین و رئیس جمهور این کشور تمام شد.

بیشتر بخوانید

پمپئو ترکیه را تهدید منطقه‌ای خواند

پمپئو مدعی شد، اینکه رئیس جمهور چین درخواست این گفت‌وگو را داد و بایدن به آن تن داد به این معناست که رئیس جمهور آمریکا به رفتارهای مخرب حزب کمونیست چین و لطمه به جایگاه آمریکا مشروعیت بخشید. این شی بود که دستورکاری روشن برای ارعاب بایدن داشت و هنگامی که به با ضعف بایدن روبه‌رو شد، قضیه به گفت‌وگو برای گفت‌وگو از سوی بایدن ختم شد که موجب تقویت شی و چین و تضعیف قدرت آمریکا شد.

وزیر امور خارجه دولت «دونالد ترامپ» در ادامه ادعاهای خود نوشت، آنچه به‌طور قابل ملاحظه‌ای در مکالمه سه و نیم ساعته آن‌ها مورد بحث قرار نگرفت، همه‌گیری جهانی ویروس کرونا بود که باعث مرگ بیش از پنج میلیون نفر در جهان و واژگون کردن اقتصاد آمریکا شد. بایدن نتوانست به شی درخصوص تحقیقات کامل‌تر درباره خاستگاه کرونا فشار آورد و همچنین خواستار پاسخگویی درقبال انتشار این ویروس مرگبار نشد.

این سیاست‌مدار تندرو جمهوری‌خواه آمریکایی در ادامه یادداشت خود مدعی شد در قبال پاسخگو قرار دادن چین در برابر وضعیت استان سین‌کیانگ، هنگ‌کنگ و ارعاب تایوان، حق مالکیت و کپی‌رایت، دزدی دریایی جهانی از طریق فعالیت‌های اقتصادی و تجاری و موضع‌گیری‌های نظامی جنگ‌طلبانه، بایدن فاقد دستورکار بود. موضع او در عوض نشانه سرنهادن و تسلیم اخلاقی رهبری و ارزش‌های آمریکا در برابر حزب کمونیست چین بود.

پمپئو در ادامه ادعاهای خود می‌نویسد، در حالی که بایدن یک سری اعتراضات کلامی ضعیف را درباره برخی مسائل مطرح کرد، فاقد پشتیبانی عملی محکم برای بازدارندگی و پاسخگو قرار دادن چین بود. علت ضعف بایدن در برابر چین ساده است. او از اتخاذ همان دیدگاه دشمنی و خصومتی که شی و حزب کمونیست چین دارند، امتناع کرده و از لنز ساده‌لوحانه «رقابت» به چین نگاه می‌کند

این دیپلمات سابق آمریکایی می‌افزاید، رویکرد بایدن در برابر حزب کمونیست بر اساس این خیال‌پردازی است که اگر آمریکا خود را با قلدری چین سازگار کند، قلدر از قلدری دست برمی‌دارد. در تمام تاریخ مدرن، این سیاست، مماشات نامیده می‌شود و همواره پایان بدی داشته است.

پمپئو در پایان می‌نویسد، دولت ترامپ این را فهمید که مماشات در برابر دشمنان، خواه در برابر ایرانی‌ها باشد یا روس‌ها یا چینی‌ها، به نتایج زیان‌باری برای امنیت آمریکایی‌ها ختم می‌شود و به همین دلیل او و دیگر مقامات دولت ترامپ از آنچه موضع قدر نامید، با این کشورها روبه‌رو شدند که به خروجی‌های بهتری برای مردم آمریکا ختم شد. نشست بایدن فقط با تطهیر موضع تهاجمی چین سپری شد و چنین کاری جهان را به مکانی با امنیت کمتر تبدیل کرده و اعتبار آمریکا به‌عنوان آنچه «نیروی خیر در جهان» نامید را تضعیف می‌کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو مایک پامپئو آمریکا چین روسیه ایران دیپلماسی مماشات حزب کمونیست چین رئیس جمهور گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد

تحلیلگر سابق سیا معتقد است امید غرب به رویگردانی جامعه جهانی از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، کاملاً بی اساس است.

به گزارش ایسنا، لری جانسون، تحلیلگر سابق سیا گفت: پوتین قوی‌تر می‌شود، پوتین محبوب‌تر می‌شود. محبوبیت پوتین از مجموع محبوبیت ماکرون، ترودو، بایدن و شولتس بیشتر است.

به نقل از پراودا، این کارشناس همچنین عنوان می‌کند که غرب این واقعیت را درک نکرده و کاملاً از واقعیت به دور است.

پیش از این، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ایده‌های غربی در مورد نظم نوین جهانی را ریاکاری خوانده بود. به گفته وی، هدف آنها حفظ نظام نواستعماری است و ماهیت خود را در قالب نفاق، معیارها و مطالبات دوگانه نشان می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت کارمندان دولت بایدن از خیزش دانشجویان حامی فلسطین
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد