Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی پور مطلق گفت: خراسان جنوبی مدیری می‌خواهد که در کف میدان باشد مثل خود رئیس جمهور که امروز می‌بینیم بر خلاف دولت گذشته، هر جا مسئله‌ای در هر نقطه‌ای از کشور به وجود می‌آید، رئیس جمهور در اسرع وقت حضور پیدا می‌کنند.

به گزارش گروه داشنگاه خبرگزاری دانشجو، «شایان، ولی پور مطلق» امروز (۲۸ آبان) در سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مرکز استان به مناسبت هفته بسیج و سالروز تاسیس بسیج دانشجو و طلبه با اشاره به اینکه امام راحل فرمودند: «ملتی که در خط اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله) و مخالفت با استکبار و پول‌پرستی و تحجرگرایی و مقدس نمایی است، باید همه افرادش بسیجی باشند»، اظهار داشت: مقدس مآبی در نگاه امام، نه صرف توجه به احکام فردی و ظاهری دینی بلکه غفلت از آرمان‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیج دانشجویی در سال ۶۷ تشکیل شد، گفت: امروز رویکرد بسیج دانشجویی مسئله محوری است، به این معنا که مسائل کشور، استان، شهرستان، شهر، روستا رو شناسایی کند، راهکار این مسائل رو هم از شیوه‌های تخصصی علمی و تجربیات عملی میدانی احصا کند و در مرحله‌ی بعدی، مطالبه گری بکند.

این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه انتصاب هر چه سریع‌تر استاندار خراسان جنوبی از سوی دولت مهمترین مطالبه دانسجویان و مردم استان است، گفت: هم اکنون ۲۲ استاندار در کشور منصوب شدند، اما هنور خراسان جنوبی هیچ تغییری در مدیریت استان ایجاد نشده که امید می‌رود یک شخص انقلابی، با روحیه بسیجی و مدیریت جهادی مدیریت استان را بر عهده گیرد.

ولی پور با بیان اینکه خراسان جنوبی متاسفانه در دولت قبل به محل رفت و آمد استانداران مختلف تبدیل شد، گفت: در ۸ سال دولت قبل ۵ استاندار به این استان آمدند و استان تبدیل به پله پرش و رزومه سازی یک عده جهت تصدی سمت‌ها و مسئولیت‌های بالاتر شد.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود استاندار جدید خراسان جنوبی فردی با برنامه و دارای برنامه چهار ساله برای توسعه استان باشد، اظهارداشت: پیشرفت با برگزار کردن صرف جلسه و ستاد برای این استان کم برخوردار به وجود نمی‌آید، بلکه استان مدیری می‌خواهد که در کف میدان باشد مثل خود رئیس جمهور که امروز می‌بینیم بر خلاف دولت گذشته، هر جا مسئله‌ای در هر نقطه‌ای از کشور به وجود می‌آید، رئیس جمهور در اسرع وقت حضور پیدا می‌کنند.

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه مدیران خراسان جنوبی در تمامی رده‌ها باید افرادی بومی و توانمند، متخصص و متعهد باشند، گفت: دولت در انتصاب مدیران از افراد توانمند و بومی و کارامد خود استان استفاده کند.

ولی پور با اشاره به اینکه یکی از خواسته‌های جامعه دانشجویی و مردم، محاکمه مسئولان ناکارامدی که در دولت گذشته با ترک فعل خود و یا بی تدبیری شان خسارات بزرگی به کشور وارد کردند، اظهارداشت: دولت قبل ناکارآمد‌ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی بود که بر طبق تمامی آمار‌های اقتصادی و معیشتی اعم از تورم، ضریب جینی، افزایش نقدینگی بدترین آمار را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه مطالبه گری بدون شفافیت امکان پذیر نیست، گفت: شفافیت زمینه فساد را از بین می‌برد، در همین خصوص شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین خواسته دانشجویان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند استاندار بیرجند مدیریت جهادی مدیریت انقلابی استانداری خراسان جنوبی رئیس جمهور ولی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: برای مردمی کردن اقتصاد تلاش‌های بسیاری در استان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مهدی هنری امروز پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت در نشست خبری که در کارگاه اشتغالزایی بسیج سازندگی در روستای حاجی آباد بیرجند برگزار شد، با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب سال جاری را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کرده اند، اظهار کرد: بسیج سازندگی در این راستا برای مردمی کردن اقتصاد در استان قدم‌های مناسبی برداشته که یکی از بهترین آنها ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه در روستاها با مشارکت خود مردم است.

وی با بیان این که تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده، افزود: در مجموع ۴۰ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی تصریح کرد: ۴۱ میلیارد تومان سرمایه این صندوق‌ها است و تا امروز ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده است.

وی با بیان این مطلب که دو هزار و ۷۶۰ اشتغال مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد بسیج سازندگی در این خصوص ایجاد شده گفت: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم در سال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده و رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی امسال با هدف شناسایی ظرفیت‌های موجود در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

هنری گفت: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم تدوین شده و ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که در مسیر عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری کرده ایم.

وی تصریح کرد: در سامانه اطلس جهادی استان ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه آن تاکنون انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از صدور ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی خبرداد و افزود: ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی هم موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین در این خصوص شده‌اند.

وی ادامه داد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده توسط آنها حدود ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به برگزاری نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر در ۱۳ شهریورماه که به نام روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی در تقویم ثبت شده است، گفت: در مراسم سال جاری نیز ۶۰ خانواده شهدای جهادگر حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به سیل سیستان و بلوچستان ادامه داد: علاوه بر اعزام گروه‌های جهادی استان در این خصوص، ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی هم توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل زیرکوه هم گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگری بودند که به یاری سیل زدگان شتافتند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با ۲۸۰ میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی مختلف اجرا کردیم که از این تعداد ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان تمام شده است.

وی درباره برنامه‌های بسیج سازندگی گفت: در اردیبهشت ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

هنری ادامه داد: ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و با اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر در این هفته افتتاح می‌شود.

کد خبر 750150

دیگر خبرها

  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود