Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خانواده:«محسن عباسی ولدی»، مدرس مبانی تربیت و رشد اسلامی در برنامه «بدون توقف» که از شبکه سه سیما پخش شد با تأکید بر اینکه در ازدواج اگر عقیده و باورهای اقتصادی و روحیات و خلقیات اقتصادی شما با هم تناسب دارد، دیگر فاصله دهکی مهم نیست، یادآور شد: اما اگر خلقیات و باورهای اقتصادی شما با هم یکی نیست حتی اگر در یک دهک هم باشید، باز هم به مشکل برخواهید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه در گفت‌و گوها و تحقیقات قبل از ازدواج باید به دنبال کفویت باشیم، در تعریف کفویت عنوان کرد: کفو و همتای من کسی است که از لحاظ اعتقادی، اخلاقی، باورها و روحیات با من همسو باشد، اگر چنین کسی وجود داشت که از لحاظ اعتقادی و اخلاقی با هم همسو بودیم، می‌گوئیم ما کفو هم هستیم، پس من در گفت‌وگوی خواستگاری باید به دنبال همتای اعتقادی و اخلاقی خود باشم.  

عباسی ولدی در ادامه اظهار کرد: اگر پذیرفتیم که کفویت یعنی همتایی اعتقادی و اخلاقی، پس اگر دو نفر از لحاظ عقاید اقتصادی نیز با هم همتا بودند یعنی هیچ کدام شخصیت را به پول نمی‌داد، هر دو اعتقاد داشتند که پول داشتن دلیل بر ولخرجی نیست، خُلق اقتصادی‌شان یکی بود و اهل بخشش و سازگاری با هر شرایط اقتصادی بودند حتی اگر تناسب اقتصادی نداشتند باز هم از لحاظ اقتصادی هم کفو هم هستند، یعنی افراد برای کفویت اقتصادی باید در عقیده و اخلاق اقتصادی مثل هم باشند و مثل هم فکر کنند و لازم نیست از یک طبقه اجتماعی باشند. 

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه شاید امروز بسیاری این موضوع را قبول نداشته باشند، عنوان کرد: اما این حقیقت است و باید گفته شود و اگر گفته نشود فراموش شده و به عنوان یک حرف اشتباه آن را خواهند شناخت، ما داریم درباره یک قاعده حرف می‌زنیم و باید آن را دقیق بگوئیم، حتی اگر پنج یا 10 درصد جامعه را شامل شود، حقیقت این است و در دین هم صراحتا گفته شده که اگر مردی به خواستگاری نزد شما آمد و دین و اخلاق او را پسندیدی به او زن بده و فقر و نداری‌اش مانع انجام این کار نشود، این در سیره پیامبر(ص) هم آمده است.

عباسی ولدی همچنین تصریح کرد: وقتی دو طرف عقیده و روحیات اقتصادی‌شان نزدیک به هم است اینها می‌توانند با هم ازدواج کنند، اما اگر یکی از آنها آمادگی وارد شدن به این زندگی را ندارد، حتما باید کفویت اقتصادی را به عنوان یکی از ملاک‌ها قرار دهد، ولی اگر آمادگی ندارد چرا باید به آن توجه کند. پس کفویت اقتصادی یک اصل نیست و اگر آمادگی وارد شدن به چالش‌های آن را دارید می‌توانید به آن پایبند نباشید.

همچنین ما درباره وصلت دو خانواده صحبت می‌کنیم اگر دو خانواده آنقدر در زندگی فرزندنشان مؤثر هستند که بچه‌ها متأثر از خانواده‌ها زندگی‌شان را مدیریت می‌کنند پس دو خانواده نیز باید خلق و عقاید اقتصادی‌شان با هم تناسب داشته باشد. 

وی با تأکید براینکه من عقیده دارم دین دفترچه راهنمای زندگی انسان تا  قیامت است، یادآور شد: پس وقتی چیزی در دین به عنوان اصل و اساس معرفی می‌شود این اصل و اساس معرفی شده از طرف خالق من است و من آن را به عنوان پایه قبول می‌کنم، وقتی در دین من خیلی صریح تأکید شده که نباید کفویت اقتصادی را مد نظر قرار داد من هم خیلی صریح و صادقانه آن را به عنوان قانون خلقت می‌پذیرم و از آن دفاع می‌کنم. 

این محقق و پژوهشگر در حوزه سبک زندگی در پایان اظهار کرد: اگر در زمان پیامبر اکرم(ص) این دهک‌های پائین و بالا به این شکل وجود نداشته حقیقتش که وجود داشته، وقتی در آن زمان چنین اتفاقی افتاده و دینم آن را اصل قرار داده پس امروز هم می‌شود آن را پذیرفت و به عنوان یک قاعده مطرح کرد که اگر عقیده و باورهای اقتصادی و روحیات و خلقیات اقتصادی شما با هم تناسب دارد فاصله دهکی مهم نیست اما اگر خلقیات و باورهای اقتصادی شما با هم یکی نیست حتی اگر در یک دهک هم باشید باز هم به مشکل برخواهید خورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تربیت و رشد اسلامی بدون توقف ازدواج باورهای اقتصادی اقتصادی شما با هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  در گرامیداشت روز کاروکارگر، نمایندگان جامعه کارگری وکارفرمایی با نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان دیدار کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


در این دیدار ایت الله محامی نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان با اشاره به اهمیت حمایت از کار وتولید برای دستیابی به شکوفایی اقتصادی گفت: لازم است تا درخواست‌های اصلی این جامعه از مسئولان اولویت بندی وپیگیری شود.

همچنین در مراسم تجلیل از کارکران نمونه که در سالن اجتماعات اداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی برگزار شد حسینی معاون وزیر تعاون کار و‌رفاه اجتماعی گفت: نرخ بیکاری ۱۲ درصدی استان در سال جاری به ۱۱ درصد خواهد رسید و فنی حرفه‌ ای موظف به تربیت تکنسین‌های لازم در تمامی زمینه‌ها است.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی هم گفت در مجموع با احتساب خانواده‌های کارگران بک سوم جمعیت استان کارگر است.

سلامی همچنین گفت صیانت از نیروی کار وظیفه اصلی ما است و هم کارگر و هم‌خانواده شان مورد حمایت قرار می‌گیرند

مدیر کل تعاون کار و رفاه احتماعی همچنین با اشاره به تشکیل قرارگاه مسکن کارگری در وزارتخانه مطبوعش گفت: این قرارگاه پیگیر مشکل مسکن کارگری با تسهیلات دولتی و‌کارفرمایان است تا مشکل مسکن کارکران حل شود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...