Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز شنبه در نشست ستاد کرونای استان کرمان افزود: برای این سالگرد برنامه های مدون تدوین شود و لازم است اقدامات لازم برای برگزاری هرچه بهتر انجام گیرد.

تیم های واکنش سریع کرونا تشکیل شده است

وی همچنین با بیان اینکه تیم های واکنش سریع کرونا در استان تشکیل شده است اظهارداشت: این تیم ها کانون های قرمز و بحرانی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را شناسایی و مداخله می کند؛ و این تیم ها وظیفه مدیریت صحنه ای و اقتضایی را برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته زینی وند سخت گیری ها را به سمت رعایت پروتکل ها و تزریق واکسن کرونا سوق می دهیم و در مراکز تجمیعی باید واکسن زدن و فاصله فیزیکی حتما رعایت شود؛ اگر هم جایی این مسائل رعایت نشود، آنجا تعطیل خواهد شد.

استاندار کرمان با اشاره به رصد آمار روزانه واکسیناسیون در شهرستان های استان کرمان اظهارداشت: در شرق استان و در شهرستان های بم، فهرج و ریگان آمار تزریق واکسن کرونا پایین و این در حالی است که آمار واکسیناسیون شهرستان نرماشیر بالا و در حد میانگین استان قرار دارد.

وی تصریح کرد: همچنین آمار شهرستان های جیرفت، شهربابک و راور در بحث تزریق واکسن کرونا قابل قبول نیست که باید فرمانداران مداخله کنند و از ظرفیت های موجود برای بالا بردن سطح واکسیناسیون استفاده کنند.

زینی وند ادامه داد: باید درباره تزریق واکسن اقناع سازی کنیم و در ادارات و اصناف نیز از اهرم های لازم استفاده شود؛ مسئولان دستگاه ها آمار واکسیناسیون زیرمجموعه خود را داشته باشند.

وی گفت:با توجه به گستردگی و تاثیرپذیری استان کرمان از استان های همجوار، فرمانداران هر جا که خطری برای تشکیل کانون و پیک کرونا بود طبق تصمیم های اقتضایی مداخله کنند.

برچسب‌ها کرونا واکسن کووید 19 علی زینی وند شهدا قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا واکسن کووید 19 علی زینی وند کرونا واکسن کووید 19 علی زینی وند شهدا قاسم سلیمانی تزریق واکسن زینی وند تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی