Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

دبیر کانون انجمن‌ های صنفی کامیونداران گفت: از زمان ابطال مصوبه 205 شورای عالی هماهنگی ترابری در مورد بیمه تکمیلی رانندگان کامیون (شهریور 1400) تا کنون هرگونه وجه دریافتی از محل بارنامه، چه به بارنامه اضافه گردد و چه از راننده دریافت شود، غیر قانونی بوده اما در حال دریافت است.

به گزارش تین نیوز، احمد کریمی این مطلب را در گزارشی در ارتباط با موضوع بیمه تکمیلی رانندگان کامیون از سال ۱۳۹۷ تا کنون اتفاق افتاده بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این گزارش را در پاسخ به ابهامات و پرسش های مطرح شده از سوی رانندگان کامیوندار ارایه کرد و گفت: بعد از اعتراضات خردادماه سال ۱۳۹۷، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای، کانون انجمن‌ های صنفی شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالای کشور را مکلف به انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی رانندگان و پرداخت  هزینه آن از محل کارمزد دریافتی نمود.

او افزود: در جریان این امر 2 کانون رانندگان و کامیون داران از سازمان راهداری و حملو نقل جاده ای درخواست کردیم در جلسات مربوط به بیمه تکمیلی شرکت کنیم، اما سازمان با این استدلال که قرار است رانندگان بدون پرداخت هیچ هزینه ای از بیمه تکمیلی بهره مند شوند، به 2 کانون رانندگان و کامیون‌ داران اجازه دخالت در هیچ یک از ابعاد قرارداد را نداد.

بیشتر بخوانید: متن رأی دیوان اداری در مورد ابطال مصوبه شورای عالی ترابری

این فعال صنفی افزود: کانون شرکت ها برای سال اول با شرکت سهامی آتیه سازان حافظ قرارداد بیمه  تکمیلی را منعقد و پس از عقد قرارداد، سازمان با هدف استمرار پوشش بیمه تکمیلی و قانونی کردن آن، متنی را تهیه و برای تصویب به کمیته فرعی شورایعالی هماهنگی ترابری ارسال کرد.

به گزارش تین نیوز، وی  با بیان این که متن مذکور توسط این کمیته تایید و برای تصویب به شورای عالی ترابری ارسال گردید، عنوان کرد که همین متن بدون هیچ گونه تغییر به تصویب شورا رسید:

«کلیه شرکت ها و موسسات حمل بار برون شهری موظفند در موارد انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی رانندگان از سوی تشکل‌های صنفی کشوری یا استانی شرکتهای مذکور، نسبت به پرداخت سهم حق بیمه مربوطه اقدام نمایند».

کریمی ادامه داد: پس از مدت کوتاهی ایرادات متعدد وارد بر این اقدام، شروع به خودنمایی کرد و بر این اساس کانون سراسری انجمن های صنفی کامیون‌ داران کشور از دی ماه سال ۱۳۹۷ مکاتبات خود را با مراجع مختلف در ارتباط با نواقص و ایرادات وارد بر این طرح آغاز نمود.

او گفت: در اواخر سال اول قرارداد، نمایندگان کانون شرکت ها که در جلسات کمیته راهبری حاضر می شدند، به طور جدی اعلام کردند که با توجه به اعتراضات گسترده شرکت های حمل و نقل تحت هیچ شرایطی قرارداد را تمدید نمی کنند.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران افزود: سازمان به 2 کانون رانندگان و کامیون‌ داران توصیه کرد تا با اضافه کردن حق بیمه تکمیلی به بارنامه و دریافت آن از صاحبان کالا موافقت نمایند تا خدمات بیمه تکمیلی متوقف نشود.

به گزارش تین نیوز، وی عنوان کرد: در سال دوم قرارداد هم شرکت سهامی آتیه سازان حافظ طرف قرارداد بود، اما ایرادات وارد بر این قرارداد همچنان به قوت خود باقی بود و در سال سوم، شرکت بیمه دانا برای عقد قرارداد انتخاب شد.

او تاکید کرد: در قرارداد  بیمه دانا 2 کانون رانندگان و کامیون‌داران به عنوان ناظران قرارداد معرفی شدند، اما هیچ گاه هیچ گونه گزارش مالی و عملکردی از جانب کانون شرکتها ارایه نشد و تنها به لیست ارائه خدماتی که از جانب شرکت بیمه دانا به رانندگان داده شده بود، اکتفا می شد.

علیرغم اینکه به صورت حدودی امکان محاسبه ی حق بیمه ی دریافتی از محل بارنامه وجود داشت، اما همیشه سقف قرارداد از حق بیمه ی دریافتی بسیار پایین تر بود و این موضوع موجب انباشت ده ها میلیارد تومان در حساب کانون شرکتها شد.

کریمی ادامه داد: بعد از ابطال مصوبه شورای عالی ترابری در خصوص بیمه تکمیلی رانندگان، متن دیگری توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به کمیته فرعی شورایعالی هماهنگی ترابری ارایه شد که از نظر حقوقی بسیار ضعیف تر از متن قبلی بود و در جلسه مذکور نماینده حقوقی وزارت راه و شهرسازی به اشکالات متن اشاره نمود که با مقاومت نمایندگان سازمان و اصرار آنها بر تصویب این متن مواجه شد.

وی افزود: اما این متن به دلیل ایرادات متعددی که داشت فعلا در کمیته مذکور بایگانی است، لذا از زمان ابطال مصوبه تا کنون هر گونه وجه دریافتی  از محل بارنامه، چه اینکه به بارنامه اضافه  گردد و چه از راننده دریافت شود، غیر قانونی اما در حال دریافت است.

این فعال صنفی با بیان این که خدمات شرکت بیمه البرز به مراتب ضعیف تر از بیمه دانا و حتی آتیه سازان حافظ است، تاکید کرد: اگر سازمان یا کانون شرکت ها مدعی شوند که انتخاب شرکت بیمه البرز با موافقت 2 کانون رانندگان و کامیون‌داران  بوده، پاسخ این است که از بین 2 شرکت بیمه البرز و کوثر، بیمه البرز انتخاب شد و حق انتخاب دیگری نبود.

به گفته کریمی در جلسات اخیر 2 کانون رانندگان و کامیون‌داران  تصمیماتی در مورد پیگیری موضوع گرفته شد که انشاءالله این هفته نهایی و به محض اقدام به اطلاع رسانی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیمه تکمیلی رانندگان کامیون تین حمل و نقل برون شهری وزارت راه و شهرسازی بارنامه دیوان عدالت اداری حق بیمه رانندگان احمد کریمی بیمه تکمیلی رانندگان کامیون بیمه رانندگان کامیون سهم بیمه رانندگان 2 کانون رانندگان و کامیون داران بیمه تکمیلی رانندگان رانندگان کامیون بیمه تکمیلی ابطال مصوبه شورای عالی بیمه البرز کانون شرکت شرکت بیمه بیمه دانا حمل و نقل تین نیوز حق بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی این شرکت در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز پالایش و پتروشیمی خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، محمد گلستان‌باغ با بیان اینکه مجوز امضای ۷ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران صادر شده است، گفت: با امضای این قراردادها مجموع قراردادهای تولید بار اول مناطق نفت‌خیز جنوب به رقمی حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به تحول مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهش و به هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری، افزود: تحقق این موضوع، اثرگذاری بالایی در شبکه زیست‌بوم نوآوری کشور داشته است و بی‌شک این رویداد بین‌المللی فرصت ارزشمندی در حوزه توسعه همکاری‌ها و نهادی‌سازی مذاکره‌ها منتهی به قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی است.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بیان کرد: جهش اقتصادی و تولید از درگاه دانش‌بنیان‌ها، مراکز علمی و تخصصی می‌گذرد و مشارکت جمعیت متخصص و نخبگانی مردمی حوزه صنعت به همین منظور اهمیت بسیاری دارد که باید بیش از پیش توجه شود.

گلستان باغ ادامه داد: در دو ماه نخست امسال تعداد ۸ قرارداد پژوهشی به ارزش حدودا ۳۵ میلیارد تومان امضا شده و ۸ بسته قرارداد پژوهشی نیز به ارزش حدودی ۷۰ میلیارد تومان با مراکز دانشگاهی، پژوهشی و دانش‌بنیان در دست اقدام قرار دارد که برنامه‌ریزی لازم برای امضای این قراردادها در خردادماه امسال انجام شده است.

وی در پایان گفت: عملکرد شاخص دو ساله گذشته شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهشی و فناوری با انتخاب شرکت برتر کشور در حوزه قراردادهای تولید بار اول و شرکت برتر در سطح وزارت نفت در حوزه قراردادهای پژوهشی و فناوری بدون شک جز با تلاش و پیگیری همه مدیران و همکاران فعال در حوزه پژوهش و کارگروه‌های تخصصی در همه مدیریت‌های ستادی و شرکت‌های پنج‌گانه بهره‌بردار حاصل نمی‌شد.

دیگر خبرها

  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • اقدام عجیب درویش برای تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها