Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@06:26:54 GMT

جایگزین پراید و خانواده تیبا / پراید نیم‌شاسی چند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۲۱۸۲

جایگزین پراید و خانواده تیبا / پراید نیم‌شاسی چند؟

از ابتدای فروردین قرار است خودروی جدید سایپا با نام اطلس وارد بازار شود. خودرویی که گفته می‌شود نیم‌شاسی است و قرار است جایگزین پراید و خانواده تیبا شود. اما پراید نیم‌شاسی سایپا چند است؟

سایپا در تولید خودروی اطلس حداقل شش ماه تاخیر داشته و حالا مدیر عامل سایپا وعده داده که به زودی از خودروی اطلس رونمایی می‌کند و این خودرو وارد بازار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگونه که مدیرعامل سایپا خبر داده خودروی اطلس قرار است جایگزین خانواده تیبا و ساینا شود. دو خودرویی که خودشان جایگزین پراید بودند.

اگرچه تولید این دو خودرو نتوانست جای پراید را در بازار خودروی ایران بگیرد. چراکه پراید هنوز یکی از پرطرفدارترین خودروهای بازار است. البته نه به وسطه کیفیت این خودر.

دلیل بالا بودن تقاضا برای خرید پراید این است که پراید ارزانترین خودروی موجود در بازار ایران است. اگرچه قیمت آن هم ‌اکنون افزایش یافته و حتی قیمت برخی از مدل‌های آن به ۱۹۵ میلیون تومان هم رسیده است.

گفته می‌شود خودروی اطلس قرار است جایگزین تیبا، ساینا و حتی پراید شود. اما اطلس یک خودروی نیم ‌شاسی یا کراس اور است. جایگزینی این خودرو با پراید سبب شده که برخی بگویند احتمالا سایپا قرار است پراید نیم‌شاسی تولید کند.

اما مشخصات قیمت اطلس چیست و این نیم‌شاسی قرار است چقدر قیمت‌گذاری شود؟

خودروی اطلس یک هاچ بک کراس و یا کراس اوور کوچک است. کابین آن قرار است شبیه رنو سیمبل باشد. اما فضای داخلی آن شبیه کوییک است.

همزمان با توقف تولید پراید و جایگزینی تیبا با آن، بسیاری انتقادات متوجه کیفیت خودروی جایگزین بود. چون تیبا به لحاظ کیفیت و ایمنی و حتی موتور تفاوت چندانی با پراید نداشت و حالا این نگرانی وجود دارد که خودروی اطلس هم کیفیت و موتوی بهتری نداشته باشد.

قیمت خودرو اطلس سایپا

اگرچه گفته شده قرار است در خودروی اطلس یکی از نخستین محصولات سایپا باشد که در تولید آن از موتور بهبودیافته تیبا یا همان موتور M15GSI استفاده می‌شود.

احتمالا خودروی اطلس دارای امکاناتی مانند سانروف، صندلی‌های برقی، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی داشبورد، دو عدد کیسه هوا، دوربین عقب، حسگرهای پارک و …باشد.

اما این آپشن‌ها احتمالا سبب می‌شود که قیمت خودروی جدید سایپا گران تمام شود. با توجه به اینکه قرار است اطلس جایگزین تیبا و ساینا شود، قیمت آن باید در محدوده ۱۸۰ میلیون تومان باشد. اما برخی از کارشناسان می‌گویند این احتمال وجود دارد که قیمت این خودرو بالاتر باشد.

فربد زاوه، کارشناس بازار خودرو گفته بود اگر خودروی اطلس به‌صورت کراس اور عرضه شود قیمتی حدود پژو ۲۰۶ دارد به خصوص با آپشن‌هایی که تاکنون گفته‌اند.

بنابراین ممکن است قیمت این خودرو بالای ۲۰۰ میلیون تومان باشد.

زاوه گفته بود نمونه‌های فول اطلس ممکن است حدود ۲۲۰ یا ۲۳۰ میلیون تومان باشد اما اگر خودرو اتوماتیک باشد قیمت آن حدود۲۶۰ تا ۲۸۰ میلیون تومان است.

مهدی دادفر، رئیس انجمن واردکنندگان خودرو هم گفته خودروسازان تلاش می‌کنند خودروی اطلس را با یک فاصله ۵٠ میلیونی از قیمت تیبا عرضه کنند. او گفته هدف از تولید این خودروها جبران زیان تولید و خروج از موضوع خودروهای پرتیراژ مشمول قیمت‌گذاری است که با این تکنیک از آن خارج می‌شوند.

حالا سوالی که وجود دارد این است که این خودرو اگر بالای ۲۰۰ میلیون تومان قیمت داشته باشد، آیا می‌تواند جایگزین تیبا و پراید شود؟ چون به نظر می‌رسد هدف از تولید پراید و جایگزین‌های آن این بوده که قیمتی داشته باشد که طبقه متوسط بتوانند این خودرو را بخرند./تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: جایگزین پراید خودروی اطلس میلیون تومان خودروی اطلس نیم شاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه

به گزارش مرضیه یاسی خبرنگار«تابناک»؛ یکی از مباحثی که طی روزهای اخیر مورد توجه مشتریان و خریداران خودرو قرار گرفته موضوع تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه توسط خودروسازان است. بنابراین به دلیل اهمیت، موضوع در جلسه وزارت صمت و شورای رقابت مطرح شد.
اعضای شورای رقابت در این بخش تاکید کرده‌اند که ثبت‌نام در سامانه برای خودرو تعهدی ایجاد نمی‌کند و این نکته در اعلامیه‌های ثبت‌نام در سامانه یکپارچه نیز درج شده است. لذا اعضای شورای رقابت با اکثریت آرا تصویب کردند که شکایات مربوط به ثبت‌نام و مراحل بعدی در سامانه یکپارچه در شورای رقابت غیرقابل‌رسیدگی است.

گروه اول: شکایاتی که موضوع آنها تغییر مدل خودروی ثبت نامی یکپارچه خودرو است بدین توضیح که پس از ثبت نام در سامانه تعیین مدل خودرو درخواستی از جانب مشتری، شرکت خودورساز به مشتری پیامک داده است که نسبت به انعقاد قرارداد در خصوص خودرویی متفاوت اقدام کند. با توجه به اینکه ثبت نام در سامانه برای خودرو تعهدی ایجاد نمی کند. این نکته در اعلامیه ثبت نام در سامانه یکپارچه نیز نیز درج شده است لذا اعضای شورای رقابت با اکثریت آرای حاضرین تصویب کردند که شکایت مربوط به ثبت نام و مراحل بعدی در سامانه یکپارچه در شورای رقابت غیرقابل رسیدگی است.

گروه دوم: هم آن دسته از شکایات هستند که شاکیان اعلام کرده‌اند پس از انعقاد قرارداد، شرکت خودروساز اعلام کرده است که مشتری خودروی دیگری غیر از خودروی ثبت‌نامی تحویل بگیرد. با توجه به اینکه در این شکایات شرکت‌های خودروساز گفته‌اند که در تغییر مدل خودرو هیچ‌گونه اجباری نبوده و به مشتری پیشنهاد شده و صرفا مدل خودرویی که مشتریان رضایت به تغییر داشته‌اند و متمم قرارداد را امضا کرده‌اند، اعمال شده است، اعضای شورای رقابت در این مورد هم با اکثریت آرا تصویب کردند که در مواردی که شاکی قراردادی را امضا کرده و رضایت داده و سپس به شورا شکایت کرده است، قابلیت رسیدگی در شورای رقابت را ندارد. باید به این نکته مهم نیز اشاره کرد و گفت که در این بخش توضیحی در خصوص کسانی که رضایت به تغییر مدل خودرو نداده‌اند و قرارداد هم امضا کرده‌اند، داده نشده است.

با این وجود شورای رقابت عنوان کرده که موضوع قابل‌طرح در شورای رقابت نیست. به عبارت دیگر می‌توان گفت این شورا پای خود را از این اختلاف بیرون کشیده تا خودروساز و متقاضی خودرو رویاروی یکدیگر قرار بگیرند. وزارت صمت به همراه شورای رقابت، با راه‌اندازی سامانه یکپارچه عرضه خودرو، از یک طرف وعده تنظیم بازار را به مردم داد و از سوی دیگر خودروساز را متعهد به میزان عرضه‌ای کرد که خارج از توان تولیدکننده بود.

دیگر خبرها

  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت ساینا و شاهین در بازار
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد
  • سرقت در ورامین دستگیری در مشهد