Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@02:11:48 GMT

14 میلیون کودک افغان درمعرض گرسنگی

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۲۵۷۰

همزمان با بیستم نوامبر روز جهانی کودک، صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد می‌‌گوید که 14 میلیون کودک در افغانستان در معرض گرسنگی قرار دارند. ناطقان: صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هشدار داد که اگر نهادهای جهانی کمک رسان به افغانستان کمک نکنند، ممکن است یک میلیون کودک افغان به خاطر سوء تغذیه شدید، جان خود را از دست دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این سازمان همچنان افزود که بیش از 3 میلیون کودک دیگر در افغانستان را خطر سوء تغذیه تهدید می‌کند.

به علت چالش‌های فراوان در برابر کودکان در افغانستان، صندوق پشیتیبانی از کودکان سازمان ملل پس زمینه صفحه توئیترش را از رنگ آبی به سیاه مبدل کرده و از روز جهانی کودک در افغانستان تجلیل نکرد.

«سم مورت»، رییس صندوق پشیتبانی از کودکان سازمان ملل متحد در افغانستان گفت: «امروز روز جهانی کودک است، اما صندوق پشتیبانی از کودکان ملل متحد از این روز تجلیل نکرد. 14 میلیون کودک با خطر گرسنگی روبرو هستند و بیش از ۳ میلیون کودک دیگر را خطر سوء تغذیه تهدید می‌کند. اگر دست به کار نشویم، بیش از ۱ میلیون کودک به علت گرسنگی حاد با مرگ روبرو خواهند شد.»

از سویی دیگر نیز، به علت فقر و مشکلات اقتصادی، شمار زیادی از کودکان مشغول کارهای سخت و طاقت‌فرسا هستند.

با وجود فعالیت یونیسف در افغانستان برای کمک به کودکان، اما هشدار داد که با فرارسیدن زمستان فاجعه در راه است.

صندوق کودکان ملل متحد می‌گوید، به خاطر خشکسالی، کمبود غذا و ناامنی، کودکان افغان به غذای کافی دسترسی ندارند.

این نهاد در ماه اکتبر در یک گزارش، فاجعه انسانی در افغانستان را پیش‌بینی کرده و گفته بود که وضعیت مصونیت غذایی از نوامبر امسال تا مارچ سال آینده رو به وخامت خواهد بود.

در این گزارش آمده بود که نزدیک به ۱۹۲ میلیون دلار برای کمک به کودکان افغان نیاز است.

همزمان با این ماری الن مک گرووارتی رئیس دفتر برنامه جهانی غذا در افغانستان گفته که ۲۳ میلیون افغان قادر به دریافت یک بشقاب غذای مناسب در روز نیستند.

وی روز جمعه یک پیام ویدیویی گفت: سال ۲۰۲۱ یکی از سال‌های پر مصیبت در افغانستان بود. خشکسالی در سی سال گذشته نظیر نداشته. جنگ پیش از ماه آگوست ۶۰۰ هزار تن را آواره کرده و بعد از ماه آگوست افغانستان با سقوط اقتصادی رو‌به‌رو بوده است. در نتیجه این بحران ۲۳ میلیون نفر در سراسر این کشور قادر به یک بشقاب غذا در یک شبانه روز نیستند.

رئیس کمیتهٔ بین‌المللی صلیب سرخ نیز از احتمال وقوع فاجعه انسانی در نتیجه سقوط اقتصادی افغانستان هشدار داده است.

پیتر ماوریر رئیس این کمیته به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته که نشانهٔ فاجعهٔ انسانی در افغانستان در حال ظاهر شدن است. منبع: فارس برچسب ها: کودک افغان ، معرض گرسنگی ، کودکان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کودک افغان معرض گرسنگی کودکان کودکان سازمان ملل میلیون کودک ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه خبر داد.

سیدرضا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش استان با تمام توان در حال شناسایی کودکان باز مانده از تحصیل هستیم تا بتوانیم آن‌ها را به مدرسه بازگردانیم، گفت: اکنون نمی‌توان آمار دقیقی از کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان ارائه کرد و نیاز به تحقیق بیشتر است، زیرا مثلاً برخی اسامی را که به‌عنوان افراد بازمانده از تحصیل اعلام می‌کنند، پس ازبررسی تیم‌های مختلف معلوم می‌شود آنها ازدواج کرده‌اند و فرزند دارند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش اعتقاد دارد ما باید افراد بازمانده از تحصیلات را به مدارس برگردانیم، زیرا برنگشتن کودکان به مدارس باعث شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی در آینده خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تأکید بر اهمیت آموزش و تربیت فرزندان در سنین پیش‌دبستان و دبستان، گفت: دوران ابتدایی مهمترین زمان برای شکل‌گیری شخصیت فرزند است. اگر ما از این دوران غافل شویم و کودکان دچار آسیب شوند، جبران آن در مقاطع دبیرستان و دانشگاه سخت خواهد شد، زیرا شخصیت آنها شکل گرفته است.

نظری از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل گلستانی در مقطع ابتدایی خبر داد و افزود: ما اگر در کودکستان‌ها و دبستان‌ها اوج سرمایه‌گذاری‌ها را روی تعلیم و تربیت فرزندان انجام دهیم، در آینده زندان‌های ما خالی از مجرم خواهد شد.

وی اظهار کرد: باز ماندن کودکان از تحصیل دلایل متفاوتی دارد، دلایلی مانند فقر مالی، مشکلات فرهنگی، فقر اقتصادی، طلاق و اعتیاد والدین از مهمترین دلایل بازماندگی کودکان از تحصیل است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: وزارت کشور و آموزش و پرورش دو دستگاه متولی برای بازگرداندن کودکان به تحصیلند.

نظری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها، کودکان بازمانده از تحصیل را در روستاهای گلستان را شناسایی می‌کنیم، گفت: گروهی از معلمان جهادی پای کارند و با برگزاری کلاس‌های جبرانی در ساعت غیر از مدارس به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آموزش می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا گلستان را یک استان علمی در کشور کنیم و این اتفاق در حال وقوع است، افزود: امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گلستان جزو ۱۱ استان برتر کشور در کسب رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ کنکور بود و نزدیک به ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان استان در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود