Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی  (شادا)، میر اشرفی با بیان اینکه در زمینه اتصال سامانه‌های گمرکی کشور به سامانه جامع فقط موارد معدودی باقی مانده است گفت: موارد باقی مانده، ناشی از تعارض قوانین و نبود زیر ساخت در برخی سازمان‌های مرتبط است که با تدبیر وزرای اقتصاد و صمت و تعیین نماینده مورد تایید دو طرف دسترسی‌های لازم برای اجرای بهتر تکالیف داده شود و انشاالله با تأمین اعتبارات مورد نیاز این امر تکمیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل گمرک کشور با بیان اینکه در حال حاضر موجودی کالا‌های اساسی در بنادر ورودی کشور بالغ بر ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تن است، اظهار داشت: از این میزان قریب به ۴ میلیون تن تخلیه شده و ۴۳۰ هزار تن در حال تخلیه است و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا در قالب ۴۲ فروند کشتی منتظر ورود به بندرگاه جهت تخلیه کالا هستند.

میر اشرفی با اشاره به اینکه در ۸ ماه و ۲۳ روز امسال، میزان کالا‌های وارد شده به کشور ۱۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است، افزود: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۳۰ درصد و به لحاظ ارزشی ۶۳ درصد رشد داشته است.

رئیس کل گمرک همچنین افزود: در جلسه امروز که در وزارت اقتصاد برگزار شد، مقرر شد به صورت هفتگی گزارشی از سوی سازمان‌های مرتبط با تجارت خارجی در حوزه ورود کالا‌های اساسی به گمرک ارسال شود تا به هیئت دولت منعکس شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه جامع تجارت گمرک ایران هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی

سازمان مالیاتی با اشاره به عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت بر کفایت ثبت صورتحساب الکترونیکی در هر یک از دو سامانه مودیان یا جامع تجارت توسط مودیان حوزه طلا و جواهر تاکید کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکتهای معتمد) یا سایر سامانه های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌‌های خود را ارسال نمایند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (3) ماده (5) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (6) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت