Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل با ارائه یک طرح ۶.۶ میلیارد دلاری از ثروتمندترین فرد جهان خواست تا به وعده خود برای حل بحران گرسنگی در جهان عمل کند.

به گزارش مشرق به نقل از راشاتودی، سازمان ملل در پاسخ به ثروتمندترین فرد جهان برنامه خود برای مقابله با گرسنگی در سال ۲۰۲۲ با بودجه ۶ میلیارد دلاری را ارائه کرده است.

ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان چندی پیش گفته بود که سازمان ملل اعلام کند که چگونه می‌تواند با ۶ میلیارد دلار مشکل گرسنگی در جهان را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس سند ارائه شده از سوی برنامه جهانی غذای سازمان ملل از مجموع ۶.۶ میلیارد دلاری که سازمان ملل در این طرح بودجه در نظر گرفته، ۳.۵ میلیارد دلار قرار است صرف خرید غذا و تحویل مستقیم آن به اقشار گرسنه شود و ۲ میلیارد دلار دیگر نیز به عنوان پول به حساب اقشاری که از کمبود مواد غذایی رنج می‌برند اما امکان خرید غذا دارند واریز شود.

 ۷۰۰ میلیون دلار دیگر نیز برای اجرای برنامه‌های جدید غذایی در داخل کشورها و اطمینان از اینکه این کمک‌ها به افراد با بیشترین نیاز غذایی می‌رسد تخصیص خواهد یافت. ۴۰۰ میلیون دلار نیز قرار است صرف مدیریت عملیاتی، سازماندهی و همچنین هماهنگ کردن چرخه تامین نیاز اقشار گرسنه شود.

دیوید بیزلی، رئیس برنامه غذای جهانی سازمان ملل در این باره گفت: شرایط کنونی بحران گرسنگی در جهان بی‌سابقه، با فوریت بالا و البته قابل حل است.

وی خطاب به ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت تسلا گفت: شما خواستار یک برنامه شفاف و کارآمد شده‌اید و این برنامه ماست.

وی با «تگ» کردن ماسک در توئیتر نوشت: آماده گفت‌وگو با شما و هر فرد دیگری که در مورد نجات مردم جدی است، هستیم.

وی ماه پیش طی مصاحبه‌ای با سی ان ان گفته بود وقت آن رسیده که افراد بسیار ثروتمند مانند ماسک، جف بزوس مدیرعامل شرکت آمازون قدم پیش گذاشته و به ۴۲ میلیون نفری که اگر به آنها غذا نرسد، کمک کنند.

بیزلی گفت که ۶ میلیارد دلار معادل ۲ درصد ثروت تسلا می‌تواند کمک کند تا مشکل گرسنگی در جهان حل شود، در پاسخ به این ادعا ماسک در توئیتر نوشت اگر برنامه جهانی غذایی سازمان ملل توضیح دهد که چگونه می‌تواند با ۶ میلیارد دلار مشکل گرسنگی را حل کند، من همین الان سهام خود در تسلا را می‌فروشم و این کار را می‌کنم.

ماسک البته در توئیتر نوشت که البته باید حسابرسی این مسأله کاملا شفاف باشد تا مردم بتوانند به دقت ببینند که چگونه این پول قرار است خرج شود.

بیزلی در پاسخ به توئیت ماسک به وی اطمینان داد که ساختار این برنامه کاملا شفاف است و دیدن حساب‌های آن کاملا آزاد خواهد بود.

البته ماسک هنوز به اظهارات جدید بیزلی واکنشی نشان نداده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو سازمان ملل گرسنگی چالش مواد غذایی ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان ۶ میلیارد دلاری گرسنگی در جهان ۶ میلیارد دلار سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر
  • این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار