Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

کیوسک بین الملل تابناک: حمله به ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ آلمان، توقف ساخت پایگاه نظامی چین در امارات با مداخله آمریکا، گشت‌زنی مشترک بمب‌افکن‌های چین و روسیه، درخواست ناتو برای تجهیز به تسلیحات اتمی و هشدار سفارت آمریکا به اتباع خود در سودان از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله به ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ آلمان

طبق گزارش رسانه‌های محلی آلمان، ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ آلمان شامگاه جمعه هدف حمله با یک وسیله آتش‌زا قرار گرفت.

به گزارش روزنامه «بیلد»، ساعت ۸ و ۴۰ دقیقه شب، راننده یک خودروی در حال عبور متوجه دود برخاسته از محوطه ورودی ساختمان شده و دو نفر را دیده که در حال دور شدن از آنجا به سمت ایستگاه متروی «لاتنکمپ» هستند.

در پی آن آژیر هشدار آتش‌سوزی به صدا درآمده و آتشی که احتمالاً بر اثر پرتاب کوکتل مولوتف آغاز شده بود، بسرعت خاموش شد.

پلیس بلافاصله تعقیب و گریز را آغاز کرد. مترو متوقف شد و مورد جستجو قرار گرفت و دو مرد مورد بررسی قرار گرفتند اما بعد آزاد شدند.

طبق گزارش رسانه آلمانی، کنسول ایران در محل حاضر شد و با مقامات آلمانی صحبت کرد. اکنون قرار است تصاویر دوربین‌های مداربسته بررسی شود. پلیس امنیت آلمان در این تحقیقات مشارکت دارد.

طبق گزارش‌ها، در این حادثه کسی آسیب ندیده و فقط ورودی ساختمان کنسولگری خسارت دیده است.

توقف ساخت پایگاه نظامی چین در امارات با مداخله آمریکا

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» روز گذشته (جمعه) در گزارشی مدعی شد که ساخت یک پایگاه نظامی محرمانه چین در امارات متحده عربی با مداخله و تحت فشارهای ایالات متحده آمریکا متوقف شده است.

این روزنامه آمریکایی مدعی شده است که تصاویر ماهواره‌ای از بندر «الخلیفه»، ساخت و ساز مشکوکی را درون یک پایانه کانتینری نشان می‌دهد که توسط یک شرکت کشتیرانی چینی به نام «کاسکو» (Cosco) ساخته و اداره می‌شده است.

وال استریت ژورنال گزارش کرد که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در بهار سال جاری شواهدی را از ساخت و ساز یک پایگاه نظامی محرمانه چین در امارات عربی متحده به دست آورده‌اند که این شواهد شامل حفاری‌های بزرگ برای یک ساختمان چند طبقه می‌شود.

این روزنامه آمریکایی مدعی شده است که مقام‌های اماراتی از فعالیت‌های نظامی چین ابراز بی‌اطلاعی کرده‌اند و مقام‌های عالی‌رتبه آمریکا به سرعت وارد عمل شدند تا از پیشرفت پروژه چین در امارات جلوگیری کنند.

وال استریت ژورنال گزارش کرد که مقام‌های آمریکایی فوراً گفت‌وگوهایی را با مقام‌های اماراتی در خصوص این پروژه ساخت پایگاه نظامی محرمانه چین در بندر الخلیفه امارات انجام داده‌اند.

طبق این گزارش، جو بایدن در ماه می و آگوست سال جاری میلادی دو بار مستقیماً برای تأثیرگذاری در مقام‌های اماراتی برای متوقف کردن پروژه چین، با «محمد بن زاید آل نهیان» ولی‌عهد ابوظبی مستقیماً گفت‌وگو کرد.

این گزارش درباره نقش ایالات متحده در اعمال فشار به امارات برای متوقف کردن این پروژه نوشت که اواخر ماه سپتامبر سال جاری میلادی، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا و «برت مک گورک» هماهنگ‌کننده امور غرب آسیا در کاخ سفید به امارات متحده عربی سفر کردند و جزئیاتی را درباره اطلاعات آمریکا درباره این سایت مذکور در اختیار مقام‌های امارات قرار دادند و مک گورک نیز هفته جاری برای ملاقات با ولی‌عهد ابوظبی به امارات سفر کرد.

وال استریت ژورنال سپس در ادامه گزارش خود نوشت که پس از بازدید اخیر مقام‌های آمریکایی از سایت الخلیفه، پروژه ساخت و ساز به حالت تعلیق درآمد.

بر اساس گزارش شبکه «بی بی سی»، کاسکو یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های حمل و نقل دنیا است که دولت چین مالک آن است و در زمینه کشتی‌سازی و مدیریت پایانه‌ها فعالیت می‌کند.

سفارت امارات عربی متحده در واشنگتن به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره گزارش وال استریت ژورنال پاسخ نداد و تنها اعلام کرد: «امارات عربی متحده هرگز طرح توافقی، گفت‌وگو یا قصد میزبانی از پایگاه نظامی یا هرگونه پایگاه مرزی چین را نداشته است».

یک مقام‌ ارشد آمریکایی در این خصوص گفت: «اماراتی‌ها گفتند که چنین چیزی رخ نداده است. گفتند ما را در خصوص این پروژه خاص به [دیگر] مقام‌های اماراتی ارجاع می‌دهند اما می‌توانم به شما بگویم که ما به مشارکت پایدار بین ایالات متحده و امارات عربی متحده متعهد هستیم».

روزنامه انگلیسی «گاردین» در این خصوص نوشت، این گزارش در حقیقت جدیدترین نمونه از رقابت جهانی فزاینده بین آمریکا و چین است.

طبق این گزارش، همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره پروژه ساخت پایگاه نظامی چین در امارات، وزارت خارجه آمریکا به پکن هشدار داد که ایالات متحده از کشتی‌های فیلیپینی در صورت حمله مسلحانه چین دفاع خواهد کرد.

تنش‌ها میان ایالات متحده و چین در سال‌های اخیر در خصوص طیفی از موضوعات تشدید شده است و دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا پس از شیوع همه‌گیری کرونا، اتهام‌زنی به چین را آغاز کرد و بدون ارائه سند و مدرک مدعی شد که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در «ووهان» چین در جهان انتشار یافته است که پکن این اتهامات را رد کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که واشنگتن به دنبال رقابت با چین و جلوگیری از افزایش نفوذ این کشور در جهان است و پیش از این نیز به ساخت پایگاه نظامی چین در جیبوتی اعتراض کرده بود که پکن در پاسخ به این کشور تصریح کرده بود که هدف از تأسیس پایگاه در جیبوتی، حمایت از مأموریت حفظ صلح و عملیات بشردوستانه در آفریقا است.

گشت‌زنی مشترک بمب‌افکن‌های چین و روسیه

وزارت دفاع چین و روسیه اعلام کردند، نیروی هوایی این دو کشور یک گشت‌زنی هوایی استراتژیک مشترک را در منطقه آسیا-اقیانوس آرام انجام داده‌اند.

به گزارش روزنامه گلوبال تایمز، وزارت دفاع چین اعلام کرد دو هواپیمای اچ-۶کی (H-۶K) چینی با دو هواپیمای تو-۹۵ام‌سی روسی (Tu-۹۵MC) بر فراز دریای ژاپن و دریای شرق چین پرواز کردند.

وزارت دفاع چین افزود که در حین این گشت‌زنی، هواپیماها از قوانین بین‌المللی سرپیچی نکردند و وارد خطوط هوایی سایر کشورها نشدند.

براساس وزارت دفاع چین، این سومین گشت‌زنی هوایی مشترک بین دو کشور چین و روسیه است و این دو کشور با هدف گسترده کردن فعالیت‌ها و همکاری‌های خود، چنین اقدامات مشترکی را انجام می‌دهند.

کارشناسان معتقدند که علاوه بر منافع ملی چین و روسیه و صلح و ثبات در منطقه، این گشت‌زنی هوایی مشترک اقدامی مشترک برای "هشدار" به برخی از کشورهای همسایه و همچنن کشورهای بیرون از منطقه مثل کشورهای "آکوس" و "کواد" ترتیب داده شد. چین و روسیه اهداف مشترکی را برای مقابله با این کشورها دارند.

ژونگ پینگ، یک کارشناس نظامی گفت که چین و روسیه احتمالا چنین مکانسیم‌هایی را در حوزه گشت‌زنی هوایی و دریایی بیشتر خواهند کرد.

همچنین، به نقل از سی‌تی‌وی نیوز، کره جنوبی اعلام کرد که فورا جنگنده‌های خود را برای پاسخ به روسیه و چین که بدون اطلاع قبلی وارد منطقه هوایی این کشور شده‌اند، اعزام کرد. کره جنوبی اعلام کرد که هفت هواپیمای نظامی روسی و دو هواپیمای نظامی چینی را در منطقه هوایی کشورش مشاهده کرد.

کره جنوبی برای پاسخ و جلوگیری از هرگونه "تصادف احتمالی"، جنگنده‌های خود را به منطقه فرستاد؛ اما هواپیماهای روسی و چینی منطقه هوایی کره جنوبی را "بدون نقض" هرگونه قوانینی، ترک کردند.

درخواست ناتو برای تجهیز به تسلیحات اتمی

دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این ائتلاف خواسته تا به برنامه‌هایی متعهد بمانند که بر اساس آن می‌توان تسلیحات اتمی آمریکا را نزدیک مرز با روسیه مستقر کرد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» «ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو در سخنرانی روز جمعه در «انجمن آتلانتیک» در آلمان مدعی شد که این اقدام به دلیل تهدید از سوی روسیه ضروری است.

وی گفت: «هدف ما جهانی عاری از سلاح‌های اتمی است، اما تا زمانی که دیگران این سلاح‌ها را دارند، ناتو نیز باید به این تسلیحات مجهز باشد».

دبیر کل ناتو مدعی شد که روسیه اقدامات تهاجمی انجام می دهد، در امور سایر کشورها دخالت می‌کند و سرمایه گذاری قابل توجهی در قابلیت‌های نظامی از جمله سلاح‌های اتمی جدید و پیشرفته کرده است.

استولتنبرگ در ادامه گفت: «سلاح‌های اتمی که ما در ناتو به اشتراک می‌گذاریم، به متحدان اروپایی چتر اتمی مؤثری می‌دهد. این البته شامل متحدان شرقی ما نیز می‌شود . بنابراین ترتیبات اشتراک اتمی ناتو برای اروپا از اهمیت ویژه ای برخوردار است».

به گزارش راشاتودی، با آماده شدن آلمان برای تشکیل دولت جدید پس از کناره گیری قریب‌الوقوع «آنگلا مرکل» صدر اعظم کنونی این کشور این نگرانی وجود دارد که برلین از خرید ناوگان جدیدی ازهواپیماهای قادر به پرتاب تسلیحات اتمی برای جایگزینی هواپیماهای جنگی قدیمی خودداری کند. با این حال، استولتنبرگ گفت که مطمئن است این کشور بخشی از این پیمان باقی خواهد ماند

«سرگئی ریابکوف» معاون وزارت خارجه روسیه نیز در واکنش به سخنان دبیر کل ناتو گفت که روسیه قادر نخواهد بود به اقدام‌های تحریک آمیز ناتو و متحدان اروپایی آن بی‌توجه باشد.

ریابکوف چندی قبل با انتقاد از این رویکرد ناتو گفت که این مسئله احتمال وقوع درگیری‌ها را بیشتر می‌کند. به گفته وی، مسکو امیدوار است که آمریکا اشتراک گذاشتن تسلیحات اتمی با متحدان خود را متوقف کند و از استقرار سلاح‌های اتمی در کشورهایی که چنین سلاح‌هایی در اختیار ندارند، دست بردارد زیرا بدیهی است که این منجر به بی‌ثباتی شده و علاوه بر آن، خطرات جدیدی ظاهرمی‌شود.

دبیر کل ناتو در حالی این سخنان را بیان کرد که نیروی هوایی آمریکا، از اعضای اصلی ناتو چندی قبل پرتاب بمب اتمی از جنگنده‌های خود را تمرین کرد.

ارتش آمریکا اخیرا اعلام کرد که دو فروند هواپیمای جنگنده «اف-۳۵ لایتنینگ» نیروی هوایی این کشور که قرار است در قالب یک اسکادران در اروپا مستقر شوند با پرتاب بمب‌های اتمی آزمایشی جهت اطمینان از توانایی در انجام ماموریت بازدارندگی ناتو، نقطه عطفی را پشت سر گذاشتند.

بر اساس این گزارش، دو فروند جنگنده‌ه اف-۳۵در پایگاه نیروی هوایی «نلیس» نیویورک این ماموریت را با موفقیت انجام دادند. به گفته نیروی هوایی امریکا، خلبانان این دو جنگنده این مأموریت آزمایشی را در ارتفاع و سرعت‌های متفاوت انجام دادند. مسئولان نیروی هوایی آمریکاپس از این پروازهای آزمایشی، از صدور گواهی حمل بمب اتمی از سوی جنگنده اف-۳۵ آمریکا خبر دادند.

هشدار سفارت آمریکا به اتباع خود در سودان

سفارت آمریکا در سودان از اتباع آمریکایی خواست تا با توجه به ادامه تظاهرات احتمالی سودان در روز یکشنبه، در منازل خود باقی بمانند.

 سفارت ایالات متحده آمریکا در خارطوم امروز (شنبه) با صدور بیانیه‌ای از اتباع آمریکایی در سودان خواست روز یکشنبه از منازل خود بیرون نیایند.

سفارت آمریکا در خارطوم ضمن هشدار درباره رخدادهای جاری سودان، به اتباع آمریکایی در این کشور آفریقایی توصیه کرد تا در محل سکونت خود بمانند و نسبت به رخدادها هوشیار باشند.

عبدالفتاح برهان فرمانده نیروهای مسلح سودان و رئیس شورای حاکمیت انتقالی سودان روز ۲۵ اکتبر با کودتا در این کشور قدرت را به دست گرفت و بسیاری از مسؤولان دولت غیرنظامی به ریاست عبدالله حمدوک را به زندان انداخت و از آن زمان تاکنون ناآرامی در این کشور ادامه دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان آمریکا روسیه چین اروپا خاورمیانه ایران و آمریکا زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،سرگرد ایلیا یولاش سخنگوی نیروی هوایی اوکراین می‌گوید نمی‌تواند روزی را بدون صدای پهپاد‌های «انتحاری» ایرانی، که کشورش را ویران می‌کنند، به یاد بیاورد.

به گفته وی از ماه اوت سال ۲۰۲۲ سربازان اوکراینی که با روسیه می‌جنگند مجبور شده‌اند با هواپیما‌های بدون سرنشین ایرانی معروف به «شاهد» مبارزه کنند؛ پهپاد‌هایی که به هنگام اصابت «همه چیز را نابود می‌کنند.»

آقای یولاش به یورونیوز می‌گوید: «اگر یک پهپاد شاهد به ساختمانی قدیمی و پر از آدم برخورد کند، آن را کاملاً ویران خواهد کرد.»

پهپاد‌های شاهد در حمله اخیر ایران به خاک اسرائیل نیز مورد استفاده قرار گرفتند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «صدای پهپاد‌های شاهد، این ابزار‌های وحشت، در آسمان خاورمیانه و اروپا یکسان است».


او اضافه کرد: «این صدا باید به عنوان زنگ خطری برای جهان آزاد باشد و نشان دهد که تنها اتحاد و عزم ما می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد و از گسترش وحشت در سراسر جهان جلوگیری کند.»


پهپاد شاهد چیست؟
پهپاد‌های شاهد، هواپیما‌های بدون سرنشین یکبار مصرف، دوربرد و دارای مهمات هستند. تا زمانی که اپراتور این پهپاد‌ها هدفی را برای منفجر کردن انتخاب کند، آنها می‌توانند در اطراف یک منطقه چرخ بزنند.

مقامات رسمی اوکراین می‌گویند چند نوع پهپاد شاهد وجود دارد که توسط روسیه در اوکراین استفاده می‌شود. از این مدل‌ها می‌توان به شاهد ۱۳۶ و شاهد ۱۳۱ اشاره کرد که پیشتر توسط ایران ساخته شده‌اند.

با این حال گفته می‌شود روس‌ها نام مدل جدید این پهپاد را به دلیل استفاده در اوکراین به «Geran-۲» تغییر داده‌اند، هرچند مشخص نیست تعداد آنها چقدر است.


جان هاردی، معاون بخش روسیه بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، می‌گوید: «پهپاد‌های شاهد ۱۳۶ با سر جنگی ۴۰ کیلوگرمی برای روسیه جهت تخریب زیرساخت‌های حیاتی و دفاع هوایی اوکراین ارزان و مفید بوده‌اند.»


آقای هاردی می‌گوید قیمت ارزان به این معنی است که روس‌ها احتمالاً ۵۰ هزار دلار برای هر عدد از آنها می‌پردازند. این در شرایطی است که یک گزارش نیویورک تایمز به نقل از کارشناسان، قیمت آنها را تنها ۲۰ هزار دلار برآورد کرده است.

اولین حمله در کی‌یف با این پهپاد‌ها در ماه اوت ۲۰۲۲، چهار کشته برجا گذاشت و از آن زمان تا کنون سربازان اوکراینی در خط مقدم با شاهد‌ها درگیر بوده‌اند.


در یک گزارش اطلاعاتی ایالات متحده در اواسط سال ۲۰۲۲ آمده است: «پس از ته کشیدن شدید ذخایر مهمات هدایت دقیق روسیه در ماه‌های آغازین جنگ، ایران پهپاد‌هایی را برای پشتیبانی از مسکو جهت حمله به اوکراین در اختیار این کشور قرار داد.»

ایلیا یولاش می‌گوید روس‌ها به صورت گروهی از پهپاد‌ها استفاده می‌کنند و آنها را در جهات مختلف به کار می‌گیرند تا سیستم دفاع هوایی اوکراین را «خسته کنند». وی اضافه کرد: «آن‌ها همچنین ممکن است پنج روز از این پهپاد استفاده کنند و [در]روز ششم، نوع دیگری از پهپاد را پرتاب کنند.»

یوری ایهنات، که پیش از این در نیروی هوایی اوکراین خدمت کرده است، به رسانه ایندیپندنت کیف می‌گوید که پهپاد‌های شاهد معمولاً در امتداد بستر رودخانه‌ها و جاده‌ها حمله می‌کنند، زیرا برای رادار ضدهوایی اوکراین دشوارتر است که پهپاد‌ها را بر فراز آب تشخیص دهد و ردیابی کند. همینطور صدای پهپاد‌ها با صدای عبور خودرو‌ها خنثی می‌شود و به همین خاطر جاده‌ها مسیری بهتر برای آنها محسوب می‌شوند.


اوکراین به مرور زمان رادار‌های مختلفی را برای ردیابی نحوه عبور پهپاد‌ها از حریم هوایی خود به خدمت گرفته و با استقرار یک «واحد آتش سیار» از لیزر و استینگر برای سرنگونی پهپاد‌ها استفاده می‌کند.

آقای یولاش با بیان اینکه امروزه تقریباً تمام پهپاد‌های پرتاب‌شده به وسیله روسیه توسط ارتش اوکراین منهدم می‌شوند، می‌گوید از آنجایی که پهپاد‌ها بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارند ردیابی آن «بسیار ساده‌تر» از سایر سلاح‌ها است.

آقای هاردی می‌گوید پهپاد شاهد «مهمترین» کمکی است که ایران به ارتش روسیه کرده است، چرا که آنها توانسته‌اند خسارت عمده‌ای به اوکراین وارد کنند.

ایران ارسال یا ساخت پهپاد برای روسیه برای «جنگ علیه اوکراین» را تکذیب کرده است، با این حال آمریکا و اتحادیه اروپا شرکت‌های ایرانی سازنده پهپاد را تحریم کرده‌اند و می‌گویند که این کشور هواپیما‌های بدون سرنشین به روسیه داده است.

اورزولا فن‌د‌رلاین، رئیس کمیسیون اروپا، سال گذشته در بیانیه‌ای گفته بود «سپاه پاسداران ایران پهپاد‌های شاهد را برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی در اوکراین در اختیار روسیه گذاشته است.»

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

آقای هاردی می‌گوید که به طور کلی رابطه تهران و مسکو پس از تهاجم تمام‌عیار روسیه و با روی آوردن روسیه به ایران برای دریافت سایر کمک‌های نظامی عمیق‌تر هم شده است.

وی اضافه می‌کند در ابتدا ایران قطعات هواپیما‌های بدون سرنشین را به روسیه می‌فرستاد تا در آنجا مونتاژ شده و در خط مقدم مستقر شوند. اکنون، اما گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد ایران به روسیه کمک کرده تا کارخانه‌های خود را توسعه داده و پهپاد‌ها را به صورت محلی بسازد.

یک گزارش روزنامه واشنگتن پست در ماه اوت ۲۰۲۳ نشان داد که هدف روسیه تولید ۶ هزار پهپاد در داخل مرز‌های این کشور تا سال ۲۰۲۵ است. امری که به لطف یک «معامله تسلیحاتی میلیارد دلاری» با تهران قابل انجام خواهد بود.

دیگر خبرها

  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند