Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@03:04:26 GMT

سرمایه‌ آهن فروشان کم کم به سمت مشاغل دیگر می‌رود

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۳۸۹۹

سرمایه‌ آهن فروشان کم کم به سمت مشاغل دیگر می‌رود

ایسنا/خوزستان نایب رئیس اتحادیه آهن فروشان اهواز با اشاره به اینکه توان مالی آهن فروشان روز به روز در حال کاهش است، گفت: با توجه به شرایط و مشکلات موجود، اصناف کوچک در حوزه فولاد سطح موجودی انبارهای خود را به حداقل ممکن کاهش داده و به تدریج شاهد جابه‌جا شدن سرمایه کسبه بازار آهن به حوزه‌های دیگر خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا نادری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مشکلات صنف آهن فروشان اظهار کرد: با توجه به اینکه روز به روز کسب و کار برای فعالین در حوزه فولاد سخت‌تر شده است، به این نتیجه رسیدیم که انباشت کالا با سرمایه شخصی با توجه به اوضاع موجود، یک فعالیت اضافی محسوب می‌شود و سامانه مالیات ارزش افزوده، سامانه جامع تجارت، سامانه جامع انبارها، سامانه برخط فروش و مشکلات مربوط به گردش حساب اصناف همگی مشکل آفرین شده‌اند.

وی ادامه داد: سامانه جدیدی تحت عنوان (سامانه کد نقش) راه‌اندازی شده است و طبق آن، آهن فروشان کالایی را که خرید می‌کنند اجازه انباشت آن را ندارند و حداکثر ظرف مدت ۳ تا ۴ روز باید به فروش برساند در غیر اینصورت به عنوان محتکر به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

نادری با اشاره به اینکه توان مالی آهن فروشان روز به روز در حال کاهش است، افزود: با توجه به شرایط و مشکلات موجود، اصناف کوچک در حوزه فولاد سطح موجودی انبارهای خود را به حداقل ممکن کاهش داده و به تدریج شاهد جابه‌جا شدن سرمایه کسبه بازار آهن به حوزه‌های دیگر خواهیم بود.

شرایط برای تولیدکنندگان کوچک دشوار خواهد شد

نایب رئیس اتحادیه آهن فروشان اهواز گفت: حتم دارم دیگر افراد فعال تجاری حوزه فولاد در دیگر شهرها نیز با این سخت‌گیری‌ها، خلق انواع و اقسام سامانه‌های رنگارنگ مالیاتی و تعزیراتی، به همین نتیجه خواهند رسید؛ این موضوع، اگرچه قدری زمانبر خواهد بود اما به تدریج انبارهای فروشندگان آهن تخلیه و سرمایه‌ آهن فروشان به سایر حوزه‌ها منتقل خواهد شد.

وی عنوان کرد: کار برای تولیدکنندگان کوچکی که فعالیت صادراتی ندارند به تدریج سخت و سخت‌تر خواهد شد در مقابل تولیدکنندگان خصولتی به عنوان شرکای تجاری دولت با تمرکز بیشتر بر صادرات، شرایط سودسازی بهتری خواهند داشت.

نایب رئیس اتحادیه آهن فروشان اهواز گفت: اگر حدس و محاسبات ما درست باشد، رکود تورمی و فرسایشی شدیدی در بازار فولاد کشور متاثر از این موضوعات پیش رو به وجود خواهد آمد .

طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال، تاثیری به حال فروشندگان آهن ندارد

نادری افزود: شاید تحت تاثیر طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال در دست دولت، چرخه اقتصادی بخش دولتی و کلان کمی رونق پیدا کند اما حتم دارم که از این موضوع و از این احوال برای بخش خصوصی نه آبی گرم می‌شود و نه نانی برای کسبه در سفره آن‌ها خواهد داشت.

وی بیان کرد: کسب و کارهای اقتصادی کوچک در حوزه فولاد به تدریج جمع‌آوری خواهد شد و خدا می‌داند که این سرمایه‌ها به کجا خواهند رفت و چه سرنوشت مبهمی در انتظار آینده این کسبه خواهد بود .

نایب رئیس اتحادیه آهن فروشان اهواز گفت: طی سال‌های گذشته در شرایط همه‌گیر شدن بیماری کوید ۱۹و بروز مشکلات متعدد برای اصناف، نسبت به کسبه کاملا بی‌رحمانه عمل شده است و همواره با جمع بستن کسبه، همه را به یک چشم دیده‌اند و ظاهرا با زبان بی زبانی به دنبال تعطیلی اصناف، حداقل در حوزه فولاد هستند.

بازار آهن در رکود شدید قرار دارد

نادری با اشاره به قیمت میلگرد و وضعیت معاملات در این بازار، اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم میلگرد در بازار ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان است و معاملات بازار آهن به دلیل راه‌اندازی سامانه کد نقش، با رکود شدید مواجه شده است و خرید و فروش چندانی در این حوزه وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان آهن فروشان حوزه فولاد بازار آهن خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

تین نیوز

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستأجران را تشریح کرد و گفت: لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، از ممنوعیت خرید و فروش نهضت ملی مسکن تا زمان نصب کنتور خبر داد و جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستأجران را تشریح کرد.

ابوالفضل نوروزی با یادآوری این که لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است، اظهار کرد: ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره طرحی است که در صورت تصویب و تبدیل به قانون بخشی از مشکلات در بازار اجاره، زمین و مسکن رفع کرده و به تسهیل گری در بخش اجاره می پردازد.

وی توضیح داد: این لایحه بر تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری ها برای شناسایی خانه های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت های فرسوده شهری و ساخت خانه های ارزان قیمت برای اشخاص بی بضاعت، الزام تمامی دستگاه های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات موردنیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش بینی ضمانت های اجرایی برای عدم درج اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان تاکید دارد.

نوروزی ادامه داد: تقویت سامانه ملی املاک و اسکان برای شناسایی خانه های خالی، تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قراردادها و ارائه راهکارهایی برای الزام آور شدن این راهکارها از دیگر مواردی است که در این لایحه به آن توجه جدی شده است. بر اساس بندهایی از این طرح، تمامی قراردادها اعم از اجاره و خریدوفروش باید در سامانه ثبت شوند و با اخذ کد رهگیری امکان ارزیابی آنچه در بازار مسکن می گذرد وجود دارد.

وی افزود: با تصویب و ابلاغ لایحه مذکور در استان هایی که نرخ تورم عمومی سالانه بیش از ۳۰ درصد باشد شورای عالی مسکن مکلف است تا نسبت به تعیین سقف حداکثر افزایش اجاره بها به میزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تورم عمومی سالانه اقدام کند. حمایت از مستأجران از طریق پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال جدید با توجه به تورم و همچنین نظارت بر پرداخت تسهیلات توسط بانک های عامل بخش دیگری از این طرح به شمار می رود.

نوروزی تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه های مبادله در بازار مسکن را از دیگر ویژگی های این طرح عنوان کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است ظرف ۶ ماه بعد از لازم الاجرا شدن این قانون، دسترسی های برخط برای استعلامات ثبتی و ثبت هرگونه سند رسمی را از طریق مرکز مبادله اطلاعات برای سامانه املاک و اسکان و سامانه املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی به صورت تمام الکترونیک و شبانه روزی فراهم کند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اضافه کرد: اخذ عوارض از اراضی بلااستفاده و نحوه هزینه کرد این عوارض بخش دیگری از موارد مورد تاکید در این طرح است. همچنین برای کاهش التهابات مسکن و برای جلوگیری از معاملات سفته بازی واحدهای در حال احداث تا قبل از تحویل واحد مسکونی یا نصب کنتور و گواهی پایان کار ساختمان، امکان نقل و انتقال واحدهای نهضت ملی مسکن به هر شیوه ای وجود ندارد و ممنوع است و محاکم و ادارات پذیرفته شده نیست.

نوروزی ابراز امیدواری کرد تا با تصویب لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها و ابلاغ آن، بخشی از موانع موجود در اجرا قانون جهش تولید مسکن و بازار مسکن و اجاره بها برطرف شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • خبر خوش برای مستاجران
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • جزییات مصوبه «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها»‌ مجلس