Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، بیست و یکمین جشن حافظ با یاد زنده یاد علی معلم و قرائت متنی با اجرای پردیس پورعابدینی آغاز شد.

پس از پورعابدینی  اجرای جشن بیست و یکم به محمد سلوکی سپرده شد‌. رضا یزدانی برای اجرای اولین قطعه‌اش روی سن آمد.

امید معلم، دبیر جشن روی سن آمده و با پیام کوتاهی جشن را آغاز کرد. او به نمایندگی از جشن حافظ از خانواده شهید علی لندی تقدیر به عمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالن سراسر ایستاده در حال تشویق خانواده شهید لندی بود و پدر او در سیل تشویق‌ها سخنان‌اش را آغاز کرد. پدر علی با تاکید بر این‌که پسرش قهرمان دهه هشتادی است و ثابت کرد که جوانمردی نمرده، از امید معلم دبیر جشن حافظ تشکر کرد.

* تقدیم جایزه کیمیایی به زاینده‌رود

پس از صحبت‌های کوتاه آذر معماریان با پخش کلیپی تقدیر از کارگردان پیشکسوت سینمای ایران، مسعود کیمیایی آغاز شد.

کیمیایی در پیامی تصویری با سلام گرمی به همه همکارانش یاد علی معلم را گرامی داشت و به خانواده او برای ادامه راه او تبریک گفت و در نهایت تاکید کرد که این جایزه را از حافظ و علی معلم قبول می‌کند و آرزو کرد که علی معلم بماند. جواد طوسی که به نیابت از مسعود کیمیایی روی سن آمد و گفت که او این جایزه را به زاینده‌رود تشنه تقدیم می‌کند که با تشویق گسترده حضار مواجه شد.

در ادامه این مراسم، جوایز بخش‌های مختلف بیست و یکمین دوره جشن حافظ به شرح زیر اهدا شد:

بخش سینما:

بهترین ترانه: علیرضا قربانی (هم گناه)
بهترین فیلم: قهرمان
بهترین کارگردان: اصغر فرهادی
بهترین فیلمنامه: اصغر فرهادی
بهترین بازیگر زن: پردیس احمدیه(تومان)، سوسن پرور(بوتاکس)
بهترین بازیگر مرد:پیمان معادی(درخت گردو)، امیر جدیدی(قهرمان)
بهترین موسیقی متن:. بامداد افشار(پوست)
بهترین فیلمبرداری:مرتضی نجفی(تومان)
بهترین تدوین:هایده صفی یاری(قهرمان)
نشان عباس کیارستمی: پوست(برادران ارک)
بهترین دستاورد فردی ویژه: علی سرتیپی
بهترین دستاورد فنی و هنری: ارشا اقدسی

بخش تلویزیون:

بهترین چهره تلویزیونی:سروش صحت (کتاب باز)
بهترین سریال:زخم کاری
بهترین کارگردان تلویزیونی: شهرام شاه حسینی(می‌خواهم زنده بمانم)
بهترین فیلمنامه تلویزیونی: زخم کاری
بهترین بازیگر مرد کمدی:پژمان جمشیدی (زیرخاکی 1و 2)
بهترین بازیگر زن کمدی: ژاله صامتی(زیرخاکی 1و 2)
بهترین بازیگر مرد درام: امیر آقایی(آقازاده)
بهترین بازیگر زن درام: رعنا آزادی ور(زخم کاری)
بهترین مستند:خط باریک قرمز کارگردانی فرزاد خوش دست
جایزه ویژه هیات داوران: جواد عزتی برای زخم کاری و شنای پروانه

به گزارش فارس، بیست و یکمین دوره جشن حافظ و در بخش جوایز تلویزیونی، بیشترین توجه به تولیدات فیلیمو بود که این موضوع با انتقاد کاربران فضای مجازی مواجه شده است. پیش از برپایی این دوره، هومن سیدی کارگردان سریال «قورباغه» (از تولیدات نماوا) با انتشار متنی، از حضور در این رویداد سینمایی انصراف داده بود.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پژمان جمشیدی امیر جدیدی امیر آقایی بهترین بازیگر مرد بهترین فیلم بهترین بازیگر جشن حافظ زخم کاری علی معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی با به نمایش گذاشتن ۷ تابلوی نقاشی به زیور آثار جدیدی از هنرمندان ارادتمند به ساحت مقدس رضوی آراسته شد.

عبدالحسین ملک جعفریان، تابلوی «خوشنویسی و تذهیبِ سوره مبارکه قدر» اثر رضا بیداریان و طیبه رامشینی خلق شده به سال ۱۳۸۸، تابلوی رنگ و روغن روی بوم «یتیم نوازی حضرت علی علیه السلام» اثر مهناز روزبهانی خلق شده در سال ۱۳۸۶، تابلوی اکریلیک روی مقوای بدون اسید با موضوع «سرور نقاره ها» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۴، تابلوی «عزت خون» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۰ را ۸ اثری معرفی کرد که به تازگی در گنجینه هنر‌های تجسمی به نمایش درآمده است.

وی با معرفی دیگر آثار افزوده شده به این گنجینه افزود: دو تابلوی رنگ روغن روی بوم با موضوع «طبیعت بی جان» اثر عبدالحسین محسنی کرمانشاهی و استاد حسین شیخ که در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۶۲ به تصویر درآمده و تابلوی اکریلیک روی مخمل «نقاشی گل و مرغ» اثر مجید الهی خلق شده در سال ۱۳۹۲ نیز به تازگی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

تجمیعی از آثار هنرمندان
در گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی، آثاری، چون «آب گیر سَن مارکو، ونیز – ایتالیااثر ویلیام جیمز  که در فاصله سال‌های ۱۷۶۱ تا ۱۷۷۱ در انگلستان فعالیت هنری داشته، شش تابلو  «منظره» اثر فرانچِسکو دِ نیکولا هنرمند ایتالیایی که از ۱۸۸۲ تا ۱۹۵۸ می‌زیسته است، در معرض بازدید قرار دارد.

همچنین در این گنجینه از هنرمندان به نام اروپایی متعلق به نیمه قرن ۱۸ تا نیمه قرن ۲۰ میلادی آثاری موجود است که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۶ از گالری هُنر «ایسِدرا» در رُم-ایتالیا، گالری «ویلیامز» و گالری «الکساندر» در  لندن- انگلستان خریداری شده است.

از میان آثار هنرمندان ایرانی موجود در این گنجینه نیز می‌توان به آثار محمّد غفاری یا «کمال الملک» (۱۲۲۶ تا ۱۳۱۹) با نام‌های «پول، روستایی از توابع بخش کُجور، استان مازندران»، «رودخانه شیلات فرحآباد مازندران»، «جلگه صفیآباد اشرف مازندران»، «پل رودخانه تجن- ساری، مازندران»، نقاشی قهوه خانه‌ای با موضوع «وقایع کربلا در دهم محرّم سال ۶۱ ق.» و آثاری از محسن سهیلی، میر عبدالرضا دریابیگی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی منش، رسول شفقتی، عبدالحسین محسنی کرمانشاهی، یگانه قدیریان و مهدی فرخی اشاره کرد.

علاوه بر تابلو‌های نقاشی، آثار منبت کاری چوب استاد حیدر نیکنام (۱۲۹۵ تا ۱۳۷۴) و محمدرضا توسلی گلپایگانی (متولد ۱۳۱۰) و مجموعه آثار قلمزنی و برجسته کاری روی مس اثر استاد محمّد اعتزازی نیز زینت بخش گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی است.

گنجینه هنر‌های تجسمی موزه رضوی  که در هشتم تیر سال ۱۳۷۸ خورشیدی تأسیس شد،  اکنون یکی از موزه‌های هنر در شمال شرق ایران به شمار می رود که مجموعه‌ای از آثار هنرمندان نامدار ایران و جهان را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

دیگر خبرها

  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی
  • بازیگران و عوامل «گنجشک مفرغی» معرفی شدند
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • فاصله نجومی قهرمانی‌های ایران با رقبا؛ آقایی فوتسال در آسیا
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • سامانه بارشی جدیدی در راه کشور | رگبار بهاری در این استان ها | چه زمانی هوا گرم تر می شود؟
  • نفس بازغی و شهاب حسینی در پشت صحنه گناه فرشته | ببینید
  • مجید و آقا معلم قصه‌های مجید پس از ۳۴ سال
  • دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا؛ ششمی سجاد آقایی در ۴۰۰متر