Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@08:44:44 GMT

«مدل سازی» نیاز ضروری فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۵۹۴۵

«مدل سازی» نیاز ضروری فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعید روستا آزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق بازدید کرد.

حجت الاسلام روستا آزاد ضمن خدا قوت به مدیران مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق بیان کرد: این مرکز توانسته است فعالیت‌های خوبی در زمینه عملیاتی سازی ایده‌های برتر مبلغان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: اغلب طلاب و مبلغان ذهنیت مثبتی به فضای کسب و کار نداشته و ورود به این عرصه را از عوامل اختلال در روند تحصیل و تبلیغ خود می‌دانند. ضروری است که در این خصوص آینده نگری و مطالعه‌هایی در قالب نشست‌های علمی طراحی شود تا نقاط مبهم ورود به فضای کسب و کار و ادامه تبلیغ و تحصیل در کنار آن مشخص شود.

وی در ادامه افزود: پایداری و ماندگاری افراد در امر تبلیغ امر بسیار مهمی است، نبود بودجه کافی و تضمین شغلی یکی از آسیب‌های جدی است که امر مذکور را مورد هدف قرار داده است. مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق می‌تواند با برنامه‌های آموزشی برای مبلغان و ایجاد انگیز و شور نشاط در طلاب و عملیاتی کردن ایده‌های خلاقانه آنان، این آسیب را برطرف کرده تا مبلغان در کنار تحصیل به فعالیت‌های تبلیغی خود به صورت مستمر ادامه دهند.

روستا آزاد تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع انسانی و مالی در حوزه تبلیغ، راهی جز «مدل و روش سازی» برای فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی در عرصه‌های مختلفی چون؛ دانش آموزی، مناطق مشترک، کودک و نوجوان و … وجود ندارد. این امر باید هرچه سریع‌تر اتفاق بیافتد.

وی با اشاره به وجود ظرفیت بالای تعامل و همکاری در معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به ظرفیت بالای تعامل و همکاری این آمادگی را دارد که مبلغان فعال و دارای ایده را به مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق معرفی نماید.

حجت الاسلام روستا آزاد گفت: استفاده مبلغان از حمایت‌های معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی منافاتی با استفاده از امکانات موجود در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت ندارد و با توجه به اینکه جذب و تشکیل پرونده تبلیغی طلاب در دفتر تبلیغات اسلامی چه به صورت عمومی و چه به صورت تخصصی توسط یک اداره جذب و تشکیل پرونده، صورت می‌گیرد می‌توان تمهیداتی انجام داد تا طلاب و مبلغان از ابتدای امر با مرکز ملی نوآوری و خلاقیت آشنا و به سمت آن سوق داده شوند.

کد خبر 5356868

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه قم دفتر تبلیغات اسلامی تبلیغات مبلغان دینی موسسه اشراق کتاب و کتابخوانی فعالیت های قرآنی قرآن کریم ایران انقلاب اسلامی ایران انقلاب شیعه تهران قرآن شبکه قرآن و معارف سیما نهج البلاغه حوزه علمیه سازمان تبلیغات اسلامی دفاع مقدس فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق روستا آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است