Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌ مدیر واحد خدمات حمایتی محک گفت: همه کودکان مبتلا به سرطان در سراسر ایران که در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی در بخش خون و آنکولوژی اطفال درمان می‌شوند، تحت حمایت محک هستند و هزینه‌های مربوط به خدمات درمانی و حمایتی آنها توسط کارشناسان مددکاری پیگیری و مطابق درصد حمایتی پرداخت می‌شود.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی محک، بهناز آسنگری مدیر واحد خدمات حمایتی محک افزود: این موضوع ریشه در دغدغه دیرباز محک برای یکپارچه‌سازی خدمات و توزیع عادلانه آن به همه کودکان مبتلا به سرطان در سراسر کشور دارد و در برنامه راهبردی محک نیز قرار گرفته که همچنان برای توسعه آن تلاش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص خدمات ارائه شده توسط این واحد افزود: بخش مددکاری در زیر مجموعه واحد خدمات حمایتی، پیگیری امور درمانی و رفاهی کودکان مبتلا به سرطان در تمام کشور را بر عهده دارد. تشکیل پرونده، پرداخت هزینه‌های دارو و درمان، پرداخت هزینه‌های غیر درمانی، مشاوره‌های تخصصی مددکاری اجتماعی جهت تسهیل سازگاری کودک و خانواده با شرایط جدید از زمان تشخیص و در طی روند درمان، ایجاد شناخت نسبت به بیماری و فرآیند درمان، افزایش امید، توانبخشی، بهبود و ارتقای توانایی کارکردهای خانواده، آگاه‌سازی کودک و خانواده در راستای کنترل بحران، پیگیری اموری مانند تحصیل، رفت و آمد به مراکز درمانی در صورت نیاز، بیمه درمانی، هزینه انواع پروتز، کمک هزینه تغذیه و پیگیری امور سکونت در صورت نیاز به حضور در تهران برای درمان، توانمندسازی کودکان جهت افزایش کیفیت زندگی، مهارت آموزی و بازگشت به زندگی عادی در جامعه، تسهیل‌گری در ارتباط بین بیمار و کادر درمان و… به کودک و خانواده او کمک می‌کند تا با دغدغه کمتری روزهای سخت درمان را پشت سر بگذارند. در بخش روانشناسی نیز ارائه خدمات روانشناسی، روانسنجی، مشاوره، ارجاع به روانپزشک و خدمات سوگ درمانی بخش مهم دیگری از خدمات است.

همچنین در خصوص بازپرداخت هزینه‌های جانبی درمان سرطان توسط محک افزود: این خدمات به صورت حضوری، غیرحضوری و آنلاین به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنها ارائه می‌شود. برخی هزینه‌ها مانند هزینه رفت و آمد به مراکز درمانی، هزینه‌های تحصیلی، اهدای مواد غذایی، کلاه گیس، پوشاک زمستانی و … ارتباط مستقیم با درمان بیماری سرطان ندارد اما می‌تواند چالش‌هایی برای خانواده ایجاد کند. بنابراین با توجه به اساسنامه محک، هزینه‌های مرتبط با آن نیز توسط این مؤسسه به خانواده‌ها پرداخت می‌شود.

آسنگری در پایان گفت: محک در طی ۳۰ سال گذشته بیش از ۳۹ هزار کودک مبتلا به سرطان از جای جای نقاط کشور را، تحت حمایت قرار داده است و تلاش کرده چتری به وسعت همه ایران برای کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان باشد. این روزها بیش از ۲۰ هزار نفر از فرزندان محک در کشور، در مرحله درمان قرار دارند. محک خود را موظف می‌داند تا با حمایت همه جانبه آنها، پیمودن مسیر سخت مبارزه با سرطان را برایشان آسان‌تر کند. امیدواریم با تلاش تمامی اعضای این خانواده به زودی شاهد بهبودی روزافزون کودکان مبتلا به سرطان کشورمان باشیم.

کد خبر 536866

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محك بیمارستان محک درمان سرطان درمان سرطان کودکان موسسه محک و درمان سرطان کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کودکان مبتلا به سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است