Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی، سیمون آیوازیان نوارنده گیتار و داور پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان معتقد است گروه سنی الف، امید اصلی جشنواره محسوب می‌شود و امسال تعداد شرکت‌کنندگان در این گروه سنی بیشتر از هر سال بود.

آیوازیان درباره شرکت‌کنندگان در گروه‌های سنی مختلف جشنواره گفت: گروه سنی الف بهتر از دو گروه دیگر بود و باعث خوشحالی است که نوجوانان زیر ۱۸ سال اینقدر فعال بودند اما در مجموع کیفیت کارشان خیلی بالا نبود یا اگر بخواهم دقیق‌تر بگویم با استعدادهای حیرت‌انگیز در این دوره از جشنواره مواجه نشدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان نمونه پارسال یکی دو نفر خیلی کارشان به چشم آمد اما امسال سطح کیفی آثار شرکت‌کنندگان این گروه سنی به هم نزدیک بود. البته گروه ب ضعیف‌تر بود و در گروه ج به زحمت توانستیم از بین ۱۰ نفر، سه نفر را انتخاب کنیم. همیشه در گروه ج کمتر علاقمند به شرکت در جشنواره داریم؛ نمی‌دانم به غرورشان مربوط است یا دلیل دیگری دارد اما در هر صورت همیشه بر همین منوال بوده است.

این نوازنده گیتار سطح کیفی گروه‌های شرکت‌کننده را با سال قبل مقایسه کرد و گفت: سال گذشته گروه الف خوب بود، گروه ب متوسط ظاهر شده بودند، شاید کمی بهتر از امسال و گروه ج مثل امسال نه تعداد قابل توجهی شرکت‌کننده داشت و نه کیفیت آثارشان خیلی خاص بود. ما انتظار بیشتری از شرکت‌کنندگان داریم بخصوص از گروه‌های بالاتر اما خوشبختانه امسال وضعیت گروه الف خوب بود. این شرکت‌کنندگان که زیر ۱۸ ساله هستند و یک نوازنده ۱۸ ساله در مرز گروه سنی ب قرار دارد یعنی اگر از بچگی شروع کرده باشد، به راحتی ۵ یا ۶ سال تجربه کسب کرده و می‌تواند خیلی خوب ظاهر شود.

به گفته سیمون آیوازیان امسال ۸۰ نفر در گروه الف نوازندگی گیتار شرکت کردند که در مقایسه با سال‌های گذشته بیشتر است و رکورد این سال‌ها به لحاظ تعداد شرکت‌کننده شکسته شده است. او در این باره گفت: در تمام سال‌هایی که داور جشنواره بوده‌ام، گروه الف بهتر شده و رشد داشته اما در گروه‌های ب و ج رشد محسوسی ندیده‌ام.

آیوازیان معتقد است مهمترین ملاک و معیار داوری آثار جشنواره، قطعات انتخابی هستند. او در این باره توضیح داد: من به شخصه روی اجرای قطعات اجباری و تمرینی نظر ندادم چون برای من معیار نیستند. از نظر من معیار سنجش همان قطعه انتخابی است. در تجربیات چند دهه آموزش و داوری آثار به این نتیجه رسیده‌ام که قطعات انتخابی بهتر می‌توانند میزان تبحر و تسلط نوازنده‌ها را نشان بدهند.

این مدارس گیتار اضافه کرد: وقتی کسی قطعه‌ای را به عنوان قطعه انتخابی در نظر می‌گیرد یعنی نسبت به آن قطعه مدعی است، سال‌ها تمرین کرده و می‌تواند اجرای موفقی داشته باشد اما وقتی کیفیت اجرای قطعه انتخابی بالا نباشد، یعنی به اندازه کافی در کارش تسلط ندارد. به نظرم قطعه انتخابی، معیار سنجش توانایی‌های افراد است.

این داور جشنواره اشاره کرد که شرکت‌کنندگان این دوره قطعات اجباری را خیلی شبیه به هم اجرا کرده بودند و بیشتر آنها در قطعات تمرینی کارشان بد نبود اما در قطعات انتخابی هیچ اجرای درخشان و تاثیرگذاری ندیده بودند.

آیوازیان درباره تاثیر کرونا بر کار شرکت‌کنندگان در جشنواره گفت: به نظرم کرونا تاثیری روی کیفیت کار شرکت‌کنندگان نداشته است چون وقتی افراد در خانه هستند، قطعات را راحت‌تر و بدون استرس اجرا می‌کنند اما سال‌های قبل برای انتخاب باید جلوی داوران و روی صحنه اجرا می‌کردند؛ یک بار در مرحله داوری اولیه و یک مرحله اجرای نهایی که منتخبین روی صحنه اجرا می‌کردند. امسال همه این مراحل آن‌لاین انجام شد و کار شرکت‌کنندگان از همیشه آسان‌تر بود.

این داور معتقد است برگزاری جشنواره به صورت مجازی روی کار داوران تاثیرگذار بوده است. آیوازیان در این باره توضیح داد: داوری ما بسیار مشکل بود چون انجمن موسیقی فایل‌های صوتی را در اختیار داوران قرار می‌دهد. وقتی ما حالت‌های آرتیستیک، استایل و آرامش نوازنده، حرکت دست، سیستم و تکنیک او را نبینیم، نمی‌توانیم خیلی با دقت ارزیابی کنیم و رای دقیق بدهیم.

سیمون آیوازیان درباره نقش و تاثیرگذاری جشنوار ملی موسیقی جوان در وضعیت موسیقی کشور گفت:جشنواره بسیار مفید است و ما همیشه روی نیرویی که تازه شروع کرده و در حال کار کردن است، بیشتر حساب می‌کنیم تا کسی که خودش را خیلی خوب می‌داند. بنابراین باعث خوشحالی است که تعداد شرکت‌کنندگان گروه الف تا این اندازه زیاد شده است.

این مدرس ساز گیتار توضیح داد: شرایط آموزش موسیقی چندان امیدوارکننده نبود و بخصوص بعد از شیوع ویروس کرونا شرایط بدتر شد چون آموزش‌های آنلاین جایگزین شدند که من به این شیوه تدریس اعتقادی ندارم.

آیوازیان که بعد از شیوه کرونا، دیگر تدریس را کنار گذاشته، درباره شرایط فعلی آموزش موسیقی گفت: با سیستم‌ها و روش‌های آموزشی داشتم ناامید می‌شدم و گمان می‌کردم دیگر امیدی به نوازندگان نوجوان نیست چون به نظرم کارکردن با ساز در درجه اول یک ارتباط روحی و انسانی است و استاد و شاگرد باید این رابطه روحی را تجربه کنند؛ شاگرد باید از استاد انرژی بگیرد، تشویق شود و در یک ارتباط انسانی نواختن ساز را بیاموزد با خریدن یک دیسک و تمرین توی خانه نمی‌شود با ساز ارتباط گرفت و نوازنده شد.

این نوازنده معتقد است: اتفاق مهمی در حال رخ دادن است که تعداد زیادی شرکت‌کننده در گروه سنی الف در جشنواره امسال شرکت کرده‌اند.

کد خبر 5357052 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان جشنواره موسیقی جوان سیمون آیوازیان تئاتر ایران فیلم کوتاه حضور هنر ایران در جهان فیلم سینمایی سازمان سینمایی برنامه رادیویی محمد خزاعی موسیقی ایرانی جشنواره فیلم فجر عکاسی سینمای مستند کارگردان تئاتر بازیگر تئاتر رادیو صبا شرکت کنندگان شرکت کننده گروه الف گروه سنی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید.

به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

به گزارش ایسنا، دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند.

متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند.

علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • همایش پیاده روی گرامیداشت هفته سلامت درسلماس
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ببینید | مسلمان شدن یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات همبستگی با غزه
  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • مصدومیت شرکت کنندگان در مسابقات شترسواری عربستان + فیلم