Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جلسه ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر امروز سه شنبه 30 آبان 1400 با حضور خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، حجت الاسلام والمسلمین اشجری قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، معاونین، مدیران و روسای دفاتر استانی این نهاد از طریق ویدئو کنفرانس در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در این نشست اظهار داشت: در ایامی زندگی می کنیم که مجامع بین المللی و کسانی‌که خود را طلایه‌دار پیشرفت بشر، عدالت، مساوات و حقوق بشر می‌دانند منابع و داشته‌های جهان اسلام را از جهت اقتصادی و سرمایه‌های انسانی نابود می‌کنند.

وی افزود: تمام کسانی که می خواستند وجود و هستی ما را  به غارت ببرند راهی را در پیش گرفتند تا به هویت انسانی‌،اسلامی، دینی و بومی ما  ضربه بزنند. آنها علاوه بر جنگ نرم گاهی با تهدید نسل، اهداف شوم خود را انجام داده‌‌اند.

رئیس ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر تصریح کرد :در این میان یکی از وظایف مهم ما مقابله با این جنگ نرم است و توجه به هویت و آنچه که جوان‌های ما را مورد هدف قرارداده است.

وی در خصوص راهکارهای ایستادگی در برابر هجمه های فرهنگی اظهار داشت: از بین رفتن فرهنگ، هویت و به مرور از بین رفتن ارزش‌ها و یا جایگزین شدن ارزش ها به ضد ارزش ها مطلبی است که زمان می برد و هر لحظه ای که ما دیر اقدام کنیم و قدمی را نابه جا برداریم از مقصد دور شدیم و کمک کردیم که دشمن با همه ابزار و وسایلی که دارد به میدان بیاید.

خانم دکتر خزعلی گفت: از مسئولیت‌های بزرگ ما در این زمینه توجه ما به خانواده، دختران و زنان به صورت ویژه است در واقع هرچه سرمایه‌گذاری کنیم برای زنان جواب خواهیم گرفت و بهره آن را در نسل‌های آینده خواهیم برد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به تعبیر زیبای امام خمینی رحمت الله علیه که فرمودند 'قرآن انسان ساز است و زنان نیز انسان ساز هستند'، خاطر نشان کرد: هر زمان که قرآن تحریف شود و از قرآن برداشت نامناسبی شود، جامعه به انحراف می رود  و هر زمانی که زن از مسیر صحیح خود خارج شود و کارکرد او تحریف شود باید منتظر بود که جامعه به هلاکت برسد ودچار آسیب های جبران ناپذیری باشیم.

رئیس ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر عنوان کرد: سرمایه گذاری برای زنان باید هدفمند و با برنامه‌ریزی صحیح انجام و با شیوه‌هایی باشد که شرایط جامعه و موقعیت‌های مختلف زنان را در نظر بگیریم و برای هر کدام از دختران و زنان جامعه با شرایط و ویژگی‌هایی که دارند برنامه ریزی نماییم.

وی گفت: تقارن ایام دهه فجر انقلاب اسلامی و روز زن فرصت مناسبی برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و تبیین نقش و جایگاه زن در اسلام است. امید است با همکاری و هم افزایی تمامی مسئولین دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بتوانیم برنامه های مناسبی را برای این ایام در دوبخش توانمندسازی زنان و مقابله با آسیب های زنان و خانواده تدوین نماییم.

رئیس ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در پایان افزود: از وظایف امور زنان و خانواده ریاست جمهوری  شناسایی آسیب هایی است که زنان و مادران جامعه با آن مواجه هستند. امیدواریم با برنامه ریزی فرهنگی و بسیج سراسری گام های موثری را در این خصوص برداریم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امور زنان و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۹۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رقیه موسویان، مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: خواهران بسیجی از همان روزهای شکل گیری انقلاب همواره پا به پای مردان در عرصه‌های مختلف مجاهدات کرده اند.    وی افزود: بسیج جامعه زنان فعالیت‌های خودش را بر اساس چند محور استوار کرده است که مهمترین مبحث در فعالیت‌های بسیج جامعه زنان تشکیل تحکیم و تعالی خانواده است و مهمترین این بخش ایجاد و تشویق جوان‌ها و خانواده‌ها به سمت تشکیل خانواده و یا ازدواج آسان پایدار و آگاهانه است.    موسویان ادامه داد: در موضوع افزایش جمعیت که یکی از بحران‌های پیش روی کشور ما است و به یک مسئله ملی و مورد تاکید مقام معظم رهبری تبدیل شده، سازمان بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی نیز طرح های مختلفی با عنوان افزایش جمعیت به استان‌ها و طبیعتاً پایگاه‌های مقاومت ابلاغ کرده است.   مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی برگزاری جشن وصال گروهی برای ۴۴ زوج به منظور ترویج ازدواج آسان، برگزاری کارگاه‌های جوانی جمعیت به صورت متناوب در طول سال و ارتباط مستمر با سمن‌های فعال در حوزه خانواده و فرزند،تهیه پوسترهای سرمایه‌های زندگی و توزیع در مکان‌های عمومی و تعامل با شهرداری ارومیه و الصاق پوسترها در ناوگان عمومی، برگزاری نشست‌های تخصصی جوانی جمعیت به صورت حضوری و مجازی برای نخبگان و تجلیل از مادر بسیجی دارای خانواده خوش جمعیت در حاشیه نشست ها، انتشار ویژه‌نامه جمعیت و تعامل با گروه های درون سازمانی و برپایی جشن ازدواج آسان برای زوج های روستایی را از جمله فعالیت های این حوزه عنوان کرد.     موسویان تهیه جهیزیه و مسکن برای زوج های کم برخوردار، توزیع کتاب با مضامین جمعیت،  خانواده و فرزند آوری، پویش دیوار نویسی، برگزاری نشست‌های مجازی با هدف آموزش، پویاسازی شبکه‌های کنشگری در حوزه جمعیت و خانواده،    دیدار از مادران خوش جمعیت و تجلیل از این مادران، حمایت چهره به چهره از مادران کم برخوردار و پخش مستند «خونریزی»در پایگاه ها با هدف آشناسازی مادران از عوارض مخرب سقط جنین را از دیگر برنامه های جامعه زنان سپاه در حوزه جمعیت عنوان کرد.    وی ارائه بسته‌های محتوایی فرهنگی و آموزشی بین مادران، تجلیل از پزشکان، پرستاران و بهیاران فعال در حوزه جمعیت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع جمعیت و تببین هدف دشمن از ایجاد جنگ نرم و تغییر ذائقه سبک زندگی و اسلامی و تعامل خانواده ها به فرزند کمتر و تجملگرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج آسان و تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان بی بضاعت، راه اندازی گروه‌های واسطه گری برای رفع موانع در ازدواج، راه اندازی غرفه کودکان با بهره گیری از مشاوران جوان و اسلامی در حاشیه کارگاه‌ها، برپایی پویش بر دستان مادر، تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و فرهنگی در محلات اسلامی، برگزاری اردوهای تفریحی با عناوین مختلف مثل اردوی مادر و دختری با هدف ایجاد نشاط، تولید محتواهای مختلف در حوزه ازدواج و تجلیل از پایور خواهر دارای ۵ فرزند را از دیگر برنامه‌های جوانی جمعیت جامعه زنان سپاه عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • عملیات وعده صادق نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است
  • صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد
  • خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد
  • استاندار تهران: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند
  • مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است