Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر فردی ممکن است که دچار بیماری، بازنشستگی و از کارافتادگی شود. برای اینکه در این شرایط حمایت مالی داشته باشید، بهتر است  از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید. این سازمان افراد شاغل را به صورت بیمه اجباری تحت پوشش قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیمه دات کام، اگر شما صاحب کار هستید، می‌توانید از بیمه کارفرمایان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیمه کارفرمایان، اگر حق بیمه بعد از ۳ ماه پرداخت نشود، این قرارداد به حالت معلق در می‌آید. همین نکته‌ها می‌تواند تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما باشد. برای اطلاع از شرایط بیمه خویش فرما و بیمه کارفرما با ما همراه باشید.

انواع بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی انواع مختلفی دارد که به شرح زیر است:

بیمه اجباری: این بیمه برای تمام افرادی است که به صورت رسمی، قراردادی و روزمزد شاغل هستند و مشمول قانون کار می‌باشند.

بیمه خویش فرما: این نوع از بیمه در دو حالت ارائه می‌شود. حالت‌های بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد جزو این دسته قرار می‌گیرند.

بیمه کارفرمایان: همانطور که اشاره شد، بیمه کارفرمایان هم در سازمان بیمه   تامین اجتماعی  ارائه  می‌شود که برای صاحبان مشاغل است تا بتوانند از پوشش‌های ‌بیمه‌ای استفاده کنند.

بیمه خویش فرما چیست؟

افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای قرار ندارند، واجد بیمه خویش فرمای  بیمه تامین اجتماعی خواهند شد. بیمه خویش فرما یک بیمه اختیاری است که کارفرما و کارگر خود شما هستید. هنگامی‌ که شما به کارگزاری‌های بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید به راحتی می‌توانید حق بیمه را پرداخت کنید و تحت پوشش بیمه قرار بگیرید.

شرایط بیمه خویش فرمای اختیاری چیست؟

برای اینکه تحت پوشش‌های بیمه خویش فرما قرار بگیرید باید شرایط گوناگونی داشته باشید. این شرایط به شرح زیر است:

حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

حداکثر سن برای زن و مرد ۵۰ سال باشد.

اگر سن متقاضی بیش از ۵۵ سال باشد، باید معادل مدت مازاد سنی سابقه بیمه تامین اجتماعی و حق بیمه پرداخت شود.

متقاضیانی که بیشتر از ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، جزو شرط سنی خواهند بود. اگر ‌بیمه‌ شده‌ای یک بار با سازمان بیمه تامین اجتماعی قرارداد اختیاری امضا کرده باشد، می‌تواند تا سه بار بدون شرط سنی این قرارداد را منعقد کند.

یک تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما را می‌توان شرایط سنی دانست. در ادامه بیمه کارفرما را بررسی خواهیم کرد.

بیمه کارفرما چیست؟

با توجه به اینکه کارفرمایان بخش مهمی‌ از جامعه هستند و به دنبال کارآفرینی و ایجاد شغل می‌باشند، بیمه تامین اجتماعی بیمه‌نامه‌ای به عنوان بیمه کارفرمایان در نظر گرفته است تا این عزیزان هم از پوشش‌ها و مزیت‌های سازمان بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

تهیه بیمه کارفرما شرایط و قوانین خاصی دارد که هنگام خرید باید به آن توجه کرد. در حقیقت همین قوانین باعث تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما می‌شود.

تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما در بعضی از پوشش‌ها است که در ادامه توضیح خواهیم داد.

مزیت‌های بیمه خویش فرما و کارفرما آشنایی با شباهت و تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما

به طور کلی در بیمه خویش فرما و کارفرما تفاوت زیادی وجود ندارد. در حقیقت شباهت‌هایی بسیاری هم دارند.

پرداخت حق بیمه

حق بیمه پرداختی یکی از تفاوت‌های بیمه کارفرما و خویش فرما است. طبق قوانین کار، کارفرمایان موظف به پرداخت حق بیمه هستند و مقدار آن هم با حق بیمه اجباری کارگران و کارمندان یکسان است. پرداخت حق بیمه نباید کمتر از حداقل دستمزد و بیشتر از دستمزد کارمندان سازمان یا مجموعه باشد. در حقیقت پرداخت حق بیمه مقدار ۲۷ درصد است. البته که طبق قوانین بیمه خویش فرما، ۲۶ درصد از دستمزد و حقوق برای این افراد محاسبه خواهد شد.

بیمه بیکاری

در بیمه خویش فرما و بیمه کارفرمایان استفاده از بیمه بیکاری امکان پذیر نیست و این پوشش فقط برای افرادی است که به صورت اجباری در سازمان بیمه تامین اجتماعی حق بیمه پرداخت می‌کنند.

در صورتی که صاحب مشاغل فرد بیمه شده را به هر دلیلی از کار اخراج کند، می‌تواند از پوشش بیمه بیکاری بهره‌مند شود، اما استفاده از بیمه بیکاری برای بیمه خویش فرما و بیمه کارفرمایان در نظر گرفته نشده است.

مهلت پرداخت حق بیمه

بیمه شده‌های خویش فرما باید حق بیمه را تا آخرین روزِ دو ماه بعد، به شعب تامین اجتماعی پرداخت کنند، اگر این زمان به اتمام برسد، قرارداد از اولین روز ماهی که حق بیمه پرداخت نشده باشد، لغو خواهد شد. در بیمه خویش فرما و در صورت لغو قرارداد، دیگر تحت پوشش‌های ‌بیمه‌ای و دفترچه درمان سازمان تامین اجتماعی نخواهید بود.

در حقیقت پرداخت حق بیمه تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما است اما برای بیمه کارفرما یک مزیت محسوب خواهد شد.

برای خواندن لیست کامل تفاوت های بیمه خویش فرما و کارفرما به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://bimeh.com/mag/difference-between-self-employed-and-employer-insurance/

مراحل دریافت بیمه‌نامه کارفرما مراحل دریافت بیمه کارفرما

در ابتدا کارفرما باید درخواست خود را به سازمان بیمه تامین اجتماعی ارائه دهد. بعد از درخواست، نمایندگان سازمان، این درخواست را بررسی کرده و اگر شرایط مناسب باشد، تاییده را برای انجام آزمایشات و معاینات پزشکی انجام می‌دهند. سپس کارفرما بعد از انجام معاینات موظف به پرداخت حق بیمه می‌شود و می‌تواند از پوشش‌ها استفاده کند.

به طور کلی می‌توان اینگونه بیان کرد که تفاوت بیمه خویش فرما و کارفرما در مدت زمان پرداخت حق بیمه است که مهم‌ترین آن می‌باشد. 

برگرفته از سایت بیمه دات کام (https://bimeh.com)

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه خویش فرما بیمه کارفرما بیمه تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی خرید بیمه کارفرمایان سازمان بیمه تامین اجتماعی بیمه کارفرمایان حق بیمه پرداخت پرداخت حق بیمه بیمه کارفرما بیمه بیکاری پوشش ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۹۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟

تین نیوز

بیمه بدنه خسارت هایی را پرداخت می کند که توسط بیمه شخص ثالث قابل جبران نیستند. یعنی خسارت های ناشی از بلایای طبیعی، سرقت کلی و جزئی و تصادفاتی که صاحب خودرو مقصر آن هاست. اما میزان پرداخت خسارت هر حادثه، با توجه به سقف تعهدات و پوشش های بیمه نامه انجام می شود. 

نگاهی کوتاه به شرکت بیمه پارسیان

بیمه پارسیان فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و پس از گذشت ۲ دهه از فعالیت خود، تبدیل به بزرگ ترین بیمه خصوصی کشور شد. این بیمه پیش از سال ۸۲ خدمات خود را صرفا به کارکنان بانک پارسیان ارائه می کرد؛ اما از این تاریخ به بعد عموم مردم را زیر چتر پوشش های بیمه ای خود قرار داد.

بیمه پارسیان محصولات خود را هم در اختیار افراد حقیقی قرار می دهد و هم شرکت ها و موسسات می توانند تحت پوشش این بیمه ها قرار  گیرند. این شرکت رسالت خود را این طور تعریف کرده است:

«ایجاد سازمانی با تراز جهانی ، رقابت پذیر، متعهد نسبت به جامعه و پیشگام در ارائه خدمات متمایز به اشخاص حقیقی و حقوقی، برای پوشش ریسک ها و جبران خسارت ها اصلی ترین رسالت این بیمه است. همچنین بیمه پارسیان ارائه خدمات مشاوره در زمینه مدیریت ریسک و ایمنی را که شامل شناخت، ارزیابی، تجزیه، تحلیل و تفکیک ریسک می شود نیز، به عنوان بخشی از این رسالت تعریف کرده است. بیمه پارسیان هدف خود را تامین صحیح ترین بیمه نامه ها برای تامین و  گسترش حداکثر پوشش بیمه ای  همراه با کاهش هزینه های بیمه گذاران می داند.»

بیمه پارسیان خدمات بیمه ای زیر را ارائه می کند:

بیمه خودرو (بدنه و شخص ثالث) بیمه زندگی بیمه مسئولیت بیمه آتش سوزی بیمه باربری بیمه حوادث بیمه تکمیلی درمان  بیمه مهندسی بیمه انرژی بیمه کشتی و هواپیما بیمه خاص

در میان خدمات این شرکت، بیمه های خودرویی و به خصوص بیمه بدنه، شناخته شده ترین محصول این شرکت در میان مردم است. سطح توانگری بالا، تعداد مراکز بالای جبران خسارت، پوشش های گسترده و امکان خرید نقد و اقساط بیمه بدنه، باعث شده که بیمه پارسیان جایگاه خوبی در میان بیمه گذاران کسب کند. اطلاعات کامل در مورد بیمه پارسیان در بیمه بازار https://bimebazar.com/companies/parsian-insurance در دسترس شماست.

 

بیمه بدنه و پوشش های آن

در این که بیمه بدنه یکی از ضروریات خودرو است و باید به اندازه بیمه شخص ثالث به آن اهمیت داد، شکی نیست. این بیمه تمام خسارت هایی را که به دلیل سرقت، حوادث طبیعی و البته تصادفات که صاحب خودرو مقصر آن است، پرداخت می کند. به عبارت دیگر مکمل بیمه شخص ثالث محسوب می شود. بر همین اساس، این بیمه پوشش های زیر را ارائه می کند:

پوشش های اصلی بیمه بدنه بیمه پارسیان پرداخت خسارت حوادث و تصادفات خودرو با سایر خودروها یا اجسام ثابت و متحرک دیگر پرداخت خسارت سرقت کلی و سرقت جزئی (به سرقت رفتن خودرو و صدمات وارد شده به وسایل اصلی خودرو)  جبران هزینه خسارت های به بار آمده در جریان نجات، انتقال و یا یدک کش کردن خودروی آسیب دیده به محل تعمیرگاه پرداخت خسارت های ناشی از سقوط، واژگونی، آتش سوزی، صاعقه و انفجار خودروی بیمه شده پرداخت خسارت باتری و لاستیک ها الحاقیه ها (پوشش های اضافی) بیمه بدنه بیمه پارسیان پرداخت خسارت سرقت درجا یا سرقت قطعات خودرو مثل آینه، رینگ، سیستم پخش موسیقی و سایر قطعات. پرداخت خسارت وارد شده در اثر بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله، طوفان، بارش سنگین برف و تگرگ. پرداخت خسارت رنگ خودرو ناشی از پاشیده شدن اسید و مواد شیمیایی. پرداخت خسارت نوسانات قیمت خودرو (حداقل ۲۰ درصد تا حداکثر درصدِ مازاد بر سرمایه بیمه شده جبران خواهد شد). پرداخت خسارت رنگ بدنه خودروی بیمه شده در اثر کشیده شدن میخ و سایر اجسام تیز. پرداخت خسارت افت قیمت خودروی بیمه شده در اثر تصادف یا هر حادثه طبیعی و غیرطبیعی دیگر (به صورت پرداخت مبلغ افت قیمت بر اساس فرانشیز بیمه). پرداخت هزینه های ایاب و ذهاب در مدت زمان انجام تعمیرات خودرو در تعمیرگاه، به مدت حداکثر ۳۰ روز در سال. پرداخت خسارت شکسته شدن شیشه های خودرو به دلیلی غیر از تصادف مثل تغییرات شدید آب و هوایی یا شکستن عمدی شیشه های توسط سایر افراد. پوشش ترانزیت در صورت وارد شدن خسارت در خارج از کشور. پرداخت هزینه های توقف یا خواب ماشین برای خودروهای حمل بار، مسافر و خودروی شخصی.

بیمه پارسیان الحاقیه های بیمه بدنه را جدا از پوشش های اصلی ارائه می کند که بیمه گذاران می توانند هر مورد را بسته به نیاز خود، به طور جداگانه خریداری کنند. 

درصد جبران خسارت های بیمه بدنه پارسیان

حداکثر میزان جبران خسارت های وارد شده به خودرو توسط بیمه بدنه، سقف تعهدات بیمه نامه است. با این حال هر پوشش، درصد پرداخت مشخصی دارد که در ادامه فهرست شده اند:

 شکستن شدن شیشه اتومبیل: تا سقف ۸۰ درصد ارزش روز شیشه و هزینه نصب سرقت لوازم خودرو (سرقت جزئی): تا سقف ۵ درصد از ارزش خودرو یا جبران کلیه یا بخشی از لوازم سرقت شده سرقت کلی (سرقت خودرو): تا ۸۰ درصد ارزش خودرو خسارت های باتری و لاستیک: پرداخت ۵۰ درصد قیمت باتری و لاستیک نو  هزینه رفت و آمد پس از حادثه: حداکثر تا ۳۰ روز در سال و روزانه به مبلغ ۳ هزار تومان بلایای طبیعی (مثل سیل و زلزله): تا سقف ۷۰ درصد مبلغ خسارت های وارد شده پاشیده شدن رنگ، مواد شیمیایی و اسیدی بر روی خودرو: تا سقف ۷۰ درصد مبلغ خسارت های وارد شده جبران خسارت در خارج از کشور یا پوشش ترانزیت نوسانات قیمت خودرو: تا سقف ۲۵، ۵۰ و یا ۱۰۰ ارزش روز بیمه تصادف و حوادث: تا ۹۰ درصد خسارت های وارد شده خرید بیمه بدنه پارسیان

بیمه بدنه پارسیان را می توان یکی از معتبرترین بیمه های کشور دانست؛ پوشش های گسترده، درصد جبران خسارت ها بالا و وجود شعب، نمایندگی و مراکز جبران خسارت متعدد، از جمله مزایای این بیمه است. برای بررسی شرایط خرید نقد و اقساط، پوشش ها و سایر اطلاعات مرتبط، بیمه بازار https://bimebazar.com/ به عنوان مرجعی کامل در اختیار شماست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند