Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@06:56:54 GMT

تسهیلات پرداختی نباید به سمت دلالی برود

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۰۰۸۵

تسهیلات پرداختی نباید به سمت دلالی برود

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، اعلایی استاندار قزوین در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با تأکید بر اینکه نباید سرمایه در گردش به جای تولید در دلالی هزینه شود، گفت: تورم نقطه‌ای بیش از ۵۰ درصد است و دلالان را به طمع می‌اندازد، بنابراین کمیته نظارت بر تسهیلات پرداختی باید دقت کند تا سرمایه‌های در گردش به سمت دلالی نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید عملیات بانک‌ها را رصد کنیم که چقدر به تعهدات خود عمل کرده و چقدر در تحقق رسالت‌های خود همکاری و همراهی داشته اند.

اعلایی با بیان اینکه استان قزوین نقش ویژه‌ای در تأمین کالا‌های اساسی در کشور دارد، خاطرنشان کرد: بانک‌های استان قزوین باید اعتبارات ویژه استان را در سطح ملی پیگیری کنند.

استاندار قزوین با اشاره به اینکه بانک‌ها نباید به پرداخت سرمایه، نگاه کلیشه‌ای و شکلی داشته باشند، تصریح کرد: بانک‌ها باید مسایل و مشکلات موجود را احصا و تسهیلات را به واحد‌های مشکل دار و نیازمند پرداخت کنند.

وی افزود: اگر مدیریت بانک‌ها منسجم و فرابخشی باشد ظرفیت‌های موجود در استان برای حمایت از تولید و حل مشکلات جامعه به کار گرفته می‌شود.

اعلایی به موضوع تعیین رشد ۸.۵ درصدی برای استان قزوین اشاره کرد و این موضوع را آرمانی دانست و گفت: استان قزوین ظرفیت‌های زیادی دارد به همین دلیل میزان رشدی بالاتر از میانگین کشوری برای استان تعیین شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار قزوین رفع موانع تولید استان قزوین بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد