Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالیکه ارتش هند تنها چند روزاست که به سامانه دفاع موشکی «اس-۴۰۰» ساخت روسیه مجهز شده، اینک برخی منابع از احتمال خرید سامانه‌های پرقدرت دیگر از سوی این کشور خبر می‌دهند.

به نوشته برخی منابع خبری، بعد از ارسال سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ ساخت روسیه به هند، احتمال توافق دفاعی جدید بین مسکو و دهلی نو می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گزارش‌ها حاکیست که سفر آتی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به هند ممکن است مسیر فروش سامانه‌های اس-۵۰۰ و یا حتی اس-۵۵۰  را هموار کند. اگر این مذاکرات موفق باشد، هند اولین کشو خارجی است که به سامانه اس-۵۰۰ دست می‌یابد.

آماده‌سازی‌ها برای سفر پوتین به هند در جریان است و تاریخ دقیق این سفر به‌زودی منتشر می‌شود.

«آلکساندر میخائیف» مدیر شرکت دولتی تسلیحاتی «روسوبورون اکسپورت» روسیه چندی قبل گفته بود، مذاکراتی میان مسکو با هفت کشور از منطقه غرب آسیا، حوزه آسیا اقیانوسیه و آفریقا برای فروش اس-۴۰۰ در جریان است.

انتشار خبرها درباره آغاز روند فروش اس-۴۰۰ روسیه به هند در شرایطی انجام شده که طی سال‌های گذشته فشارهای واشنگتن به دیگر کشورها برای ممانعت از خرید تسلیحات و سامانه‌های روسی خبرساز بوده است.

«وندی شرمن» قائم مقام وزارت خارجه آمریکا در جریان سفر چندی قبل به دهلی نو خرید سامانه اس-۴۰۰ را «خطرناک» خواند و مدعی شد که چنین کاری «به نفع هیچ کسی نیست.»

این مقام ارشد آمریکایی افزود: «ما می‌خواهیم درباره مسیر پیش رو و رایزنی‌ها بین کشورهایمان بسیار فکور باشیم و من امیدوارم که ما بتوانیم مشکلات درباره این موضوع (خرید اس-۴۰۰ هند از روسیه) را حل بکنیم.»

طبق گزارش‌های قبلی رسانه‌های روسی، هند به رغم هشدار دولت‌های مکرر ایالات متحده درباره احتمال اعمال تحریم‌های کاتسا در صورت پیش بردن توافق اس-۴۰۰، این کشور (هند) همچنان به این توافق (برای خرید اس-۴۰۰ از روسیه) متعهد باقی مانده است».

به رغم فشارهای دولت‌های جمهوریخواه و دموکرات  آمریکا درباره فروش سامانه اس-۴۰۰، هند بارها اعلام کرده که به این سامانه پدافندی نیاز دارد. برخی علت این اقدام هند را تقابل با چین عنوان می‌کنند./فارس

 رزمایش هوایی بزرگ هند و فرانسه و آغاز به‌روزرسانی رافال‌های هند

رسانه‌ها از به‌روز رسانی ناوگان جنگنده‌های رافال هند و برگزاری رزمایش هوایی هند با فرانسه با مشارکت انواع جنگنده‌ها از جمله «میراژ-2000» و «سوخو-30» خبر دادند.

رزمایش هوایی بزرگ هند و فرانسه و آغاز به‌روزرسانی رافال‌های هند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از برگزاری رزمایش بزرگ هوایی هند و فرانسه و شروع به روزرسانی ناوگان جنگنده‌های «رافال» نیروی هوایی هند خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، نیروهای هوایی هند و فرانسه روز یکشنبه یک رزمایش بزرگ هوایی را با مشارکت انواع جنگنده‌ها به اجرا گذاشتند. نیروی هوایی هند در این رزمایش جنگنده‌های «سوخو-۳۰»، «جاگوار» را به پرواز درآورد و نیروی هوایی فرانسه نیز جنگنده‌های «میراژ-۲۰۰۰»  و رافال خود را در این رزمایش بزرگ به پرواز درآورد.

از سویی دیگر، رسانه‌های هندی از آغاز به‌روزرسانی ناوگان جنگنده‌های رافال هند خبر دادند. به نوشته وبگاه شبکه خبری «ان دی تی وی» نیروی هوایی هند با دریافت ۳۰ فروند هواپیمای جنگی رافال از فرانسه، از ژانویه ۲۰۲۲ به‌روزرسانی ناوگان جنگنده‌های فرانسوی خود را با پیشرفت‌های ویژه هند آغاز خواهد کرد.

منابع آگاه دولت هند گفتند که یک تیم سطح بالا از افسران نیروی هوایی هند در فرانسه برای ارزیابی عملکرد این هواپیما در یک پایگاه هوایی مستقر هستند. این هواپیما به تمام درخواست‌های هند مجهز شده است. پس از تایید و پذیرش این جنگنده‌ها از سوی افسران ارتش هند، ارتقا ناوگان رافال از ژانویه سال آینده آغاز می‌شود.هند در حال حاضر حدود 30 فروند از این هواپیماها را دریافت کرده است و سه فروند دیگر نیز در ۷ تا ۸ دسامبر وارد کشور خواهند شد.

طبق برنامه قرارداد هر ماه، ۳ تا ۴ رافال هندی به استانداردهای جدید ارتقا می‌یابد. به روز رسانی این هواپیما در ایستگاه نیروی هوایی «آمبالا» در هند انجام خواهد شد. نیروی هوایی هند نیز پس از آموزش پرسنل خود در فرانسه، آموزش خلبانان خود را بر روی هواپیما در داخل کشور آغاز کرده است. هند اکنون در حال برنامه ریزی برای دستیابی به ۱۱۴ هواپیمای جنگنده چند منظوره رافال است.

نیروی هوایی هند در تقابل با جنگنده‌های پیشرفته نیروی هوایی چین از جمله «جی-۲۰» قصد تقویت خود را دارد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: هند سامانه اس 500 ناوگان جنگنده نیروی هوایی هند رزمایش هوایی هند و فرانسه اس ۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • درخواست عجیب فرانسه از یونان
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه
  • علی‌اف: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان علیه آذربایجان هستند