Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام دکتر«حسن بهرام‌نیا» به عنوان اولین استاندار ایلام در دولت سیزدهم از کابینه رای اعتماد گرفت.

بهرام‌نیا دارای دکتری برنامه‌ریزی جغرافیای شهری است که نمایندگی مردم نهاوند در دوره‌ی دهم مجلس شورای اسلامی و عضویت در کمیسیون انرژی ، معاونت سیاسی و امنیتی استانداری ایلام   و سرپرست مهندسی و ساختمان طرح سلمان شرکت نفت را در کارنامه‌ی خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون با احتساب دوره سرپرستی حجت‌الاسلام رحمانی در سال ۱۳۸۸،  ۲۲ نفر بر مسند استانداری ایلام تکیه زده‌اند.

اسامی استانداران و مدت مأموریت آنها به شرح زیر است؛

۱. سیداسدالله امیرقهرمانی دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۱۳۵۸.۲.۵ تا ۵۸.۷.۱ ‌به مدت ماه استاندار ایلام بوده است .

۲. ‌کیومرث‌ فرجاد دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۵۸.۷.۲ تا ۵۹.۵.۱ به مدت ۱۰ ماه بر کرسی استانداری تکیه زده است .

۳. ‌اصغر ‌ابراهیمی دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۵۹.۵.۱ تا ۶۰.۳.۲۵ به مدت ۱۱ ماه نماینده دولت در استان بوده است .

۴. ‌اکبر ‌ترکان دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۶۰.۱.۴ تا ۶۲.۵.۴ به مدت ۲۵ ماه مدیریت ارشد استان را در دست داشته است .

۵. عبدالرضا هاشم‌زایی دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ‌۶۲.۵.۴ تا ۶۳.۴.۱۳ به مدت ۱۱ ماه در استانداری ایلام خدمت کرده است .

۶. زین‌العابدین یوسفی‌عطائی دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۶۳.۱۲.۴ تا ۶۴.۷.۴ به مدت ‌۱۵ماه استاندار ایلام بوده است .

۷. ‌سیدکاظم میرولد دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۶۴.۷.۴ تا ۶۷.۱۲.۲۹ به مدت ۳۲ ماه به عنوان استاندار سکان مدیریت استان را در دست داشته است .

۸. ‌احمد حسینی دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۶۷.۳.۳۰ تا ۶۹.۶.۳۰ به مدت ۲۹ ماه استاندار ایلام بوده است .

۹. یحیی محمدزاده دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۶۹.۹.۳ تا ۷۲.۱۲.۲۳ به مدت ۴۰ ماه به عنوان استاندار ایلام فعالیت کرده است .

۱۰. ‌علی‌اکبر شعبانی‌فرد دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۷۲.۱۲.۲۳ تا ۷۶.۷.۱۵به مدت ۴۳ ماه در کسوت استانداری ایلام خدمت کرده است .

۱۱.     ‌عبدالمحمد زاهدی دارای مدرک کارشناسی ارشد از تاریخ ۷۶.۸.۷تا ۷۹.۵.۱۶ به مدت ۳۳ ماه مدیر ارشد دولت در استان بوده است .

۱۲. ‌محمود زمانی‌قمی دارای مدرک کارشناسی ارشد از تاریخ ۷۹.۷.۳ تا ۸۲.۶.۶ استاندار ایلام بوده است .

۱۳. کریم شورانگیز دارای مدرک کارشناسی ارشد از تاریخ ۸۲.۶.۶ تا ۸۳.۷.۲۸ به مدت ۱۳ ماه و ۲۲ روز ردای استانداری ایلام را بر تن کرده است .

۱۴. ‌سیدمحمد احمدی دارای مدرک دکتری از۸۳.۷.۲۸ تا ۸۴.۹.۱۱ به مدت ۱۳ ماه و ۱۲ روز استاندار ایلام بوده است.

۱۵.   ‌علی محمد آزاد دارای مدرک کارشناسی ارشد از تاریخ ۸۴.۹.۱۱ تا ۸۷.۴.۱۲ اولین استاندار بومی ایلام بوده است .

۱۶. میرمحمد غراوی دارای مدرک کارشناسی ارشد از تاریخ ۸۷.۴.۱۲ تا ۷۷.۷.۲۰ به مدت یک سال و سه ماه و ۸ روز آخرین استاندار دولت نهم در ایلام بوده است .

۱۷. ‌حجت‌الاسلام والمسلمین صحبت‌الله رحمانی دارای مدرک حوزوی سطح دو از تاریخ ۸۸.۷.۲۰ تا ۸۸.۱۰.۱۲ به مدت ۲ ماه و ۲۸ روز سرپرست استانداری ایلام بوده است .

۱۸. مجتبی اعلایی دارای مدرک کارشناسی از تاریخ ۸۸.۱۰.۱۳ تا ۹۱.۱۰.۸ به مدت ۱۹ ماه و ۱۰ روز استاندار ایلام بوده است.

۱۹. محمود عباس‌زاده مشکینی‌ دانشجوی دوره‌ی دکتری که از تاریخ ۱۰ آبان سال۱۳۹۱ تا ۲۷ مهر ۱۳۹۲ استاندار ایلام بوده است.

۲۰. محمدرضا مروارید همزمان با روی کار امدن دولت تدبیر و امید از هیئت دولت رای اعتماد گرفت و از ۲۷ مهر ۱۳۹۲ تاکنون استاندار ایلام است.

۲۱. قاسم سلیمانی‌دشتکی نیز از ۳ مهر ۱۳۹۶  تا ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ استانداری ایلام را بر عهده داشت.

۲۲. محمد نوذری نیز بعد از کمتر از یک ماه سرپرستی استانداری ایلام ،  در ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ به عنوان آخرین استاندار دولت تدبیر و امید در ایلام انتخاب شد و امروز با انتخاب بهرام‌نیا، ماموریت نوذری نیز پایان یافت.

در هجدهم فروردین‌ماه سال ۱۳۵۳، طبق مصوبه هیئت‌وزیران، فرمانداری کل ایلام مشتمل بر فرمانداری‌های ایلام، بدره، دهلران و مهران از استان کرمانشاه منتزع و به استان ارتقاء یافت.

 استان ایلام دارای ۱۲ شهرستان است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی منطقه ایلام حسن بهرام نیا استاندار ایلام بوده استانداری ایلام تاریخ ۸ تاریخ ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • دیدار استاندار ایلام با خانواده شهید فیضی زاده