Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی عصر یک شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب با بیان اینکه قدرت‌های بزرگ در تلاشند از طریق انتقال فرهنگ ممالک دنیا را تصاحب کنند و با این طریق جوانان آن ممالک را از غیرت و معنویت تهی کنند.

امام جمعه شهرستان بناب تصریح کرد: افزایش آمار طلاق، جدایی خانواده‌ها، افزایش اعتیاد، افزایش بزهکاری و بدحجابی نشانه‌های انتقال فرهنگ‌های غربی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام باقری بنابی با اذعان به اینکه متأسفانه فرهنگ ما نیز از فرهنگ اجانب متأثر شده است و با ابزارهای شیطانی فرهنگ ما را احاطه کرده‌اند؛ افزود: باید تلاش کنیم و با ترویج دین مبین اسلام از گمراهی جوانان به سمت فرهنگ‌های منحط غربی جلوگیری کنیم.

وی اظهار کرد: امروزه فرهنگ حرف اول را در مسائل اجتماعی می‌زند و تمام قدرت‌های بزرگ دنیا در صدد این هستند که فرهنگ خود را به جوامع تزریق کنند.

ضرورت پرداخت نیم درصد درآمد شهرداری به کتابخانه ها

این گزارش حاکی است، فرماندار بناب نیز در این جلسه گفت: کتابخانه های شهرستان بناب متأسفانه از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند و بایستی به وضعیت این کتابخانه ها رسیدگی شود.

شهریار فتحی با گرامیداشت هفته کتاب خاطرنشان کرد: کتابخانه های شهرستان در نقاط پرتردد و شلوغی قرار گرفته‌اند که امکان مطالعه را از کتابخوان ها گرفته است و جا دارد برای مطالعه مردم فضای آرامی را مهیا کنیم.

نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب با انتقاد از عدم پرداخت نیم درصد بودجه شهرداری به کتابخانه های عمومی تصریح کرد: علیرغم اینکه این موضوع یک قانون است ولی شهرداری همکاری لازم را نداشته و این در حالی است که می‌شود با پرداخت به موقع این نیم درصد خیلی از مشکلات کتابخانه های عمومی شهرستان را برطرف کرد و امیدواریم شورا و شهرداری با پرداخت نیم درصد بودجه شهرداری در رفع مشکلات کتابخانه های عمومی شهرستان تسریع کنند.

فتحی در ادامه با تبریک هفته بسیج یادآور شد: در طول ۴۳ سال گذشته هر جا خدمت بی منتی بوده است، بسیجیان حضور پررنگی در آن داشته‌اند.

راه اندازی و ایجاد دکه به بهانه درآمدزایی برای یک اداره ممنوع

برپایه این گزارش، فرمانده نیروی انتظامی بناب نیز در این جلسه از ایجاد و افزایش قارچ گونه دکه‌های اغذیه فروشی در میادین شهر به شدت انتقاد کرد.

سرهنگ سهراب شفقی با انتقاد از رشد قارچ گونه دکه‌ها در مبادی ورودی شهر و میادین گفت: نباید به هر قیمتی چهره شهر را زشت کنیم و قرار نیست به خاطر درآمدزایی برای یک اداره چهره و نمای ورودی شهر را مخدوش کنیم و از ارگان‌های مربوطه تقاضا دارم هرچه سریع‌تر نسبت به عدم صدور مجوز و جمع آوری دکه‌های موجود اهتمام لازم را داشته باشند.

این افسر انتظامی با بیان اینکه برگزاری هرگونه کنسرت و مراسم عروسی در تالارهای شهرستان بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان ممنوع است؛ تصریح کرد: برخی از این تالارها قبح شکنی را تا حدی پیش برده‌اند که در صدد برگزاری مراسمات مختلط در این تالارها نیز هستند.

شفقی در ادامه اذعان کرد: اگر برای برگزاری مراسمات در تالارها اجازه داده شده، لازم است ترتیبی اتخاذ شود که مساجد شهرستان نیز برای برگزاری مجالس ترحیم با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی باز شوند.

فضای مجازی شهرستان بناب باید کنترل شود

نایب رئیس شورای اسلامی شهر بناب نیز در این جلسه گفت: باید ستادی به نام ستاد کنترل فضای مجازی در شهرستان بناب تشکیل شود.

بر اساس این گزارش، ناصر بزاز بنابی با بیان اینکه فضای مجازی شهرستان از کنترل خارج شده است، افزود: لازم است نسبت به کنترل فضای مجازی شهرستان اقدام شود.

وی تصریح کرد: در تمام دنیا فضای مجازی محدود و در حال کنترل است ولی در ایران هیچ محدودیتی برای کنترل آن وجود ندارد و از این طریق به اشخاص توهین شده و علیه آنها دروغ پراکنی صورت می‌گیرد در حالی که هیچ برخوردی با افراد خاطی صورت نمی‌گیرد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر بناب در ادامه خواستار تشکیل ستادی برای کنترل فضای مجازی شد.

بزاز بنابی همچنین در خصوص بحث دوچرخه سواری بانوان نیز اذعان کرد: دوچرخه سواری بانوان نباید در ملأعام صورت گیرد و بایستی محلی برای دوچرخه سواری بانوان به صورت سرپوشیده در نظر گرفته شود.

کد خبر 5357509

منبع: مهر

کلیدواژه: بناب طلاق اعتیاد فرمانداری بناب هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر زلزله بسیج آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه کتاب و کتابخوانی عکس استانها آلودگی هوا لیگ برتر فوتبال ایران زمین لرزه عمومی شهرستان شهرستان بناب کتابخانه ها فضای مجازی نیم درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند