Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور چین و ایران با حضور "حامد فروزان "مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، " علی رستمی"، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و "شو چی سونگ "رئیس دفتر بازرگانی چین برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کارورفاه اجتماعی، فروزان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی موجود در کشور گفت: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مجموعه‌های اقتصادی بزرگی داریم که بخش‌های مهم اقتصادی کشور را مدیریت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعاتی که دراین وزارتخانه پیگیری می‌کنیم علاوه بر موضوعات اقتصادی، در حوزه‌های تامین اجتماعی، تعاون، اشتغال، کارآفرینی و مهارت آموزی و. است، اما امروز مشخصا به موضوعات اقتصادی می‌پردازیم و مایل به رشد و ارتقای روابط در زمینه‌های اقتصادی هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت‌های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی تشریح کرد: شستا بزرگترین مجموعه اقتصادی کشور است. ما می‌خواهیم همکاری و سرمایه گذاری‌های مشترک میان شستا و هلدینگ‌های تابعه در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، گروه‌های ساخت و زیرساخت، بخش دار، بخش سیمان، بخش معدنی، حوزه گردشگری، حمل و نقل‌های ریلی، دریای و هوایی و موضوعات مالی و سرمایه گذاری محقق شود.
مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به عزم شستا در افزایش همکاری با هلدینگ‌های اقتصادی کشور چین افزود: این که از مدیران هلدینگ‌های اقتصادی مجموعه شستا خواستیم در این جلسه حاضر شوند نشان دهنده تمایل و علاقه ما برای بالا بردن سرعت گسترش روابط است. امیدواریم از توانمندی و ظرفیتی که سفارت جمهوری خلق چین در ایران دارد استفاده کنیم تا این روابط و مناسبات تجاری گسترش پیدا کند و برخی مسائلی که فی ما بین وجود دارد حل شود.
وی افزود: باید این جلسه یک جلسه عملیاتی باشد و نتایج خوبی از آن حاصل شود. بدیهی است روابط تنگاتنگی بین چین و ایران و جود دارد و باید مباحث ما فنی، عملیاتی، اقتصادی و نتیجه بخش باشد. از سفیر محترم جمهوری خلق چین در ایران دعوت می‌کنیم از ظرفیت‌های اقتصادی موجود در کشور و مشخصا شستا بازدید داشته باشند. یک نشست نیز با موضوعات بانکی و حضور مدیران بانکی وزارتخانه با سفارت خواهیم داشت که بتوانیم خط تبادل مالی فی مابین ایران و چین را پیگیری و حل کنیم.
فروزان با اشاره به موضوعات مطرح شده ازجانب رئیس دفتر بازرگانی چین اظهار داشت: در این جلسه مشخص شد که مدیران ما در طرح و پیگیری مسائل بسیار جدی هستند. پیشنهاداتی هم که ارائه شد پیشنهادات عملی وا جرایی است و مسائلی هم که مطرح شد مسائل واقعی هست. انتظار داریم در مدت کوتاهی دوستان ما درسفارت چین برای حل این مسائل تلاش کنند و پاسخ این مسائل را ارائه دهند. زمان برای ما خیلی مهم است و از طولانی بودن مذاکرات و گفتگو‌ها استقبال نمی‌کنیم. جلسات بعدی هم با موضوعات عملیاتی و با حضور افرادی که می‌توانند مسائل را حل کنند برگزار شود. امیدواریم حضور فعالان اقتصادی دو کشور در اسرع وقت گسترش یابد.
علی رستمی مدیرعامل شستا نیز در این نشست با اشاره به توان بالقوه شستا در سرمایه گذاری و ایجاد پروژه‌های عظیم اقتصادی گفت: شستا یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های اقتصادی و سرمایه گذاری ایران محسوب می‌شود. این هلدینگ متعلق به سازمان تامین اجتماعی است که ۵۰ درصد از جمعیت مردم ایران عضو این صندوق هستند. در واقع بزرگ‌ترین صندوق تامین اجتماعی در ایران محسوب می‌شود که دارای ۸ هلدینگ سرمایه گذاری صنعتی و اقتصادی است.
وی با اشاره به برنامه ریزی‌های شستا در ایجاد پروژه‌های کلان اقتصادی افزود: در شستا عددی بالغ بر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری، برنامه ریزی شده است که هم اکنون بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان پروژه در دست احداث داریم. مهم‌ترین موضوع پروژه‌های شستا که در جلسه امروز مطرح می‌شود بحث پروژه‌های توسعه‌ای شستا است.
وی افزود: نزدیک به ۱۰ میلیارد یورو پروژه در شستا برنامه ریزی شده است که می‌خواهیم در اجرای آن از ظرفیت و توان شرکت‌های فعال اقتصادی جمهوری خلق چین استفاده کنیم. این ۱۰ میلیارد یورو بیشتر در حوزه پتروشیمی است و علاقه مندیم که از ظرفیت ایجاد شده و ابتکار عملی که دولت جمهوری خلق چین در توافقنامه ۲۵ ساله بین ایران و چین به خرج داده است، بهره‌مند شویم. مشخصا در خواست داریم برای بهره برداری از توان فنی، مالی و اجرایی شرکت‌های چینی وارد مذاکره شده و موضوعات همکاری را پیش ببریم. موضوعات سرمایه گذاری شده در پتروشیمی موضوعاتی است که تماما مورد نیاز کشور چین است و جزو واردات این کشور است.
رئیس دفتر بازرگانی چین در این جلسه با اشاره به اراده جدی موجود بین شرکت‌های چینی و شرکت‌های ایرانی در افزایش مناسبات و همکاری‌ها گفت: دیدار مدیران هلدینگ‌های اقتصادی شستا و گفتگو با آن‌ها برای من مشخص کرد که طرف ایرانی برای همکاری با جمهوری خلق چین اهمیت قائل است. ما نیز تمایل داریم همکاری چین و ایران را توسعه دهیم. این امر را وظیفه خود می‌دانم و امیدوار هستیم در آینده بتوانیم مناسبات خود را با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران و مجموعه شستا گسترش دهیم.
وی با اشاره به طرح موضوعات و مسائل همکاری و پیشنهادات سرمایه گذاری در این جلسه افزود: من تمام نظرات و پیشنهادات را مکتوب و نکته‌ها را ثبت کردم. امروز بعد از شنیدن این پیشنهادات اعتقاد دارم می‌توانیم همکاری فی مابین را توسعه دهیم. مجموعه شستا با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین مجموعه‌های اقتصادی در ایران است. تمایل شستا در همکاری با شرکت‌های چینی را کاملا درک می‌کنم.
وی با اشاره به پرتفوی متنوع شستا گفت: دوستان ایرانی برای همکاری چین و ایران هم درسطح دولتی و هم شرکتی پیشنهاد‌های مشخصی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به صنایع مشترک و همچنین سایر صنایع اشاره کرد. این همکاری می‌تواند در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، سرمایه گذاری مشترک، تامین مالی و ... باشد. این همکاری هم اکنون نیز وجود دارد و شرکت‌های شستا در ارتباط کاری با شرکت‌های چینی نیز فعالیت‌هایی دارند.
رئیس دفتر بازرگانی چین تصریح کرد: من از پیشنهادات مطرح شده در این جلسه استقبال می‌کنم و اعتقاد دارم با همکاری دولت ایران این پیشنهادات را می‌توان به طور جدی پیگیری و اجرایی کرد. اگرچه در حال حاضر برخی مشکلات برای همکاری فی مابین وجود دارد، اما تمایل دولت‌ها و مردم جمهوری اسلامی ایران و کشور چین بر استحکام روابط است.
وی افزود: پس از این جلسه محتوای جلسه را مجددا به دقت بررسی می‌کنم و پیشنهادات و نظرات ارائه شده را به شرکت‌ها و مجموعه‌های اقتصادی در چین انتقال می‌دهم تا زمینه همکاری بیشتری فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فروزان اقتصادی وزارت تعاون هلدینگ های اقتصادی کار و رفاه اجتماعی جمهوری خلق چین تامین اجتماعی شرکت های چینی سرمایه گذاری وزارت تعاون چین و ایران کشور چین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • «سیاوش عبدی» مشاور مدیرعامل، مدیر گروه روابط‌عمومی و حوزه مدیرعامل شد
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود