Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@23:23:59 GMT

با این دمنوش‌ به جنگ سرماخوردگی بروید

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۳۲۹۸

با این دمنوش‌ به جنگ سرماخوردگی بروید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، آویشن از نظر طب سنتی، طبعی گرم و خشک دارد. آویشن را به صورت تازه یا خشک و پودر شده در انواع غذاها مصرف می‌کنند. دمنوش آویشن یا چای آویشن، نوشیدنی سالمی است که از دَم کردن آویشن تهیه می‌شود. این دمنوش حاوی خواص آویشن و بسیار مفید است.

خواص دمنوش آویشن

مصرف دمنوش آویشن به هضم غذا، رفع درد شکم و نفخ کمک بسزایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آویشن ضد سرفه، خلط‌آور و در درمان برونشیت و آسم موثر است. استفاده از دمنوش آویشن، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی را بهبود می‌بخشد.

نسخه‌ای گیاهی برای درمان سردرد

این دمنوش آرام‌بخش، خواب‌آور، تقویت کننده حافظه، ضد میگرن، سردرد و سرگیجه است.

تاثیر دمنوش آویشن بر دستگاه قلبی - عروقی

مصرف دمنوش یا چای آویشن سبب رفع تپش قلب می‌شود و درد مفاصل‌تان را آرام می‌کند. اگر دچار درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و سیاتیک هستید دمنوش یا چای آویشن را بنوشید. حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی مفید است.

پوست صورت‌تان را با بخور آویشن سفید کنید

بخور آویشن، برای سفید شدن پوست صورت استفاده می‌شود. همچنین مصرف آویشن برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.

طرز تهیه دمنوش آویشن

برای تهیه دمنوش آویشن، یک قاشق مرباخوری آویشن خشک شده را داخل ۲ لیوان آب جوش بریزید. قوری را روی شعله غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد؛ سپس به مقدار دلخواه، عسل به آن اضافه و میل کنید. همچنین می‌توانید موقع دم‌کشیدن، به آن لیمو عمانی نیز بیفزایید.

موارد منع مصرف آویشن

مصرف زیاد آویشن یا عصاره آن در دوران بارداری می‌تواند احتمال سقط جنین را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه شده که خانم‌های باردار از مصرف این گیاه خودداری کنند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، مشخص شده است که آویشن می‌تواند روند انعقاد خون را به تاخیر بیندازد. بنابراین افرادی که عمل جراحی در پیش دارند، از ۲ هفته قبل از عمل جراحی نباید آویشن استفاده کنند.

مصرف آویشن به مبتلایان به اختلالات غده تیروئید نیز توصیه نمی‌شود. همچنین برخی اشخاص ممکن است به آویشن و فرآورده‌های آن حساسیت داشته باشند. در این صورت نباید از این گیاه به صورت خوراکی یا موضعی استفاده کنند.

در مصرف دمنوش آویشن، نباید افراط شود. رعایت این نکته در افراد گرم مزاج اهمیت بیشتری دارد.

کد خبر 638742 برچسب‌ها چای نوشیدنی گرفتگی عضله بیماری - میگرن گیاه دارویی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: چای نوشیدنی گرفتگی عضله بیماری میگرن گیاه دارویی دمنوش آویشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

دیگر خبرها

  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود