Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان منطقه آزاد در بازدید از واحد کار آفرینی و توانمند سازی ترمه با تاکید بر نقش مهم این مجموعه در بازار رقابت و عرضه محصولات تولیدی با قیمت عمده به مشتریان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. محمدرضا لواسانی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش عصر یکشنبه ۳۰ آبان، در بازید از واحد کارآفرینی و توانمند سازی ترمه؛ در جریان سطح فعالیت این مجموعه قرار گرفت و گفت: حضور واحد کار آفرینی و توانمند سازی ترمه در بازار رقابت، عرضه کالا‌های تولیدی با کیفیت و طراحی ویترین غرفه برای عرضه برند ایرانی و شیوه جذب نیرو‌های توانمند مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا لواسانی با تاکید بر رونق کالا‌های تولیدی واحد کار آفرینی و توانمند سازی ترمه، اظهار داشت: با هدف خصوصی سازی این مجموعه و ارائه کالا‌های تولیدی با نرخ عمده به مشتریان می‌توان گام‌های موثری در این زمینه برداشت.

به گفته لواسانی برای رونق بخشیدن به کالا‌های تولیدی واحد کار آفرینی و توانمند سازی ترمه یکی از فعالان این حوزه به عنوان پیمانکار انتخاب خواهد شد.

وی با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش با حمایت از "کسب و کار‌ها به ویژه کار آفرینان" با در اختیار گذاشتن غرفه استیجاری ارزان قیمت به مدت شش ماه و انعقاد قرارداد حمایتی ۴۰ درصدی، رونق و توسعه کسب و کار این واحد را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و در صورت عدم توانایی، غرفه مورد نظر پس گرفته خواهد شد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش بر لزوم اهمیت درج برند ایرانی در کالا‌های تولیدی، افزود: درصد قابل توجهی از ساکنان کیش تمایل به خرید کالای ایرانی تولید شده در کیش دارند.

محمدرضا لواسانی اظهار داشت: لازمه توسعه و برند سازی هر کسب و کاری مستلزم تلاش مضاعف و عرضه محصولات تولیدی به قیمت عمده به مصرف کنندگان است و این مهم سبب رونق کسب و کار و جذب شمار زیادی از مشتریان می‌شود.

لواسانی در بازدید از این واحد در جریان مشکلات ارسال کالا‌های تولیدی به سرزمین اصلی قرار گرفت و گفت: طی هماهنگی‌های لازم با گمرک، ارسال کالا‌های تولیدی به سرزمین اصلی تسهیل می‌شود.

وی با بیان این که واحد کار آفرینی و توانمند سازی ترمه برای عرضه هنر‌های دستی خود به عنوان سوغاتی کیش باید نسبت به ایجاد غرفه در فرودگاه و ارتباط موثر با هتل‌های پر تردد اقدام کند، خاطر نشان کرد: با شناسایی جامعه هدف می‌توانید در عرضه کالا‌های صنایع دستی گام‌های موثری بردارید.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به این که مجموعه مهنورا محل مناسبی برای عرضه هنر‌های دستی نیست، تاکید کرد: سازمان منطقه آزاد کیش غرفه‌ای با قیمت مناسب در فرودگاه برای عرضه هنر‌های دستی اختصاص خواهد داد چرا که شمار زیادی از مسافران، صنایع دستی را به عنوان سوغاتی به شهر خود می‌ببرند.

محمدرضا لواسانی کار‌های تولیدی این واحد تولیدی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: عرضه کالا‌های تولیدی با قیمت مناسبی عرضه می‌شود و غرفه‌ای نیز در نمایشگاه‌های آتی برای عرضه هنر‌های دستی اختصاص خواهد یافت.

گفتنی است با استفاده از شبکه سازی ۱۹۱ منازل، هنر‌های دستی در ۳۲ رشته توسط بانوان انجام می‌شود و تمام کالا‌های تولیدی در نمایشگاه مهنورا به فروش می‌رسد.

همچنین "تولید پوشاک، پوست بافی، پوست دوزی، گلابتون دورزی، حصیر بافی و زیور آلات، جواهر دوزی، رزین دوزی و ... " از فعالیت‌های مجموعه کار آفرینی و توانمند سازی ترمه است که به کشور‌های ترکیه نیز صادر می‌شود.

در این بازدید معاونان، و برخی از مدیران سازمان منطقه آزاد کیش حضور داشتند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش کیش منطقه آزاد محمدرضا لواسانی بازار رقابت سرپرست سازمان منطقه آزاد سازمان منطقه آزاد کیش محمدرضا لواسانی کالا های تولیدی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد