Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:18:15 GMT

نرخ بیکاری چین زیر پنج درصد ماند

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۴۷۱۹

نرخ بیکاری چین زیر پنج درصد ماند

نرخ بیکاری دومین اقتصاد بزرگ جهان در کمترین سطح سه سال اخیر قرار دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، نرخ بیکاری چین در ۱۲ ماه منتهی به اکتبر در شرایطی به ۴.۹ درصد رسیده است که در مقایسه با بازه مشابه منتهی به ماه قبل، نرخ بیکاری در این کشور تغییری نیافته است. این نرخ بیکاری که ۰.۱ درصد کمتر از برآورد قبلی کارشناسان است، کمترین نرخ بیکاری ثبت شده در این کشور در سه سال اخیر محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این مدت نرخ بیکاری جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله با ۰.۴ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به ۱۴.۲ درصد رسید. نرخ بیکاری شهرهای بزرگ که در بردارنده متوسط نرخ بیکاری در ۳۱ شهر بزرگ چینی است نیز طی این مدت به ۵.۱ درصد رسید.  

میزان اشتغال زایی در نیمه نخست امسال حدود ۱۱.۳ میلیون بوده و به نظر می رسد تحقق ایجاد ۱۵ میلیون شغل تا پایان امسال چندان دور از دسترس نباشد.   

متوسط نرخ بیکاری در چین در بازه زمانی ۲۰۰۲ تا ۲۰۲۱ معادل ۳.۸۴ درصد بوده است که بالاترین نرخ بیکاری ثبت شده مربوط به فوریه ۲۰۲۰ با ۶.۲ درصد و پایین‌ترین نرخ ثبت شده نیز متعلق به اکتبر ۲۰۱۷ با ۳.۹ درصد بوده است.

از سوی دیگر نرخ بیکاری در دیگر اقتصاد سرزمین چین یعنی هنگ کنگ کاهشی بوده است و نرخ بیکاری تا پایان ۱۲ ماه منتهی به اکتبر با ۰.۲ درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه ماه گذشته به ۴.۳ درصد رسیده است.

طی این مدت شمار افراد بیکار هنگ کنگی با ۸۸۰۰ نفر کاهش به ۱۷۱ هزار و ۹۰۰ نفر رسیده و این در حالی است که با افزایش ۸۵۰۰ نفری شمار شاغلان، اکنون سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این کشور شاغل هستند.

متوسط نرخ بیکاری در هنگ کنگ در بازه زمانی ۱۹۸۱ تا ۲۰۲۱ معادل ۳.۴۲ درصد بوده است که بالاترین نرخ بیکاری ثبت شده مربوط به آوریل ۲۰۰۲ با ۸.۵ درصد و پایین‌ترین نرخ ثبت شده نیز متعلق به مارس ۲۰۰۵ با ۱.۰ درصد بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین نرخ بیکاری درصد بوده ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی قرار دارد، «سید محمد مولوی» است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد، خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

انتخابات باشکوهی برگزار شد و علیرغم اینکه معاندین با استفاده از رسانه‌های خود جریان‌سازی گسترده‌ای برای عدم حضور مردم راه انداختند ولی شاهد ازدحام جمعیت رأی دهنده از همان دقایق اولیه آغاز فرآیند رأی بودیم و قطعاً وقتی مجلس شورای اسلامی با چنین پشتوانه مردمی تشکیل می‌شود، مجلسی فراجناحی و انقلابی خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

هر موضوع بنا به اقتضای زمان و نیاز مردم باید مورد پیگیری قرار گیرد و در شرایط فعلی باید اقتصاد مهم‌ترین اولویت کشورمان باشد؛ رهبر معظم انقلاب نیز طی سال‌های گذشته برای نامگذاری شعار سال بر موضوعات اقتصادی به ویژه در زمینه تولید تاکید کرده‌اند.

ضرورت دارد به همه شاخه‌های اقتصادی از جمله اقتصاد آموزش، اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد ورزش، اقتصاد پژوهش و … توجه شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ابتدا بیکاری باید رفع شود ولی رفع آن بدون آسیب شناسی عملاً میسر نیست. یکی از موارد بیکاری مربوط به حوزه کشاورزی است که چنانچه مشکلات کشاورزان رفع شود برای حجم بالایی از جوانان جویای کار اشتغالزایی صورت می‌گیرد. از سوی دیگر شهرهایی همچون آبادان که صنایع دارند، باید طرح‌های صنعتی مانند پالایشگاه دوم که به مرحله اجرا نرسیده سریع‌تر عملیاتی شود.

کد خبر 6078915

دیگر خبرها

  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال