Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران HSEE ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران(ایمپاسکو) و هیات همراه با هدف بررسی فعالیت‌های انجام شده در حوزه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی (HSEE) شرکت ماهان سیرجان در معدن شماره 5 گل گهر، از این شرکت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، در این بازدید ابتدا هیات مذکور از سایت معدن و کارگاه‌های پیمانکاران بازدید و سپس در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل شرکت ماهان سیرجان، مدیر HSEE سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، مدیران بخش‌های مختلف عملیات و HSEE معدن و نمایندگان پیمانکاران شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توسعه فراوری صنایع و معادن ماهان سیرجان در این جلسه گفت: حضور و بازدید مدیران در هر زمینه‌ای باعث پیشرفت و اعتلای آن مجموعه می‌شود.

مهدی بهرامی افزود: شرکت توسعه فراوری صنایع و معادن ماهان سیرجان در حوزه بهداشت، ایمنی ، محیط زیست و انرژی (HSEE) پیشرفت‌های خوبی را با همراهی مدیران ایمنی ایمیدرو و مجموعه مجتمع سنگ‌آهن سیرجان داشته که امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

در ادامه، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در معدن شماره 5 گل‌گهر توسط نماینده دستگاه نظارتی مجتمع سنگ آهن سیرجان ارائه شد و نداشتن حادثه شدید انسانی در دو سال گذشته معدن شماره 5 گل گهر را از نکات حائز اهمیت و قابل توجه عنوان کرد.

امیر ولدخانی مدیر HSEE ایمیدرو و پرهام خواجه پور مدیر HSEE شرکت تهیه و تولید مواد معدنی نیز با قدردانی از فعالیت‌های انجام شده در معدن 5 گل گهر و توجه مدیران ارشد شرکت ماهان سیرجان به حوزه HSEE، این حضور و توجه را سبب افزایش کیفیت جنبه‌های HSEE در معدن دانستند و پیشرفت این شرکت را در حوزه ایمنی چشمگیر عنوان کردند.

این گزارش حاکیست: شرکت توسعه فراوری صنایع و معادن ماهان سیرجان بتازگی در ممیزی سالانه انجام شده از واحد های تابعه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با دریافت امتیاز سطح خوب و پیشرفت 18 درصدی در حوزه HSEE، حائز سطح عملکرد خوب شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرکت توسعه فراوری ماهان سیرجان انجام شده 5 گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۴۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود

مسعود ایرانی گفت: مزایده عمومی ۳۶۶ محدوده و واحد معدنی استان در مرحله بازگشایی پاکت و سپری کردن روند قانونی واگذاری به متقاضیان واجد شرایط در راستای برنامه‌های امسال اداره‌کل صمت مبنی بر تعیین تکلیف معدن‌های راکد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به فعال‌سازی ۱۳ معدن راکد استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: تعیین تکلیف ۲۷ معدن غیرفعال در کنار احیای ۱۰ واحد معدنی و معرفی ۲ بسته سرمایه‌گذاری جزو اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی افزود: محدوده‌های مزایده‌ای فاقد متقاضی نیز بر اساس ماده ۸۳ قانون معادن واگذار و برای فعال‌سازی دوباره آنها اقدام لازم انجام خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز در این نشست به وضعیت کلی واحدهای معدنی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار اداره‌کل صمت اردبیل، تعداد معدن‌های این استان ۱۸۷ مورد است که ۱۰۰ واحد معدنی فعال، ۶۴ معدن غیرفعال و تعداد ۲۳ معدن نیز در مرحله تجهیز هستند.

عباس جرجانی با بیان اینکه بیشتر معدن‌های استان اردبیل مربوط به مصالح ساختمانی است، افزود: چهار معدن آهن، یک معدن مس و ۱۰ معدن سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین واحدهای معدنی این استان هستند.

او گفت: ۱۵ درصد از حقوق دولتی که از معدن‌ها دریافت می‌شود باید بر اساس قانون بودجه به روستا یا آبادی که ماده معدنی از آنجا استخراج می‌گردد، اختصاص یابد و در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه موثر باشد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس همچنین افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن اردبیل نقش دارند، در راستای حمایت از واحدهای معدنی، پیمانکاران و مجریان را ملزم کنند که برای خرید مصالح تولیدکنندگان و معدن‌های منطقه را در اولویت قرار دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت