Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@06:46:29 GMT

گسترش اعتراض ها و آشوب کرونایی در اروپا

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۵۱۲۷

گسترش اعتراض ها و آشوب کرونایی در اروپا

به گزارش جماران، اعتراض ها به محدودیت های جدید کرونایی که از هلند به شکل خشونت باری آغاز شده بود به کشورهای جدیدی کشیده شده است.

هزاران نفر روز یکشنبه در بروکسل، پایتخت بلژیک در اعتراض به مقررات جدید وضع شده از سوی دولت برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید۱۹ به خیابان‌ها آمدند.

پلیس شمار شرکت کنندگان در این راهپیمایی را ۳۵ هزار نفر اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهپیمایان بنرهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «با هم برای آزادی»

در حاشیه این راهپیمایی، درگیری‌هایی میان برخی از معترضان با نیروهای پلیس روی داد.

بلژیک در حال حاضر دوازدهمین کشور اروپا با بیشترین شمار مبتلایان به ویروس کرونا است. تا کنون بیش از ۱ میلیون و ۵۸۱ هزار نفر در این کشور به کووید۱۹ مبتلا شده و از این میان بیش از ۲۶ هزار و پانصد نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از جمله تدابیر جدید اتخاذ شده از سوی دولت اینکه کارمندان به دورکاری تشویق می‌شوند و کودکان نیز باید از سن ۱۰ سالگی از ماسک استفاده کنند.

در همین حال، رسانه ها روز گذشته گزارش دادند که اعتراض‌ها در هلند بر سر اعمال محدودیت‌های کرونایی تازه دولت در دومین شب نیز به خشونت کشیده شد و معترضان به سمت پلیس سنگ و مواد آتش‌زا پرتاب کردند.

نیروهای پلیس با تجهیزات کامل، گروهی از تظاهرات‌کنندگان را در لاهه عقب راندند. از سوی دیگر آن‌ها از یک خودروی آب‌پاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی انبوه دوچرخه‌های پارک شده در یک تقاطع شلوغ استفاده کردند. طبق گزارش‌ها، در این درگیری پنج نیروی پلیس مجروح و دست‌کم هفت‌ نفر بازداشت شدند.

رسانه‌های هلندی همچنین اعلام کردند اعتراض‌هایی در شهر «اورک» و شهرهای استان «لیمبورگ جنوبی» رخ داد و برخی از هواداران خشمگین، دو مسابقه فوتبال که به دلیل محدودیت‌های کرونایی پشت درهای بسته برگزار می‌شد، مختل کردند.

به گزارش یورونیوز، شب گذشته در شهر بندری روتردام نیز سه نفر در اثر تیراندازی پلیس زخمی شدند. پلیس بعد از ظهر شنبه گفت که نیروهای آن‌ها در روتردام ۵۱ نفر را بازداشت کردند که حدود نیمی از آن‌ها زیر سن قانونی بوده‌اند.

فرد گراپر هاوس، وزیر دادگستری هلند حوادث خشونت‌بار را محکوم کرد.

وی در بیانیه‌ای گفت: «شورش و خشونت شدید علیه نیروهای پلیس، نیروهای ضد شورش و آتش‌نشانان در روتردام مشمئز کننده است.»

وی افزود: «اعتراض حق بزرگی در جامعه ما است اما آنچه دیشب دیدیم صرفا رفتار جنایتکارانه بود. این ربطی به تظاهرات ندارد.»

هلند شنبه گذشته محدودیت‌های سه‌ هفته‌ای جدید را اعلام کرد و اکنون در حال برنامه‌ریزی برای ممنوعیت ورود افراد واکسینه نشده به برخی مکان‌ها است.

تظاهرات مسالمت‌آمیز با شرکت هزار نفر نسبت به محدود کردن دسترسی افراد واکسینه نشده به مکان‌های خاص در اوایل روز شنبه در شهرهای هلند برگزار شد اما جو اواخر روز شنبه تغییر کرد.

فردی یلماز، صاحب یک پیتزا فروشی در لاهه به خبرگزاری فرانسه گفت: «پلیس چند نفر را از مغازه او بیرون کشیده، شیشه در ورودی را شکسته و بدون هیچ دلیلی به دستم ضربه زده است.»

طبق مشاهدات خبرنگار خبرگزاری فرانسه، پلیس چندین نفر را در یک محله کارگرنشین در لاهه بازداشت کرد و نیروهای لباس شخصی در یکی از نقاط شهر یک زن را از خودرویی بیرون کشیدند.

پلیس لاهه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پنج نیروی پلیس مجروح شده‌اند که یکی از آن‌ها دچار ضربه مغزی شده و دو نیروی دیگر در اثر مواد آتش‌زا دچار آسیب شنوایی شده‌اند. طبق گفته پلیس، سنگی که از سوی «اغتشاشگران» پرتاب شد، شیشه یک آمبولانس عبوری حامل بیمار را شکست.

از طرف دیگر هواداران دو مسابقه لیگ برتر فوتبال هلند در شهر غربی آلکمار و شهر شرقی آلملو که بدون تماشاگر برگزار می‌شد، با زور وارد استادیوم شدند.

رسانه‌های هلندی اعلام کردند که این دو بازی برای چند دقیقه متوقف شد.

از جهتی دیگر، دولت اتریش علاوه بر اجرای قرنطینه سراسری برای مقابله با موج پنجم شیوع کرونا در نظر دارد واکسیناسیون در برابر بیماری «کووید ۱۹» را از ابتدای سال ۲۰۲۲ اجباری کند.

اجرای دوباره قرنطینه سراسری در اتریش، اجباری شدن واکسیناسیون در سال آتی میلادی و وضع دیگر محدودیت‌ها در این کشور اروپای مرکزی بحث‌برانگیز شده است. شماری از شهروندان از لزوم «همبستگی» در دوران دشوار کنونی سخن می‌گویند. در مقابل عده‌ای معتقدند که دولت ائتلافی اتریش می‌‌بایست محدودیت‌ها را برای مقابله با موج پنجم کرونا زودتر به اجرا می‌گذاشت.

وین، پایتخت اتریش روز شنبه شاهد تظاهرات ده‌ها هزار نفری شهروندان این کشور در مخالفت با محدودیت های کرونایی و اجباری شدن واکسن کرونا بود. بسیاری از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات کسانی بودند که از گروه‌های راست افراطی حمایت می‌کنند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ویروس کرونا اعتراض های کرونا در اروپا افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا محدودیت ها اعتراض ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۵۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر یورش نیروهای پلیس به دانشگاه کلمبیا | ورود پلیس از پنجره های دانشگاه! + ویدئو

دریافت 5 MB دریافت 679 KB

به گزارش همشهری آنلاین، تصاویری از ورود پلیس آمریکا به داخل ساختمان دانشگاه کلمبیا، محل تحصن دانشجویان ببینید.

کد خبر 848596 منبع: ایرنا برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو خبر مهم اعتراض - تجمع - تحصن ایالات متحده آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • تصاویر یورش نیروهای پلیس به دانشگاه کلمبیا | ورود پلیس از پنجره های دانشگاه! + ویدئو
  • گسترش موج اعتراضات دانشجویان حامی غزه در آمریکا و جهان
  • انریکه بود که جلوی آشوب امباپه را گرفت
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • گسترش خیزش جهانی دانشجویان حامی فلسطین / پلیس آمریکا دانشگاه کلمبیا را محاصره کرده است + فیلم
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • ادامه حمایت دانشگاهیان استان از خیزش دانشجویان در آمریکا و اروپا
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • حمایت دانشجویان دانشگاه‌های استان از جنبش دانشگاهیان اروپا و آمریکا
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ