Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@22:20:27 GMT

شرایط جدید عضویت در صندوق اعتباری هنر اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۶۶۶۶

شرایط جدید عضویت در صندوق اعتباری هنر اعلام شد

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، فرید رحمتی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صندوق اعتباری هنر در راستای حمایت از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه و ایجاد زمینه‌های لازم برای شکوفایی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری کشور بنیانگذاری شده که خدمات و پشتیبانی‌های فرهنگی و هنری به هنرمندان مورد تایید ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی با نظارت معاونت فرهنگی و هنری در سراسر کشور ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به شرایط جدید عضویت در صندوق اعتباری هنر، تصریح کرد: پیش از این برای عضویت هنرمندان پویا در صندوق، معرفی نامه‌ای از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای صندوق اعتباری هنر صادر می‌شد و هنرمند تایید شده با مدارک شناسایی در تارنمای صندوق اعتباری هنر ثبت نام و مراحل تایید را بدون نیاز به ارائه مستندات فرهنگی و هنری طی می‌کرد.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه از مهرماه سالجاری شرایط اختصاصی از جانب صندوق در نظر گرفته شده است، افزود: برای تایید هنرمندان در زمینه موسیقی رشته‌های آهنگسازی، تنظیم آهنگ، نوازندگی، خوانندگی و رهبری ارکستر ارائه مستندات هنری موارد شامل دارا بودن مدرک تحصیلی مرتبط با حداقل پنج سال سابقه کنشگری حرفه‌ای و مستمر در آن زمینه، در صورت عدم داشتن مدرک تحصیلی مرتبط، حداقل ده سال سابقه کنشگری مستمر و حرفه‌ای در رشته‌های یاد شده با نشان دادن اسناد و تائیدیه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی الزامی است. 

رحمتی افزود: این رزومه کنشگری حرفه‌ای و مستمر شامل مدرک درجه هنری، لوح تقدیر جشنواره‌ها و مسابقات در سطح شهرستان، استان، ملی، بین المللی و ...، پوستر کنسرت‌ها و کارگاه‌های آموزشی، در صورت مدرس بودن دارا بودن کارت صلاحیت تدریس و یا گواهی تدریس از آموزشگاه آزاد موسیقی مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مهر و امضاء زنده، مشارکت در آثار تولیدی از جمله تک آهنگ‌ها و یا آلبوم موسیقی با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا هرگونه مدرکی که گواه فعالیت ده ساله اخیر است.

وی گفت: چنانچه هنرمندان طالب به عضویت در صندوق به عنوان نوازنده یا خواننده آزاد در جشن‌ها، سفره خانه‌ها و تالارها کنشگری دارند و فاقد رزومه هنری مکتبوب هستند باید دارای کارت شناسایی فعالیت مجاز در سفره خانه‌ها و تالارها و مجامع عمومی که با نظارت اداره اماکن، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و انجمن موسیقی لرستان صادر شده، باشند.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: بدیهی‌است به همراه داشتن گواهی فعالیت در بازه زمانی ده سال اخیر از تالار یا سفره خانه مد نظر برای تایید فعالیت هنرمندان ویژه تالارها و سفره خانه‌ها، مورد نیاز است.

این مقام مسئول با اشاره به دیرکرد تایید عضویت متقاضیان در صف انتظار صندوق اعتباری هنر افزود: رزومه هنری نیز علاوه بر ارائه به انجمن موسیقی لرستان در صورت تایید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای تایید صلاحیت عضویت باید در تارنمای صندوق اعتباری هنر بارگذاری گردد.

رحمتی خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است ارائه رزومه کاری 10 ساله اخیر، برای عضویت هنرمندان کلیه رسته‌های هنری مانند نویسندگان، روزنامه نگاران، سینما، هنرهای نمایشی و تجسمی نیز اجباری است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هنر فرهنگ هنرمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق اعتباری هنر فرهنگی و هنری سفره خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: صرف صدور مجوز برای موسسات فرهنگی را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احسان آهنگر امروز دوشنبه دهم اردیبهشت در نشست صمیمی با مؤسسات فرهنگی_ هنری و قرآنی استان و همچنین تبیین رویداد هم افزا، اظهار داشت: مشکلات عدیده ای در این حوزه ها داریم و به آنها معترفیم اما وقتی که مشارکت مردمی به میدان بیاید، بخش مهمی از چالش ها حل می شود. 

وی مؤسسات را بازوان اصلی فرهنگ و ارشاد دانست و گفت: صرف صدور مجوز برای این مجموعه ها را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد و قرار هم نیست که فرهنگ و ارشاد مجری کار باشد. 

آهنگر با اشاره به مشکلاتی که مدیران مؤسسات عنوان کردند، گفت: توپ را به زمین دیگری نمی اندازیم انتظار هم نداریم که مشکلات چند دهه به یکباره حل شود چون شدنی نیست اما حرکت ما باید رو به جلو باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: مسائل مربوط به اخذ مجوز، سامانه ها و رایزنی با ثبت اسناد را دنبال کردیم و به نتیجه می رسیم. 

وی درباره مسائل مالی عنوان شده نیز اظهار داشت: حل موضوع مالیات و رفع دغدغه مدیران حوزه فرهنگ و هنر نسبت به آن در برنامه است، باید یک تیم تخصصی تشکیل بدهیم که با اشراف به مسائل مالی به کمک مؤسسات بیایند. 

آهنگر در بخش دیگری از سخنان خود به رویداد هم افزا اشاره و اظهار کرد: تعامل دستگاه‌ها و تشکل های مردمی باید به معنای واقعی اتفاق بیفتد؛ یعنی باید اراده‌ای برای آن وجود داشته باشد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: اگر اراده شکل بگیرد، اعتبار را به همراه خواهد داشت و می توانیم برنامه هایی را در سطح کلان برگزار کنیم. 

وی با اشاره به توانمندی‌های مازندران اظهار امیدواری کرد: همایش یا جشنواره  ملی را با عنوان فرهنگ و هنر،  و اقتصاد به میزبانی مرکز استان برگزار کنیم. 

 ضرورت واگذاری کار فرهنگی به مردم

حجت الاسلام علی اکبر درخشنده معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه فرهنگ یک موضوع به شدت کم بهره از اقتصاد کشور است، افزود: کار فرهنگی باید به مردم واگذار شود چون برخاسته از دل مردم است و به دست آنها ادامه خواهد یافت. 

وی ادامه داد: هم افزایی با مردم و مؤسسات را در برنامه قرار دادیم و مقرر شد که طرح ها به دبیرخانه ارسال، گردآوری و ارائه شود. 

درخشنده شناسایی، پیش رویداد، برگزاری نمایشگاه، برنامه‌های جنبی، همکاری با دستگاه‌های اجرایی، و در نهایت پیگیری ارتباط و توسعه ایده‌ها را از فرآیندهای رویداد هم افزا در استان اعلام کرد. 

 ثبت 608 مؤسسه در مازندران 

در این نشست، محمد غلامی رئیس گروه فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: در استان 608 مؤسسه فرهنگی تک منظوره و چند منظوره داریم و  آنچه از دست ما بر می‌آید در رفع مسائل و معضلات دریغ نمی‌کنیم. 

وی همچنین گفت: از سال 1390 تاکنون، این نخستین نشست صمیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد با مؤسسات فرهنگی، هنری و قرآنی استان بوده است. 

به گزارش خبرنگار تسنیم، رویداد هم افزا بستری برای تعامل دستگاه‌های اجرایی با تشکل های مردمی است؛  مسائل مالی مانند مالیات و ارزش افزوده، مسائل حقوقی مانند قراردادها، محدودیت‌های سامانه های ستاد و ثبت مؤسسات، حمایت اداری و تسهیلگری، تعریف پروژه برای مؤسسات، تعامل بیشتر مؤسسات و ارشاد به ویژه پاسخگو بودن طرف دولتی، ازجمله مسائلی بود که در این نشست عنوان شد. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان